icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

martinabalazova
16. sep 2017

Ahojte , prosim vas, menzes mi skoncil 7.9. A na druhy den sme s manzelom mali sex,urobil sa domna. A na druhy den nato som zacala spinit,aj trocha krvi bolo.Neviem co si mam otom mysliet,kedze mam 28 dc. Zeby taka skora ovulacia? Je to mozne? Kedze som spinila aj 12teho ..dakujem

jajoda
16. sep 2017

@jaja63 ked som ja zacinala s inofolicom, prve mesiace som mavala velmi bolestivu ovu a tiez aj posunutu o par dni. Mozno je to aj tvoj pripad

vejkazvejka
16. sep 2017

Ženy. Nemali ste niekto skúsenosť s tým, že ste nemali vobec menzes a začali ste brat inofolic alebo niečo. Ako sa Vám dostavila ovulka ak ste ju mali vďaka tomu. Neviem teraz od čoho sa odraziť.

jaja63
16. sep 2017

@jajoda utekala som robit ovu test,ale vyzera ze ovu bola pred tyzdnom,aj podla teploty..a ked si brala inofolic mavala si bolestivejsiu menstruaciu?

jajoda
16. sep 2017

@jaja63 ano , bola to hroza hlavne prvy den. Ale trvalo to cca 2-3 cykly

misajelka
Autor odpoveď zmazal
simona_simi
16. sep 2017

@misajelka Ďakujem veľmi pekne ! 🙂 Daj vedieť potom hocikedy ako sa máš 🙂 Budem rada

arabelka33
17. sep 2017

@baby0000 objednavala som na pilulka.cz. preco? 😊

baby0000
autor
17. sep 2017

@arabelka33 Len tak lebo aj ja by som to chcela zo zvedavosti skusit 🙂

sonya6
18. sep 2017

Ahojte kočky pripájam sa k vám 🙂 v júni sme mali svadbu a asi dva týždne potom som vysadila HAK, ktorú som však brala 10 rokov :-/. Snažíme sa teda od júla, problém je však že neviem kedy mám ovulku :(

arabelka33
18. sep 2017

@baby000 ja som si povedala,ze to vyskusam kedze si niesom ista ci je ovulka naozaj vtedy ked si myslim,ze je. Kedze som to nikdy neriesila. Tak aspon si potvrdim ci je naozaj v strede cyklu a uvidime. Kazdopadne ale musim povedat, ze my sme sa teraz nesnazilkovali (tento mesiac) a zacali sme az teraz pred plodnymi dnami, pockame na ovulku. Pretoze si naozaj neviem predstavit, ze by sme sa napriklad niekolko mesiacov snazili kazdy druhy den. Proste je to pre mna nepredstavitelne a snazit sa cez neplodne dni je zbytocne. Moj nazor. Takze smesi si dali asi 12 dni post 😁

arabelka33
18. sep 2017

@sonya6 tak skus tie ovulacne testy 😊

sonya6
18. sep 2017

@arabelka33 ja som používala women secret right time ale neviem či majú menšiu citlivosť či čo, kedže ani jeden nebol uplne pozitívny, skôr len o niečo silnejšie čiarky :-/

arabelka33
18. sep 2017

@sonya6 tak to by som si zasla k lekarovi asi. Aby si si bola ista, ze je to ok. Ale to je len moj nazor. Nemam s tym moc skusenosti. 😊

sonya6
18. sep 2017

@arabelka33 ked môj lekár je taký ..... :-/ 😒

mirka04g
18. sep 2017

@sonya6 moja kamarátka mala taký problém (co ma podľa mna viacero žien) nemáva ovulaciu každý mesiac respektíve ma ju neprsvidelne ...zistil jej to gynekológ podrobným skúmaním jej cyklu..preto jej ani ovu testy neukazovali...každá sme iná

janedoe
18. sep 2017

@sonya6 aj moj...ale kedze sa snazime uz rok a nic, tak sa nadychnem a vydychnem a na preventivke to na neho vybalim. Aj ked no.... uz ho vidiiiiim 😂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sunflower109
18. sep 2017

@sonya6 ahoj tie women Secret asi majú ozaj malo farbivá alebo čo lebo robila som si ich a stále chýbalo kúsok a objednala som si z tade z MK onestep a hneď mi ukázalo a potom slablo tak ako ma ...tiež som si myslela.ze mám problém s ovu keďže taktiež predošlé ukazovali také divné výsledky

simona_simi
18. sep 2017

@misajelka Jeeej Ahoj ďakujem, že si si spomenula na mňa 🙂 Si zlatá. No som objednaná o týždeň pondelok zase. Ale je to tam 🙂 Je tam taká krásna malá dutinka 🙂 Dnes mi 9 dní mešká ms preto nebolo vidno viac 🙂 Zatiaľ dobre. Som si fotila monitor 🙂 Lebo pre mňa aj toto je už zázrak <3

misajelka
Autor odpoveď zmazal
simona_simi
18. sep 2017

@misajelka Ďakujem veľmi pekne 🙂 !! zatiaľ užívam 🙂 Ako to len ide. Len mám chrípku tak som potešená :/ vieš si predstaviť

sonya6
19. sep 2017

@sunflower109 no mám pocit že tu ženy hladajú duchov na tehu teste a ja na ovu teste :D neviem či tieto sú zlé, alebo či mám nižšiu hladinu a tak mi nechce zachytiť? :-O

miruska114
19. sep 2017

baby tie dni a tyzdne ubiehaju tak pomaly...som cakatelka na plodne dni momentalne..este cely tyzden musim cakat..jooooj..kiezby sa dal cas posunut🙂

janedoe
19. sep 2017

@sonya6 skus si cez ebay objednat tieto. Mne ine predtym neukazovali nic a tieto ano 😊

sonya6
19. sep 2017

mám tieto objednané dnes idem po ne nemáš skúsenosť???
@janedoe

janedoe
19. sep 2017

@sonya6 mne tieto praveze nikdy neoukazovali ovulaciu. Ale mozno som vtedy akurat nemala, alebo zle merala Kto vie 😊

sonya6
19. sep 2017

@janedoe tie by mali mať citlivosť 10 tak uvidíme ostestujeme :D

janedoe
19. sep 2017

@sonya6 snad nieco ukazu 😉 Ja som sa kvoli tomu obkednala k dr., lebo som si myslela, ze nemam ovu a objednal ma o 5 mesiacov 😂

sonya6
19. sep 2017

@janedoe nežartuj :D ten môj ani neviem či niečo také vôbec robí a ak áno patrične by to ofrflal :D kým nemusím ani tam nejdem :D