icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

jaja63
25. sep 2017

@mirka04g suhlasim s tebou,ale ma to aj jednu pozitivnu vec,dnes mam 1dc a citim sa plna energie a mam super plet, takuto super menstruaciu som este nemala..asi som si to pretrpela pocas PMS

mirka04g
26. sep 2017

@jaja63 to je super sprava...ja už 3mesiac nemenstruujem a nikto nevie prečo (nikdy som takýto problém nemala) hormóny mam vraj v poriadku a tehotná som taktiež neni... už som z toho zúfalá 😔 asi mi neostáva nič iné ako ísť na Vyvolávaciu injekciu ale chcela som zistiť príčinu a nikto nevie

sonya6
26. sep 2017

@jaja63 hej to poznám ja som sa vrátila pribratá z dovolenky a od vtedy sú tu uštipačné poznámky :-/

luckavla
27. sep 2017

Ahojte baby, poraďte mi. Zdá sa mi, že tento krát to konečne vyšlo. Mám 4 dni do MS. Neskutočný tlak v podbrušku. Je to 100x horšie ako pred MS. Včera v práci keď som bola zohnutá a tlačila si na brucho som dostala úplne kŕče. Také ťahanie. Často chodím cikať. Neviem či počkať ešte či príde Ms alebo urobiť test. Bojím sa že nič ešte neukaze.

emasss111
27. sep 2017

@luckavla skús testnúť...ducha ti môže test ukázať aj pár dni pred MS 😉

luckavla
27. sep 2017

@emasss111
Skúsim mozno zajtra ráno, alebo už tých par dní počkám 🙂 nech to mam isté

misajelka
Autor odpoveď zmazal
velamon
28. sep 2017

@luckavla ja som pri malej mala ducha tyzden po meskani

vever111
28. sep 2017

@misajelka ahoj ja cakam tiez stebou tiez som 9dpo ,bojim sa zas sklamania.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sunflower109
28. sep 2017

Ach žienky neviem či sa to do konca 2017 podarí ale vyzerá to veľmi zle u nás :( nedostatok estrogénu, tým pádom nedochádza k ovulke :( musíme podstúpiť spermiogram a ak bude ok nasadia sa lieky a ak nezaberú laparoskopicky budú zisťovať vaječníky alebo prefuky...a ak nevyjde spermiogram tak len centrum asistovanej reprodukcie :( bojím sa veľmi :( mám 24rokov a nikdy som si ani nemyslela že môže byť niečo ale až po biochemickyh tehu mi to začalo byť divné :/

luckavla
28. sep 2017

@velamon
No ved preto nechcem testovat skor ako bude meškať, ale zajtra rano budem musiet, lebo máme u nas vinobranie tak ci si môzem dat nejaky burciak trošku 🙂

sonya6
29. sep 2017

Dnes som 5DPO, kto je na tom podobne???

luckavla
29. sep 2017

Dobre ranko, testik mam za sebou. Negativny... ak to buduci mesiac nevyjde, pojdeme sa dat vyšetriť. Ovulaciu viem kedy mám lebo mavam bolesti takže prebieha. Uvidíme...a moŽno dnes bolo len skoro na test. MS ma prísť v pondelok

veron_11
30. sep 2017

Ahojte baby, ja to už nechápem, mešká mi 5 dni (dnes 36 DC) a na teste ani len dúšik ☹ verím, že do konca roka sa nám to všetkým podarí 🍀

veja232
30. sep 2017

Ahojte, začiatkom mesiaca som tu písala aký mám rozhadzany cyklus, začala som brať Progesteron na úpravu, menštruácia mi prišla na 19. či 20.DC no proste celé zle. Tento týždeň v stredu som si robila len tak zo zvedavosti tehotenský test a zazrela som slabučkú druhú čiarku. Od stredy testujem a mám pocit, že dnes už krásne zosilnela. ❤
Že by sa zadarilo ? Čo myslíte ? 🙂🙂 Silno dúfam, že bude už len a len silnejšia. 🙏

meissa
30. sep 2017

@veja232
Jeeej mne ten test z 30.9. pride pekne pozitivny 🙂 Zelam ti,aby to tak naozaj bolo a o 9mes. zdrave babo 🙂
Dufam,ze do vianoc si aj ja tak najdem 🙂

veja232
30. sep 2017

@meissa Ďakujem krásne ❤ dúfam aj ja. 🙏 Uvidím ako sa budú čiarky vyvíjať tento týždeň 🙂 len stále mám strašnú dilemu ohľadom brania toho progesterónu, lekár hovoril, že aj keď sa zadarí tak neuškodí, aj fóra rôzne som čítala, tak hádam majú pravdu 😀 Držím palce nech sa čoskoro zadarí..tebe a všetkým čo tak po bábätku túžia 👶

baby0000
autor
30. sep 2017

Ahojte baby.. dosli sme z dovolenky a ja mam konecne trochu casu aby som sa ozvala... Ako sa mate? ako sa vam dari? kus to tu utichlo tak mozno spravim rozruch.... ked sme dosli z dofci to bolo vcera bol akurat 36. den cyklu. Co u mna vlastne bolo bezne... Ale stale som sa citila
akasi slaba a akosi ked som sla po schodch ma tie moje prsiska plne mlieka inak
boleli.. spravila som test a ahaho: Modlite sa za nas zeny. Tesim sa s respektom.

adulka1989
30. sep 2017

@baby0000 gratulujeeeem super nech ste zdravy

jajoda
30. sep 2017

@baby0000 super, gratulujeeem 🙂

sunflower109
30. sep 2017

@baby0000 jej gratulujem vám

meissa
1. okt 2017

Nejak sa tie pozitivne testy rozbiehaju 🙂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
adulka1989
1. okt 2017

Ahojte baby tak uz aj ja mam za sebou konecne laparoskopiu cakam uz len na dalsi cyklus nech sa mozme snazit dufam ze sa uz konecne zadary

lucsza
1. okt 2017

Ahojte dievcata...idem sa podelit o skusenost. S manzelom sa snazime uz 4 mesiace,uz bola aj dovolenka a vcera 1DC. Obaja sportujeme,nikdy sme nemali zavaznejsi problem,zdrava strava je u nas dolezita,rovnako aj spanok a co najmenej stresu...nevideli sme problem preco by sa prave nam nemalo darit. Zmenila som pred mesiacom zensku doktorku,ktora mi tvrdila ze vsetko je na 100% v poriadku,v piatok vysli vysledky zo sterov od novej doktorky a od vcera sme na 21 dnovych antibiotikach,do decembra ziadne snazilkovanie... Cize len pre niektore z vas rada,ak to nejde uz aj 2-3 mesiace,chodte k lekarke nech vam spravi vsemozne vysetrenia,dnes uz clovek nikdy nevie :/

sunflower109
1. okt 2017

@lucsza je to tak :( cim skôr tým lepšie ...mne vyšli na hormonálny profile slabé ženské hormóny, kvôli tomu sa mi babenko ani neudržalo a v auguste sme o jedno prišli hneď na začiatku ..teraz ideme na spermiogram ako je na Tom manžel ale je to riadna facka hlavne keď sme mladý a zdravo žijeme , pohyb na dennom poriadku 😿 buď budú lieky alebo len CAR 😢

korpiklaanka
2. okt 2017

Dievčatá pridávam sa. V máji sa nám pošťastilo na prvý raz. O bábo sme v deviatom týždni prišli. V septembri sme sa zas začali snažiť, tento krát nám to na prvý šup nevyšlo. 2 DC, nový cyklus, nová šanca

maxx6
2. okt 2017

Ahojte pridávam sa aj ja k Vám. S priateľom sa snažíme o bábo od júna a zatiaľ nič. Taká som nešťastná každý mesiac lebo sa na to veľmi teším 😕 Dúfam že sa nám do vianoc podarí 😉

korpiklaanka
2. okt 2017

@maxx6 urcite budeme mat pekny vianocny darcek