Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
Ahojte, tak sa k Vám pridám aj ja. Mame už dve bambulky, ale chceme ešte jedno baby... začali sme sa snažiť v aprily.... zatiaľ nič. Uvidíme, už mame viac rokov, tak snáď sa podarí ... všetkým prajem aby sme si čo najskôr gratulovali ku dvom čiarkami 😜
baby a užívate v období snaženia kyselinu listovú? pôvodne som ju chcela mať čisto v strave ale toľko zeleniny asi nepojem...
Napisem za kamaratku, lebo my sme dali vsetky 3 deti na prvy sup a to tretie ani neviem kedy. Jej manzel mal velmi zle vysledky s diagnozou, ze deti mat nikdy nebude. Po 8 rokoch manzelstva a zmierenia sa s tym zrazu necakane otehotnela. Kedze videla, ze to nie je beznadejne psychika sa pohla a o 3 roky bola tehotna znovu. Treba to nechat na prirodu, niekedy to pride ked to najmenej cakame.
@lakukaa samozrejme, ja už beriem lieky na štítnu, ale len slabé. Mám endometriózu, takže aj to môže byť problém, čakám na moje výsledky z krvi a určite budem trvať na tej priechodnosti. Ešte chcem dať tomu šancu a nie hneď sa rútiť do umelého. Len je to beh na dlhú trať, čo vieš sama, dúfam, že tento rok bude pre nás úspešným. Posielam veľa sily 🙂
@dkzuzana ahojte zienky tak aj ja sa ku vam pridavam...my mame dvoch chlapcov 6 a 3roky a velmi tuzime este po jednom....snazili sme sa skoro rok v aprili som otehotnela no skoncilo to kyretazov v 12tt....momentalne cakam na cyklus po kyretazi...nikdy som si nemyslela ze sa budem tesit na mrchu😉dufam ze sa nam to vsetkym coskoro podari a budeme sa spolu vytesovat🙏❤
Ahojte, aj my sa snažíme, už to bude nejaký ten mesiac... Doteraz žiadne problémy, no cez víkend ma trošku začalo svrbieť tam dole, ale už to prešlo... a mala som včera a predvčerom asi dve hodiny denne ružovkastý výtok na toaleťáku... Čo to môže znamenať? Nestretli ste sa s tým niekto? Nemohlo to byť uhniezdenie? Som 24 DC...
@veronika1306 vitaj🙂
Baby chcem sa opýtať som 8dc je možné že môžem mat už teraz ovulaciu? Posledné dva cykly som podľa ovu testov nemala ovulaciu, a cyklus mám nepravidelný posledný bol len 16 dňový. Dnes to vyzerá na plodný hlien. Kedy je najlepšie sa snažiť? Včera sme mali romantiku s mm..

Ahojte babulky pridavam sa k vam snazime sa o druhe babatko od marca a nic povedala som si ze mozno na dovolenke a dnes som dostala menzes 😭 patrala som na nete a objavila som inofolic ma niektora skusenost kedy a ako ho zacat brat a ci mozem aj pocas menzesu? Dalej mi mila pani v lekarni poradila kvapky gynex gtt.