icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

smejulinko
3. sep 2017

Ahojte dievčatá, som tu medzi Vami nová, tiež sa rada podelím s mojimi skúsenosťami. My sa s manželom snažíme už od januára zatiaľ sa nám nepodarilo ale nedúfam a verím že to príde. Mala som ťažké obdobie, stres a tak. Myslím si že je to aj dosť o hlave. Dosť tužíme po dieťatku, keďže máme obidvaja dosť rokov a bolo by najlepšie hneď po sebe😂😂. Čo sa týka mojich skusenosti, brala som 1 mesiac femibiol, potom som vyskúšala dve balenia Inofolic a mesiac som mala prestávku. Ale povedali sme si že od augusta budeme užívať obidvaja s manželom Inofolic + Folandrol vyskusame to do konca roka ak sa nepodarí tak to budeme riešiť už u lekára ale dúfam že to príde samo 🙏.

smejulinko
3. sep 2017

@stano1202
Ahoj, presne toto aj ja zažívam každého stretávam v meste že čakajú bábätko, ja tak tiež hovorím že neriešime dieta a je to opak lebo nechcem aby sa vyzvedali. Treba veriť ono to pride🙏🙂

jaja63
3. sep 2017

@smejulinko tiež sme na tom podobne, len ja som už nevydržala a povedala som rodine aka je situácia..ja mám už 32 a teda najvyšší čas a trápi ma to vždy a všade, každý den, ked vidím rodičov s deťmi alebo tehotné..už sme sa začali baviť aj o adopcii

stano1202
3. sep 2017

@jaja63 veru veru,nieje to take jednoduche ako si každy myslí že mať babo može kedykoľvek....a vek nezohrava žiadnu úlohu,nedarí sa tak 25 či 30 či 35....

lucia199511
3. sep 2017

Ahojte baby, som rada že som Vas našla . My sa tiež snažime otehotniet u od Decembra no zatial bez úspechu . Posledne 3 mesiace aom sa rozhodla brať femibion a každy mesiac tajne dufam že to vyšlo . No zatial bez úspechu 🙂 tak dufam že čoskoro sa všetky v tejto skupime zaradime medzi tie s dvoma // . 🙂

smejulinko
3. sep 2017

@jaja63
A vy nerozmyslate najprv nad umelým oplodnenim ? Lebo viem že pri adopcii to neni take jednoduché niekedy sa čaká na male babo aj zopár rokov...

smejulinko
3. sep 2017

@stano1202
@lucia199511
Dievčatá treba veriť, a dúfať že to príde.. ja viem že je to neni niekedy férové a je to dosť na psychiku ale inú možnosť nemáme... ale určite budem rada keď sa podelíme so skúsenosťami

jaja63
3. sep 2017

@smejulinko rozmýšľame riešiť tieto veci súbežne, dať si žiadosť ale popritom pokračovať v snažení..nevadilo by ak by sa podarilo aj oboje, každé dieťa si zaslúži lásku.. Ja len potrebujem mať nádej, že nezostaneme len dvaja, potom je to pre mňa ľahšie.

smejulinko
3. sep 2017

@jaja63 koľko že sa snažíte a bábätko ? Aj ste si prešli nejakými vyšetreniami...

mirka04g
4. sep 2017

@smejulinko držím palce..my s mužom tiež užívame folandrol a inofolic...tak som tiež zvedavá.. boli na tieto produkty veľa spokojných recenzií. Ja užívam mesiac muž už 2 mesiace...odporúčajú to aj urologovia či gynekológovia ...aj ja si myslím že je to o tom ako si to človek nastvi aj v hlave...niekedy je lepšie myslieť na niečo iné...poznám viac párov ktoré mat stále babo nemohli a akonáhle si kúpili psíka či dali prihlášku na vysokú školu a pod.podarilo sa 🤗 ....držíme si palce a hlavne treba myslieť aj na niečo iné 🙂

emasss111
4. sep 2017

@miroslava21 ďakujem...bodaj by sa čoskoro podarilo 😇

lucia199511
4. sep 2017

Ahojte baby ako sa mame ? 🙂 ma niektora niečo nove 🙂 ?

liliputka5
4. sep 2017

Ja? Cystytidu zial😢 a prave mam plodne obdobie

lucia199511
4. sep 2017

Tak to ma mrzi u mna zas palenie zahy a bolest zaludka u tyzden som z toho mierne na nervy ... ☹

stano1202
4. sep 2017

my skúšame všetko, rôzne tie tipy že nohy vyložiť,atd atd plus sex mame každý druhý deň nielen počas plodných,ale celkove počas celého cyklu okrem jej dní,ale aj tak sa to nepodarilo zatiaľ,čiže neviem, múdrejší budeme po manželkiných vyšetreniach....

mirka04g
4. sep 2017

@stano1202 a ty si už absolvoval vysetrenia? V našom prípade vyhnala môjho muža moja gynekologička ako prvého

mattkapd
4. sep 2017

@stano1202 ono niektoré ženy sú plodné práve počas svojich dní. .Je ich síce malo ale aj také prípady sú

smejulinko
5. sep 2017

@mirka04g
No tak držím palce a ja prvý mesiac keď som začala užívať doplnky tak dosť mi vyskúšať zmenilo zevraj to robí čo som čítala ale u každého to je inak. Určite treba to užívať aspoň pól roka a keď po pól roku nič budem to riešiť s doktorkou. Ja tomu verím a že nám to pomoze🙏

smejulinko
5. sep 2017

@mirka04g
A ja si myslím že nie len manželka musí absolvovať vyšetrenia ale aj manžel lebo niekedy nemusí byt vždy v problém v nej ale v ňom...

angelika1992
5. sep 2017

Aj my sa snazime cca od leta, 2 mesiace som brala inofolic, teraz od augusta beriem kyselinu listovu.po ms sme sa dost snazili s tym, ze som si sledovala ovu pomocou testov.ms ma prist za 2 dni.tak uvidime ako to ten,, hore" teraz zariadil.graf z dnesneho rana.uprimne ked vam mam povedat, neviem co si mysliet.viac nedufam ako dufam ze to vyslo :-/

arabelka33
5. sep 2017

Ahojte, dnes som objavila toto forum kedze sa tiez snazime (druhy mesiac) a kedze mi to prave meska tak som bludila vo forach. Velmi by som nam to kazdej priala. Mozem sa teda pridat do skupinky aj ja? Zijeme v zahranici tak aspon tu by som si s niekym pokecala co sa snazenia tyka. Dakujem 😊

mirka04g
5. sep 2017

@smejulinko určite treba skúšať ;) držím palce 🤗 Raz to vyjde

mirka04g
5. sep 2017

@smejulinko určite treba vyšetrovať oboch...mne ale gynekologička hovorila že začať treba mužom a hneď spermiogramom...potom ide žena

baby0000
autor
5. sep 2017

@arabelka33 Jasneeee ue mozes... vitaj! nech coskoro mas // 🙂 Kde zijete? 🙂

mirka04g
5. sep 2017

@angelika1992 super graf to máš nejakú appku nato? Snáď by to vyšlo držím palce

angelika1992
5. sep 2017

@mirka04g ano to mam zadarmo stiahnutú apku Ovuview. všetko si tam pekne zaznamenávam. kiež by si mala pravdu a našla by som si // čiarky. manžel by mal dojímavý darček k septembrovým narodeninám. len poznám sa, a viem že u mňa nikdy nič nejde ľahko. a mám taký pocit že mrcha dojde :-/

arabelka33
5. sep 2017

@baby000 zijeme len vedla u susedov v CR, ale nikoho blizkeho tu nemam. A kamosky sa este nesnazia takze s nimi by sa tato tema asi tazko rozoberala. Dakujem za prijatie.

liliputka5
5. sep 2017

@lucia199511 ach hroznee práve ked tak velmi ccheme zacinaaju probleemy

lucia199511
5. sep 2017

@liliputka5
ono to tak býva ale nevadí , problemy prejdú a my pojdeme na to na 100% a skôr či neskr najdeme 2 // 🙂

arabelka33
5. sep 2017

Inac baby tu v CR alchemilku (kontryhel) vsade vychvaluju. Skuste fora CR a tam skoro kazda pise, ze aj ked sa im nedarilo tak po piti alchemilky sa im miminko podarilo. Ja som teraz skusila prvy mesiac. Tak uvidime.