icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

siska266
24. júl 2018

@zoja82 Ahoj, viem že už máš toho dosť a laparoskopiu ti neodporučili? Keby si išla na laparoskopiu, tam to pozrú presnejšie a prípadne aj odstránia problém .

sandrita124
24. júl 2018

@dkzuzana neviem presne, ale lekarka povedala, ze prirodzene je tam mala sanca, ze pri takom spermiograme sa odporuca umele ☹ no presne treba verit, len nech sa akokoľvek snazim mysliet pozitivne, tak vzdy pride den, kedy mi je fakt tazko a pride mi to cakanie strasne dlho, hlavne ked vidím tehotne zeny a babatka vsade

blontimka
24. júl 2018

Ahojte baby, už robím predoperacne na hysteroskopia. Koľko po nej ste mohli skúšať?

macicka52
24. júl 2018

@dkzuzana ďakujem😀

dkzuzana
autor
24. júl 2018

@zoja82 ahoj a vitaj, niekedy je to skutočne záhada prečo sa nedarí a hlavne s takými výsledkami ako máte vy

dkzuzana
autor
24. júl 2018

@sandrita124 ach to poznám, aj ja mám dni, že sa večer zavriem do kúpeľne a plačem a plačem a neviem to zastaviť. Úplne ťa chápem. Ale zvládneme to, určite 😘

zuzka_puska
24. júl 2018

@dkzuzana Prosim ta,ako ti zistila tu endometriozu??Mala si nejake priznaky,bolesti,vytok,hocico??? Ja mam pocit,ze so mnou tiez nieco nie je ok, ale moj lekar nic nevidi,na USG vsetko super.... ☹ IInak na otehotnenie je vraj super INFOLIC, neviem ci si skusala,ak nie tak skus 🙂 Aj ja si ho idem zaobstarat.

lakukaa
24. júl 2018

@ladyandy no mozes kludne ja som tirz cakajuca po KET a tiez som nejaka rozhadzana boly ma brucho a raz mi je dobre potom zle ale to.mozy aj hormony robit tie pocity sak sprav si neskor test.

dkzuzana
autor
24. júl 2018

@zuzka_puska skúšala som toho už veľa, aj inofolic, ale nevzdávam to😉. mne to videla hneď na sone a následne krv a magnetická rezonancia to potvrdili

zoja82
24. júl 2018

@siska266 tiež som si myslela, že by to mohlo pomocť, aj som sa na to pytala svojho lekara a ten to zavrhol, ze by mi mohli urobit viac škody ako osohu...ze na otehotnenie jedna funkcna strana staci

crazy_girl1
24. júl 2018

Dievčatá, aké máte skúsenosti s Gynexom? Pomohol niektorej z vás alebo niekomu v okolí otehotnieť?

mouse14
24. júl 2018

@nikusik0107 ahoj, s tebou uplne suhlasim. Snaha pomôcť a nie zarobiť su dve veci....

mouse14
24. júl 2018

@crazy_girl1 ahoj, mne pomohol ale na kratky čas, žial....ako mi bolo povedane, je dobrý ale nerobi zázraky....niekedy stači detoxikovať telo a zadarí sa hned 🙂

siska266
24. júl 2018

@zoja82 Jaj fuha no ktovie či má pravdu, no ja neviem povedať keď nie som odborník. Moja sesterka má len jeden vaječník a má dve detičky ale musela ísť na umelé len :(

crazy_girl1
24. júl 2018

@mouse14 pijem čaje - alchemilku, aj žihľavu, plus klasika listovka atď., ale čítala som na ten Gynex samé chvály, tak ma to presvedčilo. Zatiaľ po týždni užívania pociťujem akurát takú pohodovejšiu, miernejšiu náladu, posledné dni som však začala špiniť a neviem, či to mohlo byť práve z Gynexu. Mal aj u teba vedľajšie účinky? Alebo si počula, žeby niekto špinil?

mouse14
24. júl 2018

@crazy_girl1 mala som hej, ako ma vplyv na psychiku to je pravda. Mna trošku bruško bolelo od nich....o špineni neviem nič, ale každe telo je ine a inak veci vplyvaju

crazy_girl1
24. júl 2018

@mouse14 Tak uvidíme, skúsim zatiaľ 3 týždne brať, potom týždeň pauza... ty si ako dlho brala a koľkokrát denne?

mouse14
24. júl 2018

@crazy_girl1 mne povedali že dvakrat na deň, rano večer a 5 kvapiek, a brala som dva mesiace cca......mam ešte cely doma, možem predať ak by si mala záujem 🙂

crazy_girl1
24. júl 2018

@mouse14 ja beriem 3x denne po 7 kvapiek, tak bolo v návode odporučené, tak neviem 🙂 Haha, hádam sa nepredávkujem. Skúsim znížiť dávku, možno preto mi to spôsobuje špinenie. Zatiaľ mám ešte skoro celé balenie, ale možno by som ti v auguste napísala, keď sa minie. Ty už neberieš?

mouse14
24. júl 2018

@crazy_girl1 už neberiem, prestala som, kvoli bolestiam bruška...vratila som sa k alchemilke 🙂

crazy_girl1
24. júl 2018

@mouse14 ahaaa, tak. Ja zatiaľ nič nepociťujem, jedine to špinenie ma trošku vykoľajilo. Uvidíme, či to prestane alebo čo 🙂 Ešte týždeň a pol potiahnem, potom pauza a uvidíme. Ako dlho sa snažíte?

macicka52
24. júl 2018

@wewa16 Ahoj, na umelom sme boli v Heliose v Martine. Vyšiel nám až 3 vklad, mali sme šťastie, lebo nám už ďalšie embryjká nezostali. Držím palce

wewa16
24. júl 2018

@macicka52 a ak sa smiem spýtať 3 vklad to znamená 3 posledný pokus? Ak áno za každé jedno ste platili tu sumu co pri prvom od tích 1000-1600eu?

macicka52
24. júl 2018

@wewa16 Ahoj, nie. To bolo v rámci 1IVF. Čiže som stimulovala len raz a získali sme 3 embryá. Platili sme spolu okolo 2500eur, to počítam aj cestovné.... Ale ja som mala tie drahšie lieky, veľmi som sa bála ihiel, tak som si zobrala injekcie v pere a tie sú výraznejšie drahšie...Ono platíš aj podľa toho, čo všetko si dáš(ISCI,PISCI....). Na začiatku platíš okolo 1500 eur, potom už len vklad, čo je okolo 160 eur. Ale cenníky sa možno menili, tak ceny sú len orientačné.....To znamená, že keby som chceli ísť na ďalšie IVF, tak mi poisťovňa do 39 rokov hradí ešte 2 cykly....

dkzuzana
autor
24. júl 2018

@macicka52 ako to teda je, tých 2500€ si si ty zaplatila, ci poisťovňa? Nejako sa v tom strácam, Dakujem 😊

ivka2112
24. júl 2018

@hennyinnsbruck uz mam vysledky krvi. Som tehu ☺️🙏🏻

hennyinnsbruck
24. júl 2018

@ivka2112 supi gratulka 😍😍pekne tehotenstvo prajem
😊😊

macicka52
24. júl 2018

@dkzuzana to som doplácala ja

macicka52
24. júl 2018