Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@dkzuzana neviem presne, ale lekarka povedala, ze prirodzene je tam mala sanca, ze pri takom spermiograme sa odporuca umele ☹ no presne treba verit, len nech sa akokoľvek snazim mysliet pozitivne, tak vzdy pride den, kedy mi je fakt tazko a pride mi to cakanie strasne dlho, hlavne ked vidím tehotne zeny a babatka vsade
Ahojte baby, už robím predoperacne na hysteroskopia. Koľko po nej ste mohli skúšať?
@sandrita124 ach to poznám, aj ja mám dni, že sa večer zavriem do kúpeľne a plačem a plačem a neviem to zastaviť. Úplne ťa chápem. Ale zvládneme to, určite 😘
@dkzuzana Prosim ta,ako ti zistila tu endometriozu??Mala si nejake priznaky,bolesti,vytok,hocico??? Ja mam pocit,ze so mnou tiez nieco nie je ok, ale moj lekar nic nevidi,na USG vsetko super.... ☹ IInak na otehotnenie je vraj super INFOLIC, neviem ci si skusala,ak nie tak skus 🙂 Aj ja si ho idem zaobstarat.
@zuzka_puska skúšala som toho už veľa, aj inofolic, ale nevzdávam to😉. mne to videla hneď na sone a následne krv a magnetická rezonancia to potvrdili
Dievčatá, aké máte skúsenosti s Gynexom? Pomohol niektorej z vás alebo niekomu v okolí otehotnieť?
@nikusik0107 ahoj, s tebou uplne suhlasim. Snaha pomôcť a nie zarobiť su dve veci....
@crazy_girl1 ahoj, mne pomohol ale na kratky čas, žial....ako mi bolo povedane, je dobrý ale nerobi zázraky....niekedy stači detoxikovať telo a zadarí sa hned 🙂
@mouse14 pijem čaje - alchemilku, aj žihľavu, plus klasika listovka atď., ale čítala som na ten Gynex samé chvály, tak ma to presvedčilo. Zatiaľ po týždni užívania pociťujem akurát takú pohodovejšiu, miernejšiu náladu, posledné dni som však začala špiniť a neviem, či to mohlo byť práve z Gynexu. Mal aj u teba vedľajšie účinky? Alebo si počula, žeby niekto špinil?
@crazy_girl1 mala som hej, ako ma vplyv na psychiku to je pravda. Mna trošku bruško bolelo od nich....o špineni neviem nič, ale každe telo je ine a inak veci vplyvaju
@mouse14 Tak uvidíme, skúsim zatiaľ 3 týždne brať, potom týždeň pauza... ty si ako dlho brala a koľkokrát denne?
@crazy_girl1 mne povedali že dvakrat na deň, rano večer a 5 kvapiek, a brala som dva mesiace cca......mam ešte cely doma, možem predať ak by si mala záujem 🙂
@mouse14 ja beriem 3x denne po 7 kvapiek, tak bolo v návode odporučené, tak neviem 🙂 Haha, hádam sa nepredávkujem. Skúsim znížiť dávku, možno preto mi to spôsobuje špinenie. Zatiaľ mám ešte skoro celé balenie, ale možno by som ti v auguste napísala, keď sa minie. Ty už neberieš?
@crazy_girl1 už neberiem, prestala som, kvoli bolestiam bruška...vratila som sa k alchemilke 🙂
@mouse14 ahaaa, tak. Ja zatiaľ nič nepociťujem, jedine to špinenie ma trošku vykoľajilo. Uvidíme, či to prestane alebo čo 🙂 Ešte týždeň a pol potiahnem, potom pauza a uvidíme. Ako dlho sa snažíte?
@wewa16 Ahoj, nie. To bolo v rámci 1IVF. Čiže som stimulovala len raz a získali sme 3 embryá. Platili sme spolu okolo 2500eur, to počítam aj cestovné.... Ale ja som mala tie drahšie lieky, veľmi som sa bála ihiel, tak som si zobrala injekcie v pere a tie sú výraznejšie drahšie...Ono platíš aj podľa toho, čo všetko si dáš(ISCI,PISCI....). Na začiatku platíš okolo 1500 eur, potom už len vklad, čo je okolo 160 eur. Ale cenníky sa možno menili, tak ceny sú len orientačné.....To znamená, že keby som chceli ísť na ďalšie IVF, tak mi poisťovňa do 39 rokov hradí ešte 2 cykly....
@hennyinnsbruck uz mam vysledky krvi. Som tehu ☺️🙏🏻
@ivka2112 supi gratulka 😍😍pekne tehotenstvo prajem
😊😊

@zoja82 Ahoj, viem že už máš toho dosť a laparoskopiu ti neodporučili? Keby si išla na laparoskopiu, tam to pozrú presnejšie a prípadne aj odstránia problém .