Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
Dievcata je tu nejake ticho 🙂 Ziadne pozitivne testy? 🙂
Ja som 19DC a uz som nedockava ci MS pride alebo nie.
A mam otozocku na baby,ktore uzivaju gynex. Ako ho mam brat ked sa nema uzivat v tehotenstve? Len do ovulacie?
Ja som dnes 28 DC. Ale po kyrete mavam aj 30 dnoce cykly. Tak ani neviem kedy cakat mrchu 😣
@misajelka ja som tiez potratila v 9 tyzdni spontanne ale museli ma cistit
Tie ktore ste boli tehu mate skusenost ze miesto ms prislo len spinenie? Ak hej aj vam bolo zle ako pri ms ci bez bolesti?
Ahojte baby. My sme boli na dovolenke tak som sa moc neozyvala. Zacala som uzivat gynex, ale velmi nepocitujem ziadne zmeny. Kazdopadne uvidim ci mrcha pride, alebo nie. Tento mesiac som nestihla sledovat ani ovolku a aj to snazenie moc nebolo/bolo. Nic sme nestihali tak uvidime. Ako sa mate vy? @misajelka
@leeshka ja som pri oboch tehu mala namiesto MS špinenie...pri tom prvom nevydarenom (potrat v 9tt) som špinila vkuse....teraz som tehu a špinila som dva dni na začiatku..a od vtedy skoro vôbec ...a na začiatku boli trošku bolesti brucha ako pri mrche...a tie vlastne sa objavujú sem tam aj teraz ...som 8tt+4 🙂
My tiež zatiaľ čakáme, robila som si ovu-testy tak ak som ich robila správne a správne vyhodnotila, tak by to tento mesiac mohlo vyjsť...ak nie tak už neviem :(....4.11 by mala prísť mrcha,ale dúfam,že sa nebude obťažovať 🙂....ak v ten deň nepríde tak 5. asi urobím test...aj keď to bude asi skoro že?..Ale viete mám taký pocit, že asi nič z toho 😨
Ahojte 28.10 som mala dostať mrchu ale neprišla. Ovuláciu som mala 17-18 DC skúsila som si spraviť test ale je negatívny moc ma bolia prsia tak neviem či mám ešte čakať alebo sa objednať k lekárovi.
Ahojte, máte skúsenosť s tím či môze meškať ms z pitia alchemilkového čaju ?

@misajelka a nemas nejaku stresujucu pracu ? 😣 no hlavne je oddychovat, to je fakt. Aby si bola cim skor fit, zdrava.