Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@someone99 ešte sme neboli vôbec na žiadnych vyšetreniach asi počkáme ten rok a potom ak nič.... preto ssom aj chcela poskúsať dovtedy nejaké prirodný ´´pomôcky´´ čo to spraví, len dúfam že mi nerozhádže tak cyklus že budem musieť prestať 🙂 človek by neveril čo jeden čajík dokáže :D
@1mina aj my sme brali iba prirodne doplnky, ale lutujem, ze sme to nezacali riesit skor, zbytocne sme stratili rok... ale tak to zavisi aj od veku, ak ste mladi, mate cas... ja som mala vtedy 31, tak rok cakania mi prisiel strasne dlhy... a teraz zase cakame, kedy sa podari... a test si dnes neskusila? 🙂
ja neberiem nic, muz berie macu, tribulus a vitamin C... ja mam pravidelny cyklus, aj ovulaciu mavam kazdy mesiac, robim si ovulacne testy... takze u mna to vyzera ok... ja tomu dam cas este do decembra a ked nic, pojdeme na nejake dalsie vysetrenia...
@suldenka gratulujem a vela zdravicka a krasne tehulovanie prajem 🙂
@sophinka17 ďakujem ti krásne🙂
@alenkajanko prisla? 🙂 dufam, ze nie. Mne ma prist 11.11.2017 ale tiez dufam, ze nepride. Ono aj ked si robis OVU testy nie vzdy to hned vyjde. Ja idem podla ovu druhy mesiac a zatial tiez nic,bohuzial.
@misajelka ako sa mas? 🙂
@arabelka33 ja idem podla OVU testov 4.mesiac, a tiez zatial nic 🙂
Baby prosim o radu kamoska potratila uz treti krat za sebou vraj sa plod prestal vyvijat co by jej trebalo ake vytaminy deticky uz ma ale chce este jedno
@misajelka no praveze tento mesiac znova nic 😥. Tak uvidime kedy to pride. Vam drzim placeky, nech sa to znova hned podari.
Ahojte tak sa aj ja pridávam 🙂 my sa snažíme teraz už ôsmy mesiac. Začala som brať inofolic, tak dúfajme že v najbližších mesiacov pomôže a nájdem si tie vytúžené //.
Držím samozrejme všetkým palce 🙂
@zuzka6432
Ahoj aj my sa snažíme dosť dlhy čas zachvíľku to bude rok ale sta nič. Tiež s manželom užívame Inofolic a Florandol. Užívame ho vkuse od augusta a mala som ho aj pred tým ale teraz ho chceme užívať vkuse do konca roka. Určite má to svoje účinky lebo m chodí menuješ ako hodinky niekedy ani neviem že ho mám. Držím palce nech sa nám to vydarí

@misajelka
Ana aký ultrazvuk ideš ak sa môžem opýtať lebo ja tiež idem na vyšetrenie či je všetko v poriadku
@smejulinko jej to som rada že niesom sama čo verím inofolicu 🙂 veru dúfajme že sa zadarí. Ja som pred rokom bola tehotná, no bohužiaľ bolo to mimomaternicove tehotenstvo, ale nebola nutná laparoskopia, takže mi nič nevzali. No o pár mesiacov sa zistili že mám pravý vajickovod nepriechodný, takže v podstate máme len 50% šancu. Ale verím, musím 😅
Baby 😱😱 uzivam gynex. Kramy som mala normalne 4-5 dni ako obvykle. A dnes, prave znova krvacam? 😱😱 Myslite, ze je to gynexom? No uz asi zajdem k lekarovi. To sa mi nikdy nestalo.

@1mina my uz asi 7 mesiacov... ale aj prve sa nam podarilo az po vyse roku, takze som nejako pripravena, ze ani teraz to nepojde hned... u mna vyzera byt vsetko ok, ale muz ma nanic spermiogram... teda, pri prvom dietati mal zly, doktorka v centre nam poradila tribulus a hned o mesiac sa nam podarilo... teraz som mu zase nasadila kuru, berie to cca 3 mesiace a spermiogram ma v poriadku... tak ma to upokojilo, ze to chce len cas... vy ste riesili nejake vysetrenia, ci ani nie?