icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

velamon
2. sep 2017

@mattkapd ja mam doma 9apol mesacnu a tiez by sme uz druhe lenze mne ešte ani nenastupil cyklus. Neviem si predstavit tak dlho čakať my sme mali stastie. Povedali sme si ze ked.to pride tak to pride a za.necele 3 tyzdne sme mali dve ciarky😀 tak verim ze aj pri druhom to tak pojde

eny81
3. sep 2017

@luckavla ano ro sustredenie je hrozné,sledovanie sa. Ked som chcela babo druhe trvalo to 9 rokov ako sme sa rozhodli ze chceme. Uplne mi z toho sibalo.😔 bola som sice chora (cysty a operacie), no ked mi to zastabilizovali a necakala som bum bolo podarilo sa. 😘👍. Pride to verim tomu drzim luckavl palce aj nam vsetkym dievcata

eny81
3. sep 2017

@velamon a to ze nenastupil cyklus si myslim neznamena ze nemozes otehotniet. Kojis este?😊

meissa
3. sep 2017

@velamon
Waw extra rychlost 🙂
Ja som si pri prvom tiez povedala ked to pride tak to pride. A na stvrty mesiac sa podarilo. Ale vtedy som mala 23 a ani ma nenapadlo sledovat ovulaciu a podobne veci 🙂
Teraz mam 34 a nakupene ovu testy, inofolic a rozmyslam este nad kyselinou listovou :D

velamon
3. sep 2017

@eny81 to mi je jasne. A anokojim

adulka1989
3. sep 2017

@meissa ahoj neviem ci si pocula ale vraj gynex kvapky su tiez dobre

meissa
3. sep 2017

@adulka1989
Mas s nimi skusenost? Ja som zacala brat ten inofolic a neviem ci kvoli nemu,ale tento mesiac nemam vobec chut na milovanie. Trosku som sa aj zlakla ako sa k tomu babätku dopracujeme :D Asi ho uz nebudem brat.

lucsza
3. sep 2017

@luckavla je mi to luto ze prisli - poznam ten pocit, mne sa dostavili vcera po 4 dnoch meskania. Ale aspon vidim, ze v tom nie som sama a je to normalne, len nenastal ten pravy cas. Buduci mesiac sa nam to splni! ^_^

adulka1989
3. sep 2017

@meissa zeny to chvalia vraj zvyknu brat inofolic a gynex alebo alchemilku nemam skusenosti ale citala som o tom tu na modrom koniku vraj prvy mesiac zvykne rozhadzat aj ciklus a potom je ok ale ja urcite vyskusam tie kvapky aj inofolic alebo nosidol

jaja63
3. sep 2017

Ahojte, tiež by som sa rada k vam pridala. Snažíme sa už cca 8 mesiac, ale až od júna som to začala počítať a tak a práve odvtedy som mala oba cykly o 5-7dni dlhšie, čo pripisujem pracovnému stresu. Začala som si merať aj BT a aj som nasadila Inofolic, tak uvidíme, čo prinesie tento mesiac, lebo tesne pred ovuláciou a tesne po by som mala byt na služobke. Myslite, že lietanie môže uškodiť, v prípade že by sa zadarilo?

luckavla
3. sep 2017

@lucsza
Ach moja bodaj by si mala pravdu, ale beriem to tak ze sa môžme este lepsie nato pripravir a hlavne sa menej stresovat, ja som sa moc sledovala a prehanala som to, uz mi aj priatel nadával ze to prehanam, takze som mu a aj sama sebe slubila ze sa nato uz nebudem tak sustredit a prode toto same

eny81
3. sep 2017

@velamon tak ja si myslim ze je to možné aby si otehotniet. 😀

miruska114
3. sep 2017

@meissa ja berem Inofolic prvy mesiac a u mna ma presne opacny ucinok :D

meissa
3. sep 2017

@miruska114
:D a ako ho beries? Ja aom ho brala len do ovulacie. Tak som to niekde citala. Mam este 10 sackov tak ich tento cyklus doberiem ked ich uz mam,ale asi radsej skusim ten gynex.

miruska114
3. sep 2017

@meissa viesco ja som pocula ze by sa mal nepretrzite brat ale ked on je tak drahy..stale si hovorim co ak nahodou sa podarilo,tak zbytocne ho neberiem.Lebo ak by nie, tak aby som nejake sacky mala od 1DC. Ja som ho brala dva krat denne, tak do 3DPO.Teraz som 5DPO takze este tyzden cakam a testujem sa. Cosme tento mesiac naozaj super dali, je timing. Ovulacny test mi potvril krasne ovulku atakze sme sa v ten dne snazili aj par dni pred ovulkou.Som zvedava.Gynex som inak ja este neksusala..a kolko sa snazilkujete?

jaja63
3. sep 2017

@miruska114 držím palce, som zvedavá ci Inofolic pomohol. Ja som ešte neskúsala ovu test, asi by som mala...a inak presne poznám ten pocit, ked ledva čakám aby som už mohla otestovať dúfajúc, ze tam budú dve čiarky

radostka
Autor odpoveď zmazal
jaja63
3. sep 2017

@radostka úplne ti rozumiem, dúfam, ze bude čoskoro veľká radosť

sevcikovaanna
3. sep 2017

mozem sa pridat

liliputka5
3. sep 2017

ahojte aj my snažíme od mája, snad a čím skor podari, aj ked mám zmetky z ovulácie

stano1202
3. sep 2017

my sa snažíme už vyše rok,a zatiaľ nič,ani len náznak....

jaja63
3. sep 2017

@stano1202 to mi je ľúto, už ste to riešili aj s lekármi?

stano1202
3. sep 2017

@jaja63 áno ja som bol už a mam všetko v poriadku a moja manželka ide teraz,popritom už vyše mesiaca berieme moja inofolic a ja folandrol...

sevcikovaanna
3. sep 2017

my sa po potrate snažime a rok....v centre to vidia len na ivf kedže manžel ma na 100% patologicke spermie cakam len na mrchu aby sme zacali

jaja63
3. sep 2017

@stano1202 my sme začali brat tento mesiac, akurátne 7den berieme, tak uvidíme, ale už sa bojím nádejať, že to pomôže..mne moja lekárka povedala ze aspoň na 3mesiace to treba vyskúšať

stano1202
3. sep 2017

@jaja63 veru mi skušame všetko možné,a nič,nechapem to a je to psychicky náročné,najmä ak mojej pridu jej dni a další mesiac neuspešní...veľmi ťažke byť nad vecou a pozitívne myslieť...navyše niekto raz hop šup a je to a pritom nechcel ani a niekto sa snaží,a nie a nie to prísť....

meissa
3. sep 2017

@miruska114
My sa este nesnazime 🙂 Zacala som studovat na VŠ tak by som si to chcela naplanovat medzi skuskami ak sa podari. Chceme zacat v oktobri.
Ale ja som uz zacala minuly mesiac predpripravu 🙂
Mala som tri roky gynekologicke problemy tak to chcem trosku cele podporit 🙂

jaja63
3. sep 2017

@stano1202 presne toto riešime každý mesiac, obaja sme zdraví a mysleli sme, že to pôjde rýchlo a nič niekoľko mesiacov..bojíme sa plánovať budúcnosť, lebo čo ak... Ale už sme si povedali, ze to musíme pustiť z hlavy

meissa
3. sep 2017

@miruska114
Uz skoro rok beriem aj duphaston,pretoze som mala uplne rozhadzany cyklus. Dr. my povedala, ze sa moje hormony asi zblaznili podla testov. Uz som ho chcela vysadit,ale dr. ma presvedcila nech len znizime davku. Vraj ked sa podari otehotniet tak by mal napomoct plodu sa udrzat.
Som z toho celeho planovania taka vytesena a aj sa trosku bojim.
Tebe drzim prsty nech mas najblizsi test // 🙂

stano1202
3. sep 2017

@jaja63 je ťažke pustiť to z hlavy...napr.ja po meste stretávam samé tehuľky,každá návšteva sa nás pýta hneď že na čo čakáme, že my asi deti nechceme....pritom je to celé inak :(,najhoršie je tá bezmocnosť že či a kedy sa podarí....