Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@janickadusicka drzim ti palce, aby to uz bolo tehu, ale asi najpresnejsie uvidis az o nejake 2dni.
Ahojte neviem.co si mám už o sebe myslieť poradte prosím veľmi sa snažíme o bábo a stále nič menzes som mala dostať včera prsia ma začali bolieť 1deň pred menzesom zatiaľ som nedostala podbrusko ma boli ako pred MS len aj vaječníky ma viac bolia prsia svrbia aj pália akoby .ďakujem
@katarinazavo a my ti mame ako poradit?
🤷♀️🤷♀️Urob test a uvidis 🤔
Baby biele vytoky su ok ? Je te toho dost. Vlatne v tom Casa by som mala ovu :/
@minicka20 ano
@hennyinnsbruck dakujem pekne
Ahooojte tak testik clear blue už ukazuje 3+ 🙂 čiže neviem v koľkom už som :D ale teším sa neskutočne 🙂 všetkým vám ďakujem za podporu :*
@minicka20 kolo v 6tt budes
@hennyinnsbruck Ano vlastne tak to vychádza poslednu ms som mala 17.11. 🙂
@hennyinnsbruck ciarka je trochu slabšia dnes :(
@minicka20 rovnaky test si robila?
@minicka20 ahoj čítala som tu na MK nemám vyskúšané ale keď je už moc vysoké hcg tak test je bledý a kocka skúsila s vodou z riediť moč a záhada odhalená lebo ze vraj aj ten test ma nejaký horný limit
@hennyinnsbruck ano
@lenkaaninka s vodou ? A čo vzniklo ?
@lenkaaninka ale to az neskor
@minicka20 v ktorom tt si?
@minicka20 som kuk Profil.. V 7 mom..
@lenkaaninka v 7 mom musi ukazat normalne
@hennyinnsbruck neviem v kt bola ta kocka bolo to cca rok dozadu bola nejako na začiatku... Držím palce nech @minicka20 to dobre dopadne 😘
@lenkaaninka tak teda neviem . Nekrvacam ani nič teda :/ uvidíme :(
@minicka20 kedy ides dokimu?
@hennyinnsbruck aż o 2 tyzdne
@lenkaaninka
@hennyinnsbruck baby on je taky divny od spodu tmava ciarka a od vrchu bleda
@minicka20 je omnoho slabšia ale skúsila by som ešte jeden lebo dole to je tmavé a zrazu nič vieš čo myslím?
@minicka20 divny test... Urob novy mozno je tento chybny Fakt je divna ta ciarka