icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

someone99
3. nov 2017

@1mina my uz asi 7 mesiacov... ale aj prve sa nam podarilo az po vyse roku, takze som nejako pripravena, ze ani teraz to nepojde hned... u mna vyzera byt vsetko ok, ale muz ma nanic spermiogram... teda, pri prvom dietati mal zly, doktorka v centre nam poradila tribulus a hned o mesiac sa nam podarilo... teraz som mu zase nasadila kuru, berie to cca 3 mesiace a spermiogram ma v poriadku... tak ma to upokojilo, ze to chce len cas... vy ste riesili nejake vysetrenia, ci ani nie?

1mina
3. nov 2017

@someone99 ešte sme neboli vôbec na žiadnych vyšetreniach asi počkáme ten rok a potom ak nič.... preto ssom aj chcela poskúsať dovtedy nejaké prirodný ´´pomôcky´´ čo to spraví, len dúfam že mi nerozhádže tak cyklus že budem musieť prestať 🙂 človek by neveril čo jeden čajík dokáže :D

someone99
4. nov 2017

@1mina aj my sme brali iba prirodne doplnky, ale lutujem, ze sme to nezacali riesit skor, zbytocne sme stratili rok... ale tak to zavisi aj od veku, ak ste mladi, mate cas... ja som mala vtedy 31, tak rok cakania mi prisiel strasne dlhy... a teraz zase cakame, kedy sa podari... a test si dnes neskusila? 🙂

1mina
4. nov 2017

@someone99 ja mám 26 takže to ešte tak nevadí 🙂 ešte som neskúšala stále mám pocit že to bude asi len z tej alchemilky a neviem sa k tomu odhodlať ale zajtra alebo pondelok asi už skúsim pre istotu 🙂 ...a teraz aj berieš nejaké vitaminy alebo nieco ? 🙂

someone99
4. nov 2017

ja neberiem nic, muz berie macu, tribulus a vitamin C... ja mam pravidelny cyklus, aj ovulaciu mavam kazdy mesiac, robim si ovulacne testy... takze u mna to vyzera ok... ja tomu dam cas este do decembra a ked nic, pojdeme na nejake dalsie vysetrenia...

someone99
4. nov 2017

@1mina zabudla som ta oznacit..

suldenka
4. nov 2017

Babulky 5 dní meškania a dve čiarky na teste teším sa a vám všetkým snazilkam želám len to naj naj aby ste sa tiež už čoskoro tešili s pozitívneho výsledku na teste🙂

1mina
4. nov 2017

@someone99 to je fajn my v podstate nevieme ešte vôbec ako sme ktorý natom, ak nič tak pôjdeme na vyšetrenia budúci rok 🙂 cyklus mávam aj ja pravidlený no až doteraz teda, ale ovuláciu nesledujem takže to tiež len môžem dúfať že je ako má byť...

sophinka17
4. nov 2017

@suldenka gratulujem a vela zdravicka a krasne tehulovanie prajem 🙂

suldenka
4. nov 2017

@sophinka17 ďakujem ti krásne🙂

1mina
6. nov 2017

@someone99 tak dnes rano som si spravila test a neni to teda z cajiku 😂 uz len dufat ze vsetko bude ok 🙂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
someone99
6. nov 2017

@1mina supeer, gratulujem! 🙂 jasne, ze to bude ok 😉

someone99
6. nov 2017

@misajelka ja tiez dufam 🙂

1mina
6. nov 2017

@someone99 ďakujeem 🙂 už som rano taka vyklepana sla spravit test uz sa mi o tom aj snivalo 😃

someone99
6. nov 2017

@1mina ved som pozerala, ze si ho robila 5:50 😀 😀 to ma pobavilo 😀

1mina
6. nov 2017

@someone99 už sa to nedalo vydržať 😂

arabelka33
10. nov 2017

@alenkajanko prisla? 🙂 dufam, ze nie. Mne ma prist 11.11.2017 ale tiez dufam, ze nepride. Ono aj ked si robis OVU testy nie vzdy to hned vyjde. Ja idem podla ovu druhy mesiac a zatial tiez nic,bohuzial.

arabelka33
10. nov 2017

@misajelka ako sa mas? 🙂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
someone99
10. nov 2017

@arabelka33 ja idem podla OVU testov 4.mesiac, a tiez zatial nic 🙂

adulka1989
11. nov 2017

Baby prosim o radu kamoska potratila uz treti krat za sebou vraj sa plod prestal vyvijat co by jej trebalo ake vytaminy deticky uz ma ale chce este jedno

arabelka33
13. nov 2017

@misajelka no praveze tento mesiac znova nic 😥. Tak uvidime kedy to pride. Vam drzim placeky, nech sa to znova hned podari.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
zuzka6432
13. nov 2017

Ahojte tak sa aj ja pridávam 🙂 my sa snažíme teraz už ôsmy mesiac. Začala som brať inofolic, tak dúfajme že v najbližších mesiacov pomôže a nájdem si tie vytúžené //.
Držím samozrejme všetkým palce 🙂

smejulinko
13. nov 2017

@zuzka6432
Ahoj aj my sa snažíme dosť dlhy čas zachvíľku to bude rok ale sta nič. Tiež s manželom užívame Inofolic a Florandol. Užívame ho vkuse od augusta a mala som ho aj pred tým ale teraz ho chceme užívať vkuse do konca roka. Určite má to svoje účinky lebo m chodí menuješ ako hodinky niekedy ani neviem že ho mám. Držím palce nech sa nám to vydarí

sticker
smejulinko
13. nov 2017

@misajelka
Ana aký ultrazvuk ideš ak sa môžem opýtať lebo ja tiež idem na vyšetrenie či je všetko v poriadku

misajelka
Autor odpoveď zmazal
zuzka6432
14. nov 2017

@smejulinko jej to som rada že niesom sama čo verím inofolicu 🙂 veru dúfajme že sa zadarí. Ja som pred rokom bola tehotná, no bohužiaľ bolo to mimomaternicove tehotenstvo, ale nebola nutná laparoskopia, takže mi nič nevzali. No o pár mesiacov sa zistili že mám pravý vajickovod nepriechodný, takže v podstate máme len 50% šancu. Ale verím, musím 😅

arabelka33
18. nov 2017

Baby 😱😱 uzivam gynex. Kramy som mala normalne 4-5 dni ako obvykle. A dnes, prave znova krvacam? 😱😱 Myslite, ze je to gynexom? No uz asi zajdem k lekarovi. To sa mi nikdy nestalo.