Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
Ahojte baby, dnes mi mala prist MS, zatial neprišla. Mohla by až za 9 mesiacov 🙂
@kostrmenka urob este jeden...
@luckavla testík si nerobila? 🙂
@kostrmenka len vo výnimočných prípadoch, ale pre istotu testni ešte raz, ako ti odporúča @korpiklaanka
Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂
Ahojte, tak dnes ráno som sa odhodlala urobiť si test, pretože mi MS meškala štvrtý deň , a hneď na to ako som si test urobila som dostala MS 😠, to ako naschvál. Tak nič, myslíme pozitívne a tešíme sa na další mesiac plný snaženia 🙏
@emasss111
Tak vieš nechcem sa sklamať, ale podla mňa to vyšlo, lebo posledny rok mi nemeskala ms ani raz. Teraz mam namiesto toho biely vytok a vsade na nete čo čítam tak by to mal byt jeden z priznakov tehu 🙂. Tak v kutiku duše dúfam že je to môj prípad. Inak bolesti mám stále akoby mala prist MS. Ale napriklad prsia ma nebolia. Som fakt zvedava. Ked nepríde ani zajtra tak v piatok ráno robím test 🙂
@luckavla tak ja pri prvom nevydarenom tehu som tiež mávala také bolesti ako pri MS....vraj sa rozťahuje maternica...ale aj prsia som mala naliate....teraz by som mala byť opäť tehu...prsia opäť naliate, ale to rozťahovanie necítim, žiadne bolesti podbruška 🙄 tak neviem, či to je dobre, alebo nie....ale všetky testy mám pekne pozitívne 🙂
ale u teba to vyzerá ozaj celkom nádejne...možno by si dnes mala už dušíka 😉
Inak baby mne mešká menzes K dnesnemu dňu 50 dní ..testy som si robila pred vyše 2 týždňami A negativny. .Tak cystu aj tehotenstvo doktor nevidel ..sliznica že je vysoko..Som 2 týždne po vyvolávacke A menzes nikde..oplatí sa ešte vobec testovať ??O týždnen idem zas na gyndu

Ahoj.idem sem po radu ak nevadí,dnes som si robila test a vyšiel// moze test klamat?