Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@hennyinnsbruck teda neviem o co ide ale myslím že aj tento test by už mal ukázať menej :/
@minicka20 mala si si urobit palickovy nie digi..... Nevadi podla mna je aj tak vse ok...
@hennyinnsbruck palickovy pôjdem kúpiť digitálny som mala doma :/
@minicka20 super
@hennyinnsbruck kúpila som iný lepší a ciarocky sú rovnaké na nom
@hennyinnsbruck inak ten isty test som si robila pol roka do zadu kedy som potratila a pozerám že tam boli obe čiarky silnejšie teda fakt to môže byť tým hcg pozeraj
@minicka20 ciarky su pekne, nestresuj sa😉😊😊
@hennyinnsbruck keby dal boh aby bolo všetko ako má
@minicka20 mysli pozitivne 😍
@hennyinnsbruck 🤰🤱💪💪💪
@lenkaaninka kratku lf? Kolko dni? Ak sa dobre pamatam kratka lf neni dobra.... Ak sa mylim opravte ma...
No ako chces ako pises naj ked meska... 😂.. Ale 10dpo ked chces testni 😉
@hennyinnsbruck viem ze to nieje dobre ale keď som riešila progesteronom aj tak nepomohlo nechávam to na prírodu proste keď nieje zdravé žlté teliesko nieje dosť progesteronu ale mala som pred rokom a pol danu vybrať a brutálne problémy z toho tak čakám ze keď bude telo pripravené tak to príde a lf mam 12 dní ale tento cyklus prvý meram tak uvidím
@lenkaaninka a duphaston? Tusim ten sa bere....moja na prirodu to nechavat no neviem... Ono by sa aj uhniezdilo ale ked je kratka lutealka nemoze.. Ries to Radsej.
@hennyinnsbruck ved práve duphaston som užívala aj tak som spinila 8 dpo preto je toto pre mňa víťazstvo že sa to upravuje predtým som ani nevedela ze môžu byť takéto problémy. Dnes som 11 dpo co je zatiaľ max doteraz tak som zvedavá ak nie mením lekára to by bolo na dlho. Pred pol rokom by som už mala min 5 testov za sebou a hlavu v smútku ale teraz som nejako sa zmierila že raz to musí prísť a netlačím na pílu posl 2 mesiace.
@lenkaaninka skús poslať ten graf do skupinky tu na Mk kde baby riešia grafy ale podľa mna si ovulaciu podľa teploty mala až 26. Decembra lebo tam ti klesla ešte teplota tak neviem bud to bolo blbe meranie že klesla teplota alebo si ešte len 8dpo 🙂
@kvecinka321 ono drží sa vyššie predovulacnych a podla krčku hl a pŕs by to sedelo a možno blbé meranie ale podľa ostatných znakov by malo sedieť ale dik
Ahojte..máte niektorá krátku lutealku a podarilo sa vám otehotnieť? Čo vám pomohlo? Mne sa po poslednom MA v apríli min.roku skrátila z 12 dni na 10 A viem ze to nie je dobre 😔
@daniela2227 neskúšala si vitex a gynex?
@bona69 zatiaľ som neskúšala nič.. ale tento cyklus som urcite bola opat tehotná.. A myslím že práve kvôli krátkej LF sa to neudrzalo
@bona69 a čo inofolic? Žijem v UK a momentálne mám k dispozicii len to
@daniela2227 ja som brala inofolic s vitexom a cyklus predtým gynex s vitexom a vyšlo to po roku a pol. Myslím že ten vitex by ti pomohol a mali by ho mať aj u vás lebo dievčatá si ho objednávajú aj zo zahraničných stranok a myslím že aj z anglicka,tak posurfuj, inofolic je na vajíčka a vitex na úpravu hormónov
@bona69 ďakujem ti veľmi pekne za radu..pohľadam to niekde..A ako dlho si ti brala nez sa vám zadarilo? My sa snažíme už viac ako 4 roky 😔 3 tehotenstva a 3 MA za tu dobu.. plus dve ďalšie..tie ale nepotvrdené lekarom
@daniela2227 tak vitex sa má brať min 3cykly, ja som dobrala tretí cyklus poslednú tabletku ráno v piatok 13teho a na teste //, snažila som sa aj na to už tak nemyslieť, mali sme doma už papiere na spermiogram a ja porobene základné stery,tak možno aj psychika k tomu. Skús, verím že ti pomôže, veľa dievčatám pomohol❤️
@daniela2227 Ahoj, my sme sa snažili takmer rok a pól, boli sme aj na IUI až mi raz kamoška odporučila vitex, lebo veľa babám v okolí pomohol. Po mesiaci užívania som zostala tehu (mohlo to byť vďaka tomu ale aj nemuselo). Inofolic som užívala prvý rok a akurát som mala pocit že mi to rozhádzalo cyklus. Držím palce, aby sa vám v novom roku zadarilo 🙂
Ďakujem babenky..už som si ho objednala..Zajtra príde..to sa môže v akejkoľvek fáze cyklu brať? Práve mi končí ms
@miza88 a ako si ho brala celý cyklus či od ovu? Ja ho beriem teraz po ovu lebo ma nejak začali bolieť prsia čo má boleli naposledy pred rokom.
Ja už nevladzem sa snažiť o bábätko už sa snažíme dva roky a nič. Mávam obdobia kedy nekomunikujem s nikým kedy by som sa najradšej videla och....

@lenkaaninka
@hennyinnsbruck musím počkať do zajtra :( obchody sú pozatvarane :(