Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@luckavla my sme tiez v juli zacali neskoro, mysleli sme si, ze mam plodne dni a na druhy den prisiel menzes....tak tento mesiac sme sa do toho opreli intenzivnejsie 🙂 🙂 uvidime co z toho bude, ovulacne testy sme zatial neriesili, chceli sme najskor skusit takto.
@baby0000
Super, dakujem za povzbudenie, ja az take extremy nemam, standardne mam cyklus 20 - 45 dni (menej ani viac nie), tak verim ze to pojde. Dufam ze coskoro si tu vsetky budeme pridavat fotky dvoch ciarok 🙂
@sweetdreams
To ani my neriesime zatiaľ. Ja cca viem kedy mam ovulku lebo ma pobolieva podbrusko. A vychadza to aj + - 1 den tak ako by malo podľa výpočtov. Tak uvidím čo z toho bude ale ako som písal a vyššie, pár dní od ovulky ma zaclo pobolievat podbrusko a mňa zvykne len 2-3 dni pred ms bolieť a dnes sa pridali aj prsia ale nie bradavky akotak.zvyknú. Je to také iné. Uvidíme, tych 5 dni musim vydržať. Nechcm robiť test pred vynechanim.
Pridavam sa k vaaam 😉
Tak aj ja sa k Vam pridam. Snazime sa sice uz dlhsie, ale tak v poslednom casr ma prenasleduju bociany, tak to snad coskoro vyjde a aj sa udrzi 😊
Pomoc zienky.Dnes mam 14DC a moj cyklus trva 28 dni.Rano som na wc papieri mala hlien uz bol taky cirejsi ale s primesou krvi.Nikdy som to predtym nemala to co znamena preboha.Och....
@miruska114
Ja som citala,ze niekedy pocas ovulacie moze zena aj trosicku krvacat.
Moja mne sa to tiez stava... neboj. Aj mjnuly cyklis som to malaz @miruska114
Aj my sa snazime sa podarilo , digi test ukazal 2-3 . Moja dr ma dovolenku a zastupujuca neprisla , tak idem cakat do buduceho tyzdna 🙂
@miruska114
Ahoj aj mne sa to raz stalo, tiež som sa zlakla a ked som si spätne na to spomenula bolo to v čase ovulácie. Za 2 tyzdne som dostala normalnu ms. A dokonca raz sa mi stalo ze som v čase ovulacie mala normalne krvacanie ako cez ms. Ale uz sa všetko upravilo.. davala som to za vinu antikoncepcii ktoru som uzivala dlho.
Ahojte, tiež sa k vám pridávam. Skúšame asi od júna. Len posledné dva cykly boli véľmi dlhé, museli mi agolutín pichať aby menštruácia vôbec dorazila. Snáď sa mi to s progesterónom upraví a zadarí sa. Dúfam, že do konca roka sa budem tešiť a prajem aj vám všetkým skoré tehulkovanie. 🙂👶
ahojte babule, aj ja sa pripajam 🙂 snazime sa od Jula, dnes som 4 DC.
zelam nam vsetkym Co najskor vytuzene // 🙂 ❤ a tym ktorym sa to podarilo hned srdecne gratulujem a zelam prijemne tehulkovanie 🙂 🤰
Ahojte baby, tak aj ja sa k vám pridám, ak môžem 🙂
ja som už tehu bola, ale v júli som potratila 😢 akurát skončila mrcha, tak ideme nato (plodné dni by som mala mať o týždeň)...ja som si povedala, že na Vianoce budem tehuľka a verím, že tak aj bude....prosíííím 🙏
ja mám endometriózu, už len jeden vaječník a na ňom endocysta 😠 ale keď sa nám už raz podarilo, verím že sa podarí opäť 🙂
všetkým vám baby želám, aby ste si našli vytúžene // a v poriadku bábo donosili a porodili.....veď v dnešnej dobe je to hádam hotový zázrak :(
@miruska114 inak toto sa mi stalo len raz....a presne v ten cyklus som ostala tehu 😉 ale v 9 tt som potratila ☹
Ahojte zienky 🙂...tak my sa snazime uz asi 2,5 roka :(...v januari tohoto roka sme potratili v 5tt :(, tak sa snazime znova,kedze dietatko este nemame a velmi si ho prajeme 👶! Ja mam ovu pravidelne, partner je tiez v poriadku tak nerozumieme tomu preco sa nam nedari :(. 5.10.sme objednany na reprodukcnu imunologiu chceme vediet ci neni nejaky problem s imunologiou tak som zvedava ako dopadnu vysledky. Inak bola som aj u bylinkarky vo Vrbovom a nasadila nam bylinkovu liecbu tak som velmi zvedava ci to nieco prinesie alebo zase nie. Inak chlapa naucit pit kazdy den caj :D to je sranda velka :D :D. Drzim kazdej palceky viem aka to je silna tuzba mat dietatko ❤
@baby0000 dakujem 😊
@emasss111 my sme tiez v juli prisli o babo. Ale chvalabohu len na zaciatku 6tt, takze som nemusela ani na kyret. Pevne verim, ze do 3 mesiacov budem tehu. Aj pri prvom tak bolo. Potratila som a do 3 mesiacov som bola tehotna a viac menej uspesne som to dotiahla do konca.
Tebe velmi prajem, nech ste na vianoce plus jeden 😊 Drzim palceky.
@prskavka2223 toto cakanie na prve je najhorsie 😕 Ale pride vtedy, ked to budes najmenej cakat 😊 Uvidis 😊 Inac my sme tiez boli na totalku zdravi. Jedine, v com bol u nas problem bol muzov horsi spermiogram. Ale ako povedali v Reprofite, tak kvantita kompenzovala kvalitu 😂 Tak to ani neriesili. Nuz a tiez sme na prcka cakali 3 roky 😕 Pri druhom som dufala, ze to pojde rychlo (za odmenu). Ale buduci mesiac to bude rok a stale nic 😊 Tak ak mozem, tak poprosim o cislo na tu bylinkarku. Budem ti vdacna 😊
@janedoe ďakujem pekne 🙂
ja som musela na kyret pred niečo vyše mesiacom...a viem, že sa má vraj čakať 3 až 6 mesiacov...ale ja už nešpiním, cítim sa OK a kvôli endoške si nemôžeme dovoliť čakať, aby sa nerozliezala potvorka jedna 😠
aj ja tebe prajem, aby si čoskoro bola tehu...a na vianoce sme spolu....všetky z tadiaľto tehuľkovali 🙏
@janedoe samozrejme moja paci sa : Anna Kopáčová, Poľná 635/20, 922 03 Vrbové. Mobil: 0903/037 131. Je uuuuplne super zena, milaaa velmi, poradi a pomoze 🙂. Kludne jej zavolaj a chod k nej na navstevu po telefone ti nepovie co treba musi ta vidiet a porozpravat s tebou o zdravotnom stave a tak 🙂. Pracuje v utorok a stvrtok od 12:00 do 15:00h. 🙂
@jajoda tak ste ani dlho nečakali po potrate však? a bola si aj na kyrete či samovoľný potrat? v tom druhom prípade vraj netreba vôbec čakať 🙂
je mi to ľúto, dva neúspešné tehu ☹ ale tak aspoň vieš, že otehotnieť sa vám v podstate darí, to je super 👍
držím palce, nech už najbližšia mrška nedôjde ❤
🤰❤😍

Myslim ze mozes ale aj nemusis. Ja som napriklad teraz asi 1,5 dna spinila potom nic asi tyzden a potom mrcha :(@semisa