Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
Babenky ja som 4DC a po 10tich rokoch sa zacinam tento mesiac oficialne druhy krat snazit o babatko. Som z toho taka cela vytesena 🙂
Vsetkym nam drzim prsty 🙂
@misajelka ach jaaaaj ☹ veľmi ma to mrzí ☹ som sa tu s vami oboma (aj so @sonya6) tešila, že ste tehu.....viem si predstaviť, čo prežívaš (aj ja mám jeden potrat za sebou) a želám ti skoré zotavenie, to psychické hlavne....a keď nebudeš chcieť, nechoď pozrieť švagrové bábo....to je úplne normááááálne, že to je to posledné, čo teraz potrebuješ ... drž sa a držím palce, aby sa čoskoro opäť podarilo 🙏
@miruska114 myslale som na Vas, ze ako ste na tom vy. Takze ani inofolic nezabera? @misajelka 😢 ty si ma najviac povzbudzovala. Velmi ma to mrzi, ale neboj sa Vam sa to znova podari. A o chvilku budes znova stastna ako blska. Ah jaj. 😢 Ono to je cele naopak vsetko. Vcera som stretla kamosku, ktora minuly mesiac vyhlasila ze by chcela druhe, pretoze jej konci materska a do prace sa jej nechce a vcera som ju stretla zas a co ona? Samozrejme prva ovulka a hned tehotna. Proste niektore maju stastie. A to viem, ze ona sa ani o to prve moc nestara 😢.
@sonya6 ako dlho si prosim ta brala gynex? Citam prave recenzie. Mozno by som ho skusila.
@arabelka33 asi dva mesiace a inofolic mesiac 🙂
Ahojte tiez sa rada pridam ak mozem 🙂 my sa snazime od jula no neuspesne teraz som mala velmi slabu ms takmer vobec ale brala som predtym tabl (vysadila som v juni) takze to skor pripisujem tomu ze a to vomne este upravuje aj ked niekedy sa uz vnutri tesim no zatial zbytocne..chcem sa este spytat ci ste boli pred planovanim u dr na "poradu"
@denfol ja som nebola vobec. Ale ak sa nepodari do konca roka tak pojdem 😊
@arabelka33 drzim palce bodaj by nam to kazdej vyslo ☺
@sonya6 asi blba otazka ale ako dlho ti vydrzali jedny kvapky ginex? Aby som vedela ci mam hned kupit dva alebo jedno balenie 😂 ten sa mi zda celkom ok, podla recenzii. Prirodna baza. Inofolic moc nechcem. @misajelka cely den na teba myslim. Ale tiez si myslim, ze sa budete moc snazit hned, ze to bude ok 😳 hlavne ak potrebujes plakat tak sa vyplac. Posielam objatie.
@arabelka33 ešte stále mám čiže kľudne by zvládol tri cykly 😁
@korpiklaanka tak to mi je luto :( drzim silno palce....verim ze tento mesiac nam to obom vyjde....ono by to bolo celkom vtipne lebo prve dve sa nam narodili tiez v juli ;)
@misajelka je mi to velmi, velmi luto....urcite je to velmi tazke...mas pravo smutit a byt nestastna....ale my zeny mame v sebe obrovsku silu ;) a verim ze raz pride ten cas ked si budes aj ty uzivat tehotenske brusko a neskor aj zdrave babatko... Tak ako verim, ze sa to podari kazdej jednej z nas 🙏 🙂
@arabelka33
Ja som si tiez kupila gynex tak som zvedava. Ja beriem 5 kvapiek rano a 5 kvapiek vecer. Po troch tyzdnoch ma byt tyzden pauza. Vraj je dobry aj na vypadavanie vlasov, co mna momentalne trapi tak som to sklbila vsetko do jedneho 🙂
No k tym vlasom. To mam to iste. Ale tiez som si vsimla, ze mi vypadavaju na jesen. Gynex objednany dnes a v pondelok by mal prist. Tak si potom napiseme skusenosti. Ja sa hlavne bojim, aby mi nerozhadzal cyklus. @meissa
@misajelka to zvladnes ! Vsetko bude fajn a zacnes znova a bude to uz len a len dobre !
zdravým vás všetky, tak aj sa aj ja môžem pridať na túto diskusiu tak budem rada. Ja sa tiež snažím s partnerom a bábo (6 mesiacov) pred tým som mala mmt v ľavom vaječníku ale našťastie nebola nutná operácia a telo embryjko samé vylúčilo. Bola som v septembri na hsg vyšetreni (priechodnosť) a zistili mi že ľava je priechodná a prava nie. Odvtedy sa snažíme ale stále nič. Myslela som že tento mesiac to už výjde ale zas mám pms, tak som smutná. :(
Ešte vás veľmi pekne poprosím, čo si myslíte, máme sa snažiť len každý druhy mesiac aby nedošlo opäť k mmt kvôli nepriechodnosti jedného vajcovodu? Mne každý lekár hovorí inak. Ďakujem za vaše názory 🙂
@misajelka tak my sme teraz vo faze snazenia, o chvilu plodne dni tak az potom uvidim ako. Ja mam cyklus 33 dni, takze na plodne dni si musim pockat 😊 Dnes dosiel gynex tak zacnem brat. Ty dufam vsetko ok 😘

žienky, my ideme za tyzden do nasho 4teho mesiaca snazenia..chcem sa poradit..vsade citam ze najplodnejsi den cyklu je posledny den plodneho hlienu. Len nerozumiem,ked zaregistrujem plodny hlien a ja ho viem myslim velmi dobre spoznat, ako mam vediet ci je to posledny den, alebo ci ho zajtra nebudem este mat? tomu celkom nechapem..dakujem za akukolvek radu