icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

miruska114
11. okt 2017

žienky, my ideme za tyzden do nasho 4teho mesiaca snazenia..chcem sa poradit..vsade citam ze najplodnejsi den cyklu je posledny den plodneho hlienu. Len nerozumiem,ked zaregistrujem plodny hlien a ja ho viem myslim velmi dobre spoznat, ako mam vediet ci je to posledny den, alebo ci ho zajtra nebudem este mat? tomu celkom nechapem..dakujem za akukolvek radu

meissa
12. okt 2017

Babenky ja som 4DC a po 10tich rokoch sa zacinam tento mesiac oficialne druhy krat snazit o babatko. Som z toho taka cela vytesena 🙂
Vsetkym nam drzim prsty 🙂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
emasss111
12. okt 2017

@misajelka ach jaaaaj ☹ veľmi ma to mrzí ☹ som sa tu s vami oboma (aj so @sonya6) tešila, že ste tehu.....viem si predstaviť, čo prežívaš (aj ja mám jeden potrat za sebou) a želám ti skoré zotavenie, to psychické hlavne....a keď nebudeš chcieť, nechoď pozrieť švagrové bábo....to je úplne normááááálne, že to je to posledné, čo teraz potrebuješ ... drž sa a držím palce, aby sa čoskoro opäť podarilo 🙏

arabelka33
12. okt 2017

@miruska114 myslale som na Vas, ze ako ste na tom vy. Takze ani inofolic nezabera? @misajelka 😢 ty si ma najviac povzbudzovala. Velmi ma to mrzi, ale neboj sa Vam sa to znova podari. A o chvilku budes znova stastna ako blska. Ah jaj. 😢 Ono to je cele naopak vsetko. Vcera som stretla kamosku, ktora minuly mesiac vyhlasila ze by chcela druhe, pretoze jej konci materska a do prace sa jej nechce a vcera som ju stretla zas a co ona? Samozrejme prva ovulka a hned tehotna. Proste niektore maju stastie. A to viem, ze ona sa ani o to prve moc nestara 😢.

sonya6
12. okt 2017

@misajelka to nemyslíš vážne :O a koľko si bola DPO? joj nemožem tomu uveriť

arabelka33
12. okt 2017

@sonya6 ako dlho si prosim ta brala gynex? Citam prave recenzie. Mozno by som ho skusila.

sonya6
12. okt 2017

@arabelka33 asi dva mesiace a inofolic mesiac 🙂

denfol
12. okt 2017

Ahojte tiez sa rada pridam ak mozem 🙂 my sa snazime od jula no neuspesne teraz som mala velmi slabu ms takmer vobec ale brala som predtym tabl (vysadila som v juni) takze to skor pripisujem tomu ze a to vomne este upravuje aj ked niekedy sa uz vnutri tesim no zatial zbytocne..chcem sa este spytat ci ste boli pred planovanim u dr na "poradu"

arabelka33
12. okt 2017

@denfol ja som nebola vobec. Ale ak sa nepodari do konca roka tak pojdem 😊

denfol
12. okt 2017

@arabelka33 drzim palce bodaj by nam to kazdej vyslo ☺

misajelka
Autor odpoveď zmazal
emasss111
12. okt 2017

@misajelka to je normálne takáto reakcia...kľudne plač, koľko budeš potrebovať ...takúto ranu dokáže vyliečiť len čas a ďalšie, už úspešné tehotenstvo....
inak tým, že si po spontánnom potrate, myslím, že po prvej mrche vám doktorka dovolí sa opäť snažiť 😉

arabelka33
12. okt 2017

@sonya6 asi blba otazka ale ako dlho ti vydrzali jedny kvapky ginex? Aby som vedela ci mam hned kupit dva alebo jedno balenie 😂 ten sa mi zda celkom ok, podla recenzii. Prirodna baza. Inofolic moc nechcem. @misajelka cely den na teba myslim. Ale tiez si myslim, ze sa budete moc snazit hned, ze to bude ok 😳 hlavne ak potrebujes plakat tak sa vyplac. Posielam objatie.

sonya6
12. okt 2017

@arabelka33 ešte stále mám čiže kľudne by zvládol tri cykly 😁

alenkajanko
12. okt 2017

@korpiklaanka tak to mi je luto :( drzim silno palce....verim ze tento mesiac nam to obom vyjde....ono by to bolo celkom vtipne lebo prve dve sa nam narodili tiez v juli ;)

alenkajanko
12. okt 2017

@misajelka je mi to velmi, velmi luto....urcite je to velmi tazke...mas pravo smutit a byt nestastna....ale my zeny mame v sebe obrovsku silu ;) a verim ze raz pride ten cas ked si budes aj ty uzivat tehotenske brusko a neskor aj zdrave babatko... Tak ako verim, ze sa to podari kazdej jednej z nas 🙏 🙂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
meissa
13. okt 2017

@arabelka33
Ja som si tiez kupila gynex tak som zvedava. Ja beriem 5 kvapiek rano a 5 kvapiek vecer. Po troch tyzdnoch ma byt tyzden pauza. Vraj je dobry aj na vypadavanie vlasov, co mna momentalne trapi tak som to sklbila vsetko do jedneho 🙂

leeshka
13. okt 2017

@meissa vlasy zvyknu vypadavat na jesen, mozno je to aj tvoj pripad🙂)

arabelka33
13. okt 2017

No k tym vlasom. To mam to iste. Ale tiez som si vsimla, ze mi vypadavaju na jesen. Gynex objednany dnes a v pondelok by mal prist. Tak si potom napiseme skusenosti. Ja sa hlavne bojim, aby mi nerozhadzal cyklus. @meissa

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
13. okt 2017

@misajelka to zvladnes ! Vsetko bude fajn a zacnes znova a bude to uz len a len dobre !

meissa
14. okt 2017

@leeshka
Nie nie mne cely rok vypadavaju. Ja sa cudujem,ze mam este nejake vlasy.

meissa
14. okt 2017

@misajelka
Drzim ti prsty nech si co najskor tehu :*

veron_11
14. okt 2017

@misajelka je mi to ľúto ☹ pevne verím, že na Vianoce už budeš mať drobčeka v brušku 🙏

misajelka
Autor odpoveď zmazal
zuzka6432
16. okt 2017

zdravým vás všetky, tak aj sa aj ja môžem pridať na túto diskusiu tak budem rada. Ja sa tiež snažím s partnerom a bábo (6 mesiacov) pred tým som mala mmt v ľavom vaječníku ale našťastie nebola nutná operácia a telo embryjko samé vylúčilo. Bola som v septembri na hsg vyšetreni (priechodnosť) a zistili mi že ľava je priechodná a prava nie. Odvtedy sa snažíme ale stále nič. Myslela som že tento mesiac to už výjde ale zas mám pms, tak som smutná. :(
Ešte vás veľmi pekne poprosím, čo si myslíte, máme sa snažiť len každý druhy mesiac aby nedošlo opäť k mmt kvôli nepriechodnosti jedného vajcovodu? Mne každý lekár hovorí inak. Ďakujem za vaše názory 🙂

arabelka33
17. okt 2017

@misajelka tak my sme teraz vo faze snazenia, o chvilu plodne dni tak az potom uvidim ako. Ja mam cyklus 33 dni, takze na plodne dni si musim pockat 😊 Dnes dosiel gynex tak zacnem brat. Ty dufam vsetko ok 😘

misajelka
Autor odpoveď zmazal