icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

baby0000
autor
27. aug 2017

Myslim ze mozes ale aj nemusis. Ja som napriklad teraz asi 1,5 dna spinila potom nic asi tyzden a potom mrcha :(@semisa

baby0000
autor
27. aug 2017

@meissa
No tak drzim palce!! mech si co najskor tehu moja ❤️A vitaj medzi nami❤️

sweetdreams
27. aug 2017

@luckavla my sme tiez v juli zacali neskoro, mysleli sme si, ze mam plodne dni a na druhy den prisiel menzes....tak tento mesiac sme sa do toho opreli intenzivnejsie 🙂 🙂 uvidime co z toho bude, ovulacne testy sme zatial neriesili, chceli sme najskor skusit takto.

sweetdreams
27. aug 2017

@baby0000
Super, dakujem za povzbudenie, ja az take extremy nemam, standardne mam cyklus 20 - 45 dni (menej ani viac nie), tak verim ze to pojde. Dufam ze coskoro si tu vsetky budeme pridavat fotky dvoch ciarok 🙂

luckavla
27. aug 2017

@sweetdreams
To ani my neriesime zatiaľ. Ja cca viem kedy mam ovulku lebo ma pobolieva podbrusko. A vychadza to aj + - 1 den tak ako by malo podľa výpočtov. Tak uvidím čo z toho bude ale ako som písal a vyššie, pár dní od ovulky ma zaclo pobolievat podbrusko a mňa zvykne len 2-3 dni pred ms bolieť a dnes sa pridali aj prsia ale nie bradavky akotak.zvyknú. Je to také iné. Uvidíme, tych 5 dni musim vydržať. Nechcm robiť test pred vynechanim.

goldmolly
27. aug 2017

Pridavam sa k vaaam 😉

janedoe
27. aug 2017

Tak aj ja sa k Vam pridam. Snazime sa sice uz dlhsie, ale tak v poslednom casr ma prenasleduju bociany, tak to snad coskoro vyjde a aj sa udrzi 😊

minnonnka
Autor odpoveď zmazal
miruska114
28. aug 2017

Pomoc zienky.Dnes mam 14DC a moj cyklus trva 28 dni.Rano som na wc papieri mala hlien uz bol taky cirejsi ale s primesou krvi.Nikdy som to predtym nemala to co znamena preboha.Och....

jajoda
28. aug 2017

@eny81 cca 2 dni, max 3

meissa
28. aug 2017

@miruska114
Ja som citala,ze niekedy pocas ovulacie moze zena aj trosicku krvacat.

baby0000
autor
28. aug 2017

@janedoe
@minnonnka Caute baby drzim vam palce! Aj ja som mavala dlllhe a nepravidelne v rozmedzi aj 100 dni hlien skor ziadny ako nejaky a po 6m sa podarilo 🙂

baby0000
autor
28. aug 2017

Moja mne sa to tiez stava... neboj. Aj mjnuly cyklis som to malaz @miruska114

nufiatko
28. aug 2017

Aj my sa snazime sa podarilo , digi test ukazal 2-3 . Moja dr ma dovolenku a zastupujuca neprisla , tak idem cakat do buduceho tyzdna 🙂

luckavla
28. aug 2017

@miruska114
Ahoj aj mne sa to raz stalo, tiež som sa zlakla a ked som si spätne na to spomenula bolo to v čase ovulácie. Za 2 tyzdne som dostala normalnu ms. A dokonca raz sa mi stalo ze som v čase ovulacie mala normalne krvacanie ako cez ms. Ale uz sa všetko upravilo.. davala som to za vinu antikoncepcii ktoru som uzivala dlho.

baby0000
autor
28. aug 2017

Vitaj! A co najskor dve kolajnice zelam ❤️@goldmolly

luckavla
28. aug 2017

@nufiatko
Jeeej gratulujem, dúfam ze aj ja na konci týždňa najdem // 🙂 tak veľa zdravicka nech vsetko ide ako ma

nufiatko
28. aug 2017

@luckavla dakujeme , aj Vam vela stastia 🙂

goldmolly
28. aug 2017

@baby0000 dakujeem, akurat som 11DC takze pomaly zaciname 😝

veja232
28. aug 2017

Ahojte, tiež sa k vám pridávam. Skúšame asi od júna. Len posledné dva cykly boli véľmi dlhé, museli mi agolutín pichať aby menštruácia vôbec dorazila. Snáď sa mi to s progesterónom upraví a zadarí sa. Dúfam, že do konca roka sa budem tešiť a prajem aj vám všetkým skoré tehulkovanie. 🙂👶

sophinka17
28. aug 2017

ahojte babule, aj ja sa pripajam 🙂 snazime sa od Jula, dnes som 4 DC.
zelam nam vsetkym Co najskor vytuzene // 🙂 ❤ a tym ktorym sa to podarilo hned srdecne gratulujem a zelam prijemne tehulkovanie 🙂 🤰

emasss111
28. aug 2017

Ahojte baby, tak aj ja sa k vám pridám, ak môžem 🙂
ja som už tehu bola, ale v júli som potratila 😢 akurát skončila mrcha, tak ideme nato (plodné dni by som mala mať o týždeň)...ja som si povedala, že na Vianoce budem tehuľka a verím, že tak aj bude....prosíííím 🙏
ja mám endometriózu, už len jeden vaječník a na ňom endocysta 😠 ale keď sa nám už raz podarilo, verím že sa podarí opäť 🙂
všetkým vám baby želám, aby ste si našli vytúžene // a v poriadku bábo donosili a porodili.....veď v dnešnej dobe je to hádam hotový zázrak :(

emasss111
28. aug 2017

@miruska114 inak toto sa mi stalo len raz....a presne v ten cyklus som ostala tehu 😉 ale v 9 tt som potratila ☹

prskavka2223
28. aug 2017

Ahojte zienky 🙂...tak my sa snazime uz asi 2,5 roka :(...v januari tohoto roka sme potratili v 5tt :(, tak sa snazime znova,kedze dietatko este nemame a velmi si ho prajeme 👶! Ja mam ovu pravidelne, partner je tiez v poriadku tak nerozumieme tomu preco sa nam nedari :(. 5.10.sme objednany na reprodukcnu imunologiu chceme vediet ci neni nejaky problem s imunologiou tak som zvedava ako dopadnu vysledky. Inak bola som aj u bylinkarky vo Vrbovom a nasadila nam bylinkovu liecbu tak som velmi zvedava ci to nieco prinesie alebo zase nie. Inak chlapa naucit pit kazdy den caj :D to je sranda velka :D :D. Drzim kazdej palceky viem aka to je silna tuzba mat dietatko ❤

janedoe
28. aug 2017

@baby0000 dakujem 😊

@emasss111 my sme tiez v juli prisli o babo. Ale chvalabohu len na zaciatku 6tt, takze som nemusela ani na kyret. Pevne verim, ze do 3 mesiacov budem tehu. Aj pri prvom tak bolo. Potratila som a do 3 mesiacov som bola tehotna a viac menej uspesne som to dotiahla do konca.

Tebe velmi prajem, nech ste na vianoce plus jeden 😊 Drzim palceky.

@prskavka2223 toto cakanie na prve je najhorsie 😕 Ale pride vtedy, ked to budes najmenej cakat 😊 Uvidis 😊 Inac my sme tiez boli na totalku zdravi. Jedine, v com bol u nas problem bol muzov horsi spermiogram. Ale ako povedali v Reprofite, tak kvantita kompenzovala kvalitu 😂 Tak to ani neriesili. Nuz a tiez sme na prcka cakali 3 roky 😕 Pri druhom som dufala, ze to pojde rychlo (za odmenu). Ale buduci mesiac to bude rok a stale nic 😊 Tak ak mozem, tak poprosim o cislo na tu bylinkarku. Budem ti vdacna 😊

jajoda
28. aug 2017

@emasss111 ahoj, tiež mám podobný osud, v júni som mala MA v 10tt, minulý cyklus som pozitívny test, ale išlo o biochemické tehu. Dúfam že tento mesiac nám to už víjde

emasss111
28. aug 2017

@janedoe ďakujem pekne 🙂
ja som musela na kyret pred niečo vyše mesiacom...a viem, že sa má vraj čakať 3 až 6 mesiacov...ale ja už nešpiním, cítim sa OK a kvôli endoške si nemôžeme dovoliť čakať, aby sa nerozliezala potvorka jedna 😠
aj ja tebe prajem, aby si čoskoro bola tehu...a na vianoce sme spolu....všetky z tadiaľto tehuľkovali 🙏

prskavka2223
28. aug 2017

@janedoe samozrejme moja paci sa : Anna Kopáčová, Poľná 635/20, 922 03 Vrbové. Mobil: 0903/037 131. Je uuuuplne super zena, milaaa velmi, poradi a pomoze 🙂. Kludne jej zavolaj a chod k nej na navstevu po telefone ti nepovie co treba musi ta vidiet a porozpravat s tebou o zdravotnom stave a tak 🙂. Pracuje v utorok a stvrtok od 12:00 do 15:00h. 🙂

emasss111
28. aug 2017

@jajoda tak ste ani dlho nečakali po potrate však? a bola si aj na kyrete či samovoľný potrat? v tom druhom prípade vraj netreba vôbec čakať 🙂
je mi to ľúto, dva neúspešné tehu ☹ ale tak aspoň vieš, že otehotnieť sa vám v podstate darí, to je super 👍
držím palce, nech už najbližšia mrška nedôjde ❤

baby0000
autor
28. aug 2017

🤰❤😍