icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

kostrmenka
2. okt 2017

Ahoj.idem sem po radu ak nevadí,dnes som si robila test a vyšiel// moze test klamat?

luckavla
2. okt 2017

Ahojte baby, dnes mi mala prist MS, zatial neprišla. Mohla by až za 9 mesiacov 🙂

korpiklaanka
3. okt 2017

@kostrmenka urob este jeden...

emasss111
3. okt 2017

@luckavla testík si nerobila? 🙂

@kostrmenka len vo výnimočných prípadoch, ale pre istotu testni ešte raz, ako ti odporúča @korpiklaanka

luckavla
3. okt 2017

@emasss111
Testik som robila este 3 dni pred MS , lebo uz som bolasa nedockava aa bol negatívny. MS mala prist vcera a ani dnes stale nič. Chcem pockat este 2 dni a spravím dalsi test.. 🙂

sonya6
4. okt 2017

Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂

emasss111
4. okt 2017

@luckavla fuu, tak to ťa obdivujem, že vydržíš takto netestovať, keď mrcha mešká 👍 silno držím palčeky, aby si si našla // 😉

catallea
4. okt 2017

Ahojte, tak dnes ráno som sa odhodlala urobiť si test, pretože mi MS meškala štvrtý deň , a hneď na to ako som si test urobila som dostala MS 😠, to ako naschvál. Tak nič, myslíme pozitívne a tešíme sa na další mesiac plný snaženia 🙏

luckavla
4. okt 2017

@emasss111
Tak vieš nechcem sa sklamať, ale podla mňa to vyšlo, lebo posledny rok mi nemeskala ms ani raz. Teraz mam namiesto toho biely vytok a vsade na nete čo čítam tak by to mal byt jeden z priznakov tehu 🙂. Tak v kutiku duše dúfam že je to môj prípad. Inak bolesti mám stále akoby mala prist MS. Ale napriklad prsia ma nebolia. Som fakt zvedava. Ked nepríde ani zajtra tak v piatok ráno robím test 🙂

emasss111
4. okt 2017

@luckavla tak ja pri prvom nevydarenom tehu som tiež mávala také bolesti ako pri MS....vraj sa rozťahuje maternica...ale aj prsia som mala naliate....teraz by som mala byť opäť tehu...prsia opäť naliate, ale to rozťahovanie necítim, žiadne bolesti podbruška 🙄 tak neviem, či to je dobre, alebo nie....ale všetky testy mám pekne pozitívne 🙂
ale u teba to vyzerá ozaj celkom nádejne...možno by si dnes mala už dušíka 😉

baby0000
autor
4. okt 2017

@luckavla No uz aj ja som v napati ;) za teba

misajelka
Autor odpoveď zmazal
mattkapd
4. okt 2017

@emasss111 neboj všetko bude dobre..Ja som to rozťahovanie cítila len chvilku A prsia Som naliate nemala vôbec. .

mattkapd
4. okt 2017

Inak baby mne mešká menzes K dnesnemu dňu 50 dní ..testy som si robila pred vyše 2 týždňami A negativny. .Tak cystu aj tehotenstvo doktor nevidel ..sliznica že je vysoko..Som 2 týždne po vyvolávacke A menzes nikde..oplatí sa ešte vobec testovať ??O týždnen idem zas na gyndu

misiel
4. okt 2017

@mattkapd ja by som to testla urcite.

emasss111
4. okt 2017

@mattkapd no asi aj ja by som skúsila testík...možno si otehotnela tesne pred MS, ktorá nedošla....alebo si mala celý cyklus tak posunutý, že ovuláciu si mala len pred 10-15 dňami....skús testnúť 😇

jajoda
4. okt 2017

@sonya6 ja som mala ovu test pozitívny ked som bola tehotná a tehu test som ešte mala negatívny

luckavla
4. okt 2017

@emasss111
Jeeej gratulujem ti 🙂. No mne dnes večer prisla MS takže nič z toho. No nevadí. Príde to keď to má prist 🙂 aj ked jasne trosku sklamana som, nebudem predstierať ze nie..

luckavla
4. okt 2017

@misajelka
Tak držím palce aby neprišla. Mne prišla dnes večer.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sonya6
5. okt 2017

Kočky dnes som 10DPO ráno som si robila test, vidíte tam niekto niečo? 🙂

emasss111
5. okt 2017

@luckavla jooooj, škoda ☹ veď ono to bez toho sklamania ani nejde, to je jasné...máš plné právo byť sklamaná a smutná...ale veľmi sa páči tvoj prístup....presne ono to príde vtedy, keď to má prísť 👍

emasss111
5. okt 2017

@sonya6 Ahoooj....neviem, kde má byť presne tá čiarka.....ale asi tam náznak dušíka vidím....ty to musíš naživo lepšie vidieť.....javí sa ti tam niečo? 🙂

sonya6
5. okt 2017

@emasss111 javí javí, ale len či nemám halucinácie 🙂

emasss111
5. okt 2017

@sonya6 ja si myslím, že nemáš....vedľa v diskusii si písala, že zajtra zas testneš....verím, že čiarka bude silnejšia 😉

sonya6
5. okt 2017

@emasss111 snažím sa nerobiť si nádeje a netešiť sa predčastne, ale i tak mi ide úsmev na tvár sakriš, musím sa ukludniť 🙂

emasss111
5. okt 2017

@sonya6 ja keď som si našla dušíka, tiež som bola ako vymenená, šťastná neskutočne....a tiež som sa snažila krotiť, ale nešlo to 😀
mrcha má kedy dôjsť?

baby0000
autor
5. okt 2017

@sonya6 Ja vidim dusika

luckavla
5. okt 2017

@misajelka
Dufam aj ja, toro bude uz 4. mesiac

luckavla
5. okt 2017

@emasss111
Snad do konca roka sa podari 🙂 vieš velmi by sme chceli už bábo s priateľom 🙂 na jar by sme sa chceli zobrat, tak nech je tam s nami v brusku aj naša laska 🙂