icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

lakukaa
21. júl 2018

@dkzuzana blbodt nepocuvaj ju nahravaju si pacienta.daj si spravit priechodnost tekutinou tusim hyfosy sa to vola tak nejak.stoji to cca 100 euro a budes vediet aspim na com si.

maxi2
21. júl 2018

@tatianaba je mi luto čo sa ti stalo😓 držím ti prsty aby všetko dobré dopadlo aby ste sa mohli tešiť z vytúženého bábätká ✊😊

maxi2
21. júl 2018

@adma11 urcite sa vam podari ked sa manzel zacne liečiť.ja som mala a teraz zase mám myom a aj na štitnu zlazu sa liečim a jedno dieta mám takže to chce len veľkú trpezlivosť. A doktori mi vravel ze nevidia problém aby sme nemali dieťa ze St.zlaza a myom to nevadí. Ale po prvom som musela dať vypestovať myom

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@lakukaa ja to urcite budem žiadať, uz len pre svoju potrebu. Potrebujem to jednoducho vediet

martyzpp
22. júl 2018

@simonka24 oj, tak držím palce v ďalšom cykle 🙂 ...ďakujem veľmi pekne, zatiaľ stále nič ale ráno som si robila test (už som netrpezlivá) a biely ako ľalia tak stále čakám čo bude
@dkzuzana

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@martyzpp 🍀🍀🍀🍀🤞🏻

wewa16
22. júl 2018

@adma11 držím palce nech vám všetko dobre dopadne a daj vedieť ako ste dopadli tiež som zvedavá ako sa to ešte dá.....

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@adma11 vitaj a urcite nam daj vediet, aj moja sestra mala myom. Snažili sa 4 roky a teraz uz je v 7 mesiaci 😊

dzanka72
22. júl 2018

Ahojte, pridavam sa k vam dievcata. S mm sa snazime uz 3 roky a stale nic. Dokonca sme boli min.rok na umelom a nic z toho 😕 v auguste chcem ist na hyfosy, tak hadam uz nebudem musiet 😁

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@dzanka72 vitaj medzi nami. Drzim palce aby si nemusela 🤞🏻 Aj vam zistili pri odberoch nieco, prečo sa nedarí?

siska266
22. júl 2018

@dzanka72 Preco ti najskor nespravili Hyfosy a az potom riesili umele.

dzanka72
22. júl 2018

@dkzuzana vraj zly spg .. ale v den odberu vajicok nam embryolog povedal, ze mame dobry spg a potom sa opravil, ze na umele mame dobry spg.. a aj tak nic z toho. A teraz , co chodime na kontrolne spg tak naposledy nam dr povedal, ze spermiogram je vyborny, tak teraz neviem.

dzanka72
22. júl 2018

@siska266 lebo vraj som mlada a je viac ako nepravdepodobne, ze je vo mne chyba, lebo vsetky vysetrenia som mala v poriadku. V car, ked si "mlada" , tak ta nejako moc neriesia(aspon mi to tak pripadalo v tom, co sme tam chodili). Keby som mala po 40tke a bola samoplatca, tak by sa podla mna snazili a urobili aj nemozne.

simonka24
22. júl 2018

@martyzpp dakujem, držím palce a daj nam vedieť 😊

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@dzanka72 možem vediet, aké mal tvoj muž hodnoty? Ak si to este pamätáš. Dakujem

dzanka72
22. júl 2018

@dkzuzana my sme ani tie hodnoty nevideli, to je najzaujimavejsie.🤔 len nam pri prvom povedali, ze maju zlu motilitu, vitalitu, zlomene byciky a pod.

siska266
22. júl 2018

@dzanka72 My sme v car mam 29 ja vsetko mam dobre aj manzel a aj krvne testy,tak teraz mi spravili hyfosy a su priechodne,mame este skusat prirodzene 2 mesiace,este ma pozru a presne urcia ovulku,nieco mu aj pichnu,ak sa nezadari az potom pojdem na IUI.

siska266
22. júl 2018

@siska266 nieco * mi aj pichnu

adma11
22. júl 2018

@dkzuzana dali jej vonku myom a tak otehotnela? Ja by som nerada pod nože. Mám už 37rokov....tak nieje už moc čas čakať.

dzanka72
22. júl 2018

@siska266 tak ti drzim palce, aby sa Vam to podarilo prirodzene 🙂 podla mna aj ta psychika vie urobit sarapatu. Ale ja si teda neviem predstavit byt v klude, ked vsade okolo mna sa "rodi" . A skusali ste aj ist napr.na dovolenku, ze trochu zrelaxujete a posnazite sa alebo vziat si na dlhsi cas volno a tak to skusit? Inak ako dlho sa vy snazite?

lakukaa
22. júl 2018

@dkzuzana jasne ved nakoniec to bude uplna blbost a moze sa to dat aj prirodzene.ved pre nich je najjednoduchsie IVF a neskumat preco to nejde.to je zle na centrach ze neriesia a hned idu na vec.povedal mi to aj moj gynekolog a je to tak po mojich skusenostiach.

lakukaa
22. júl 2018

@adma11 myom riesia cez posvu to ta nebudu rezat a laparoskopicky rano prodes na obed ides domov.aspom ja som to tak mala.ja som tak bola ma polype

siska266
22. júl 2018

@dzanka72 Neviem uz kde je problem,my sme sa snazili,potom sme sa skusali nesnazit a nic.Ale v podvedomi stale myslis,len ked kocar uvidis.To nevravim teraz moje kamosky vsetky tehotne,sesterky tri uz druhy krat rodia a zrovna naraz v july.To sa neda nemysliet,na oslave som sa rozrevala a odisla lebo tam jedna bola a vsetci ju tam riesili a tesili sa.Snazime sa 1,5 roka.Tak ja by som chcela ist k moru,len vsetko davame do domu nevidaju nam peniazky na dofcu.

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@adma11 ano, ale trvalo to rok a pol, ale otehotnela prirodzene

dkzuzana
autor
22. júl 2018

@lakukaa veď toto, hned riešenie je umelé, ja viem ze uz nemám na co čakať, keďže mam 30, ale ja nie som este nejako psychicky nastavená na umelé, ked ja stale verim každý mesiac, ze nedostanem a na teste budú dve čiarky. Len neviem ci je to vôbec možné

lakukaa
22. júl 2018

@dkzuzana ty mas 30 to skusaj este bez toho daj si spravit vysetrenia vsetky repro imunologiu endokrinologiu hematologiu skus aspom to a mozno budes mat stastie zistis co sa deje.ja to riesim od 33 rokov mam 38 a stale nic ale dufame ze aj nam sa zadari.tiez povedal lejar ze som zdrava part wr ma slabsi spermiogram ale pri umelom to riesi aj tak embriolog.tak cakame.

lakukaa
22. júl 2018

@siska266 ahoj ja k tej dovolenke iba tolko bola som mesiac v thajsku a kazdy rok ideme niekam a uz 4 roky nic.tak ze to more az taka pravda tiez nebude.ludi si nevsimaj ja som bola tehotna zarovno svagrinej ona porodila krasneho chlapca a ja nic😐ona uz ma 3 deti a ja nic.je to tazke ale pozeraj sama na seba rob vsetko pre to nech si ty v pohode.plac ti moc nepomoze ani mne nepomohol.postupne sa ktomu nejako dopracujeme verim tomu nic ine nam neostava.drzim palce

siska266
22. júl 2018

@lakukaa Tak my sme nikde spolu neboli asi 4 roky,stavali sme dom svojpomocne 3 roky.Teraz nejako peniazkov na dofcu neni a ked aj do centra sme zacali chodit.A tak zase si uzivame,ze byvame sami.

blontimka
22. júl 2018

Ahojte. Mali ste niektorá zrasty v maternici?
Je mozne, že ich je vidieť na sone? ... alebo len pomocou hysteroskopia?

lakukaa
22. júl 2018

@siska266 jasne teraz sa vam urcite podari.do noveho bude babko tricha sa vam upokoji zivot bude to ok ale vysetrenia si mozes porobit trva to dlho lebo sme na Sk 😊budes mat aspom pokoj na dusi ze to mas ok.