Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@adma11 urcite sa vam podari ked sa manzel zacne liečiť.ja som mala a teraz zase mám myom a aj na štitnu zlazu sa liečim a jedno dieta mám takže to chce len veľkú trpezlivosť. A doktori mi vravel ze nevidia problém aby sme nemali dieťa ze St.zlaza a myom to nevadí. Ale po prvom som musela dať vypestovať myom
Ahojte, pridavam sa k vam dievcata. S mm sa snazime uz 3 roky a stale nic. Dokonca sme boli min.rok na umelom a nic z toho 😕 v auguste chcem ist na hyfosy, tak hadam uz nebudem musiet 😁
@siska266 lebo vraj som mlada a je viac ako nepravdepodobne, ze je vo mne chyba, lebo vsetky vysetrenia som mala v poriadku. V car, ked si "mlada" , tak ta nejako moc neriesia(aspon mi to tak pripadalo v tom, co sme tam chodili). Keby som mala po 40tke a bola samoplatca, tak by sa podla mna snazili a urobili aj nemozne.
@siska266 tak ti drzim palce, aby sa Vam to podarilo prirodzene 🙂 podla mna aj ta psychika vie urobit sarapatu. Ale ja si teda neviem predstavit byt v klude, ked vsade okolo mna sa "rodi" . A skusali ste aj ist napr.na dovolenku, ze trochu zrelaxujete a posnazite sa alebo vziat si na dlhsi cas volno a tak to skusit? Inak ako dlho sa vy snazite?
@dzanka72 Neviem uz kde je problem,my sme sa snazili,potom sme sa skusali nesnazit a nic.Ale v podvedomi stale myslis,len ked kocar uvidis.To nevravim teraz moje kamosky vsetky tehotne,sesterky tri uz druhy krat rodia a zrovna naraz v july.To sa neda nemysliet,na oslave som sa rozrevala a odisla lebo tam jedna bola a vsetci ju tam riesili a tesili sa.Snazime sa 1,5 roka.Tak ja by som chcela ist k moru,len vsetko davame do domu nevidaju nam peniazky na dofcu.
@dkzuzana ty mas 30 to skusaj este bez toho daj si spravit vysetrenia vsetky repro imunologiu endokrinologiu hematologiu skus aspom to a mozno budes mat stastie zistis co sa deje.ja to riesim od 33 rokov mam 38 a stale nic ale dufame ze aj nam sa zadari.tiez povedal lejar ze som zdrava part wr ma slabsi spermiogram ale pri umelom to riesi aj tak embriolog.tak cakame.
@siska266 ahoj ja k tej dovolenke iba tolko bola som mesiac v thajsku a kazdy rok ideme niekam a uz 4 roky nic.tak ze to more az taka pravda tiez nebude.ludi si nevsimaj ja som bola tehotna zarovno svagrinej ona porodila krasneho chlapca a ja nic😐ona uz ma 3 deti a ja nic.je to tazke ale pozeraj sama na seba rob vsetko pre to nech si ty v pohode.plac ti moc nepomoze ani mne nepomohol.postupne sa ktomu nejako dopracujeme verim tomu nic ine nam neostava.drzim palce
Ahojte. Mali ste niektorá zrasty v maternici?
Je mozne, že ich je vidieť na sone? ... alebo len pomocou hysteroskopia?

@dkzuzana blbodt nepocuvaj ju nahravaju si pacienta.daj si spravit priechodnost tekutinou tusim hyfosy sa to vola tak nejak.stoji to cca 100 euro a budes vediet aspim na com si.