icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

dada2605
22. júl 2018

Ahojte babulky pridavam sa k vam snazime sa o druhe babatko od marca a nic povedala som si ze mozno na dovolenke a dnes som dostala menzes 😭 patrala som na nete a objavila som inofolic ma niektora skusenost kedy a ako ho zacat brat a ci mozem aj pocas menzesu? Dalej mi mila pani v lekarni poradila kvapky gynex gtt.

siska266
22. júl 2018

@lakukaa Tak my uz 1,5 roka byvame a od prveho dna nastahovania sa snazime.Vysetrenia mame vsetky a su dobre.Teraz minuly tyzden mi robili priechodnot a tiez je to dobre

lubi13
22. júl 2018

Ahojte, tak sa k Vám pridám aj ja. Mame už dve bambulky, ale chceme ešte jedno baby... začali sme sa snažiť v aprily.... zatiaľ nič. Uvidíme, už mame viac rokov, tak snáď sa podarí ... všetkým prajem aby sme si čo najskôr gratulovali ku dvom čiarkami 😜

lady911
22. júl 2018

@dkzuzana aha. Mňa poslal do imunovital. Tak uvidíme. Už som tam objednana na október.

martyzpp
22. júl 2018

baby a užívate v období snaženia kyselinu listovú? pôvodne som ju chcela mať čisto v strave ale toľko zeleniny asi nepojem...

lakukaa
22. júl 2018

@martyzpp ja femibion 1 ze vraj ta davka v tabletke staci plus teda priridzene stravou.

lakukaa
22. júl 2018

@siska266 Tak si kupte bociana do zahradky😃urcite sa podari aj vam bolo na vas vela toho a teraz sa uvolnite a pojde to no a na dovolenku mozete ist aj tu u nas na Sk

siska266
22. júl 2018

@lakukaa Ano to nam urcite pomoze 😂
Tak na dome je vkuse cosi,byvame ale este vonok sa robi a tak...Vies co na SK je tak draho uz ako v zahranici.Tak a more je more a to tu nemame veru.

lakukaa
22. júl 2018

@siska266 tak to je pravda o tej drazobe vsetko je tu drahe😐

lakukaa
22. júl 2018

@lubi13 mozno staci iba ozaj vitamin napriklad femibion1 kamoska to tak tiez mala a mala uz aj dieta a zadarilo sa po pol roku.no a snazite sa este kratko urcite to pride drzim palce😊

siska266
22. júl 2018

@lakukaa Hey vsetko predrazene a platy male a skoro kazdy este hypoteka na krku.Bez nej by sa dalo aj trochu nasetrit.

lakukaa
22. júl 2018

@siska266 ved toto su tie veci neboj zadari sa aj nam a budeme stastne verim tomu budem drzat palce.raz to musi aj knam prist..

chichi29
22. júl 2018

Napisem za kamaratku, lebo my sme dali vsetky 3 deti na prvy sup a to tretie ani neviem kedy. Jej manzel mal velmi zle vysledky s diagnozou, ze deti mat nikdy nebude. Po 8 rokoch manzelstva a zmierenia sa s tym zrazu necakane otehotnela. Kedze videla, ze to nie je beznadejne psychika sa pohla a o 3 roky bola tehotna znovu. Treba to nechat na prirodu, niekedy to pride ked to najmenej cakame.

siska266
22. júl 2018

@lakukaa Dufajme ze raz,len ci dovtedy sa nezosypeme.

dkzuzana
autor
23. júl 2018

@lakukaa samozrejme, ja už beriem lieky na štítnu, ale len slabé. Mám endometriózu, takže aj to môže byť problém, čakám na moje výsledky z krvi a určite budem trvať na tej priechodnosti. Ešte chcem dať tomu šancu a nie hneď sa rútiť do umelého. Len je to beh na dlhú trať, čo vieš sama, dúfam, že tento rok bude pre nás úspešným. Posielam veľa sily 🙂

dkzuzana
autor
23. júl 2018

@dada2605 ahoj a vitaj, to ešte nie je dlho, určite sa zadarí 😉 gynex kvapky užívam aj ja, uvidíme či pomôžu, tak isto aj inofolic. ďalej je dobrý vitamín E pre oboch. Pre muža selén a zinok. Držím palce

siska266
23. júl 2018

@dkzuzana Ahoj môžem sa spýtať, ako Ti prišli na tú endometriózu? Hovoria, že sa dá zistiť len laparoskopicky.

veronika1306
23. júl 2018

@dkzuzana ahojte zienky tak aj ja sa ku vam pridavam...my mame dvoch chlapcov 6 a 3roky a velmi tuzime este po jednom....snazili sme sa skoro rok v aprili som otehotnela no skoncilo to kyretazov v 12tt....momentalne cakam na cyklus po kyretazi...nikdy som si nemyslela ze sa budem tesit na mrchu😉dufam ze sa nam to vsetkym coskoro podari a budeme sa spolu vytesovat🙏❤

ladyandy
23. júl 2018

Ahojte, aj my sa snažíme, už to bude nejaký ten mesiac... Doteraz žiadne problémy, no cez víkend ma trošku začalo svrbieť tam dole, ale už to prešlo... a mala som včera a predvčerom asi dve hodiny denne ružovkastý výtok na toaleťáku... Čo to môže znamenať? Nestretli ste sa s tým niekto? Nemohlo to byť uhniezdenie? Som 24 DC...

dkzuzana
autor
23. júl 2018

@veronika1306 vitaj🙂

dkzuzana
autor
23. júl 2018

@siska266 dá sa to aj pomocou sona ak máš dobrú gynekologičku, následne výsledky z krvi a magnetická rezonancia to potvrdili.

dkzuzana
autor
23. júl 2018

@blontimka ahoj, ževraj to je možné vidieť len pri laparoskopii

dkzuzana
autor
23. júl 2018

@ladyandy určite, podľa mňa by to mal byť prvý znak. 24DC by už aj mohlo ukázať na teste, držím palce veľmi 🙂

ladyandy
23. júl 2018

@dkzuzana pôjdem asi zajtra na gyndu, aby ma radšej pozrel, nech to nie je nič vážnejšie. Včera som robila test, ale nič. To je aj tak skoro podľa mňa.. Iné príznaky nemám... Prsia nebolia, ale prídu mi naliate :D

lakukaa
23. júl 2018

@ladyandy lekar tam aj tak este nic nezbada treba pockat este 2 tyzdne tak aj mne povedal ze az o dva tyzdne treba prist po meskajucej menstruacii.je to tak male ze neda sa zistit ci to je alebo nie je tehotenstvo ale mozes bit tehotna kludne.sprav si test o dva dni.

ladyandy
23. júl 2018

@lakukaa ja viem, že neuvidí nič, len si chcem byť istá, že nemám nejakú infekciu alebo niečo horšie..

lakukaa
23. júl 2018

@dkzuzana urcite to bude dobre dakujem aj ja vam drzim palce😊

lakukaa
23. júl 2018

@ladyandy aha tak to asi nie ved skus mozno ta pozrie.len viem ze nechcu to tobit lekari.drzim palce

ladyandy
23. júl 2018

@lakukaa ako to myslíš, že nechcú to robiť lekári? Myslíš, že ma nevyšetrí? Aj tak by som už mala ísť na prehliadku... Ale stále dúfa, že to bude začiatok tehotenstva 🙂 držte palce

kvecinka321
23. júl 2018

Baby chcem sa opýtať som 8dc je možné že môžem mat už teraz ovulaciu? Posledné dva cykly som podľa ovu testov nemala ovulaciu, a cyklus mám nepravidelný posledný bol len 16 dňový. Dnes to vyzerá na plodný hlien. Kedy je najlepšie sa snažiť? Včera sme mali romantiku s mm..