icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

sonya6
5. okt 2017

@emasss111 už neviem že kde som to písala a kde nie :D no tak vysvetlím :D neviem kedy ma prísť vobec netuším, pretože normálne mávam 28 dnové cykly, no predchádzajúce dva boli anovulačné, a tento som mala ovu až na 22DC, asi 🙂 lebo tresty ovulačné boli pozitívne na 20-21DC, a kedže neviem akú dlhú mám lut. fázu, neviem ani kedy má mrcha doraziť, no molí ma maternica tak sa bojím či nie mrkcha sa chystá :( presne ako pred mrchou bolí, a dnes som 32DC a 10DPO tak som testla 🙂

luckavla
5. okt 2017

@sonya6
Aj ja tam niečo vidim 🙂 skús testovať dalej ci bude ciarocka viditelnejsia ale myslím ze sa mozes tesit už teraz 🙂

sonya6
5. okt 2017

@luckavla dakujem 🙂 som taka rada že som zavítala tu na MK 🙂 tú su všetky ženy k sebe milé, podporia jedna druhú 🙂 no úžasné fakt 🙂

emasss111
5. okt 2017

@luckavla ale podarí, treba veriť 😉 čítam, že sa snažíte 4ty mesiac??? nám sa to pri prvom neúspešnom tehu podarilo na 5ty mesiac 🙂 tak možno ten ďalší mesiac bude aj u vás úspešný, s úspešným koncom samozrejme 😉 a potom už len zháňať tehotenské svadobné šaty 😇

emasss111
5. okt 2017

@sonya6 bruško zvykne aj pri tehu zo začiatku pobolievať ako pri mrche....takže to je len dobré 😉 tak mrcha zvykne chodiť po cca 14 dňoch od ovulky....tak ale my veríme, že už ti nedojde...až o dáky rok a pol 👍

jente
5. okt 2017

Ahoj snažilky 🙂
Všetkým držím palce aby sa vám to podrilo...včera som si robila test a vyšiel pozitívny po 6tich mesiacoch snazenia a vlastne ani som si nesledovala ovulaciu. Tak veľa trpezlivosti a pozitivneho myslenia ...👍

emasss111
5. okt 2017

@jente gratulujeeeeem a nech všetko dobre dopadne 😉

goldmolly
5. okt 2017

@jente gratulujeeem 🙂 Dufam ze uz aj na mna sa usmeje stastie coskoro

jente
5. okt 2017

Ďakujem dievčatá🙂 ... dúfam že je všetko Ok zajtra idem na gyndu
@goldmolly urcite sa stestie usmeje aj na teba 😉

sonya6
5. okt 2017

@emasss111 joj dakujem ♥ budem informovať kočky 🙂

luckavla
5. okt 2017

@sonya6
Ved tak to má byt aby sme sa podporovali nie? 🙂

luckavla
5. okt 2017

@emasss111
No toto bol 3 mesiac a po ms to bude 4. Tak sa verím ze do konca roka sa urcite podari 🙂

sonya6
6. okt 2017

@luckavla a toto sa mi páči 🙂 že tu nie je nenávisť a závisť a že by sme jedna druhej nedopriali 🙂 to sa dnes len tak nevidí 🙂 som rada že som tu na MK 🙂

catallea
6. okt 2017

@luckavla ahoj, práve čítam, že sme na tom rovnako, tiež sme sa začali snažiť od júla a teraz keď mi skončí ms tak si dáme snažilkový maratón 😍 poistíme to radšej každý druhý max tretí deň 🙏

alenkajanko
6. okt 2017

Ahojte, už nejaký čas to tu sledujem 🙂 My sa snažíme o bábo od mája a zatiaľ nič :( Už máme dve detičky a ani pri jednom neviem presne kedy a ako sa nám podarili 😉 Takže objednávam ovu testy a skúsime to s nimi + meranie bazálnej teploty aj keď pokusy o meranie tu už boli 🙂 Netuším kedy mám ovuláciu, takmer každý cyklus mám rôzne dlhý :( Zajtra som 6DC takže skúsim merať teplotu...dúfam, že tentokrát to už konečne vyjde, lebo už mi z toho občas prepína 😝 Všetkým snažilkám držím silno palčeky, aby ste to dotiahli do toho šťastného konca. 🙂

korpiklaanka
7. okt 2017

@alenkajanko drzim palce. My sa tiez snazime od maja. Aj sa hned podarilo ale o babatko sme v 9 tyzdni prisli. Teraz mame uz mesiac snazenia v druhom kole za sebou. Zatial nic.

luckavla
7. okt 2017

@catallea
No my sme sa tak snazili predchadzajuci mesiac a nevyslo to, takže celkom som z toho aj smutna ze nechápem preco. Ja len dúfam ze do vianoc sa nám to podari. A tebe držím palce nech sa zadari cim skor 🙂. Ja už rozmyslam nad ovulacnymi testami ze si kupim len si to musim nastudovat.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sonya6
7. okt 2017

@misajelka je tam a je krásne vidieť 😊 to už není duch 😁

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sonya6
7. okt 2017

@misajelka vyzerá to že áno 😊 dnes to Digi potvrdil 😊

misajelka
Autor odpoveď zmazal
sonya6
7. okt 2017

@misajelka ja viem že áno 😊 test máš krásny 😊

arabelka33
7. okt 2017

Babyyy tak ako pozeram sa tu rozsypalo vrece s pozitivnymi spravami. Moc Vam gratulujem. Mne ma dojst mrcha v pondelok ale uz dnes chytam depku, ze urcite dojde 😠 citim to. Tento mesiac som si ale aspon potvrdila ovu testami, ze v tomto smere je vsetko ok. Tak snad coskoro 🙏👶

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
7. okt 2017

@misajelka velmi drzim palce a tiez v kutiku duse dufam, ze menzes nepride 😊 a budeme vsetky najstastnejsie zeny na svete ❤👶

sonya6
7. okt 2017

@misajelka určite ráno píš 😊

misajelka
Autor odpoveď zmazal
misajelka
Autor odpoveď zmazal
sonya6
7. okt 2017

@misajelka budeeee 😊