Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
Ahoj snažilky 🙂
Všetkým držím palce aby sa vám to podrilo...včera som si robila test a vyšiel pozitívny po 6tich mesiacoch snazenia a vlastne ani som si nesledovala ovulaciu. Tak veľa trpezlivosti a pozitivneho myslenia ...👍
Ahojte, už nejaký čas to tu sledujem 🙂 My sa snažíme o bábo od mája a zatiaľ nič :( Už máme dve detičky a ani pri jednom neviem presne kedy a ako sa nám podarili 😉 Takže objednávam ovu testy a skúsime to s nimi + meranie bazálnej teploty aj keď pokusy o meranie tu už boli 🙂 Netuším kedy mám ovuláciu, takmer každý cyklus mám rôzne dlhý :( Zajtra som 6DC takže skúsim merať teplotu...dúfam, že tentokrát to už konečne vyjde, lebo už mi z toho občas prepína 😝 Všetkým snažilkám držím silno palčeky, aby ste to dotiahli do toho šťastného konca. 🙂
@alenkajanko drzim palce. My sa tiez snazime od maja. Aj sa hned podarilo ale o babatko sme v 9 tyzdni prisli. Teraz mame uz mesiac snazenia v druhom kole za sebou. Zatial nic.
@catallea
No my sme sa tak snazili predchadzajuci mesiac a nevyslo to, takže celkom som z toho aj smutna ze nechápem preco. Ja len dúfam ze do vianoc sa nám to podari. A tebe držím palce nech sa zadari cim skor 🙂. Ja už rozmyslam nad ovulacnymi testami ze si kupim len si to musim nastudovat.
Babyyy tak ako pozeram sa tu rozsypalo vrece s pozitivnymi spravami. Moc Vam gratulujem. Mne ma dojst mrcha v pondelok ale uz dnes chytam depku, ze urcite dojde 😠 citim to. Tento mesiac som si ale aspon potvrdila ovu testami, ze v tomto smere je vsetko ok. Tak snad coskoro 🙏👶
@misajelka velmi drzim palce a tiez v kutiku duse dufam, ze menzes nepride 😊 a budeme vsetky najstastnejsie zeny na svete ❤👶

@emasss111 už neviem že kde som to písala a kde nie :D no tak vysvetlím :D neviem kedy ma prísť vobec netuším, pretože normálne mávam 28 dnové cykly, no predchádzajúce dva boli anovulačné, a tento som mala ovu až na 22DC, asi 🙂 lebo tresty ovulačné boli pozitívne na 20-21DC, a kedže neviem akú dlhú mám lut. fázu, neviem ani kedy má mrcha doraziť, no molí ma maternica tak sa bojím či nie mrkcha sa chystá :( presne ako pred mrchou bolí, a dnes som 32DC a 10DPO tak som testla 🙂