icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

someone99
27. dec 2017

@zuzka6432 hm... ak robis ovu testy spravne, mali by ti zachytit ovulaciu... inak uz neviem poradit... kazdopadne drzim prsty 😉

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
27. dec 2017

@misajelka uz som hospitalizovana. Jedna sa o mimomaternicove tehotenstvo 😢😢😢😢

zuzka6432
27. dec 2017

@arabelka33 veľmi silno držím palce nech sa dáte rýchlo dokopy. Prežila som si pred rokom presne to isté a to mám len 23 . Posielam veľa energie na prekonanie tohto obdobia 🙂

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
28. dec 2017

@misajelka no nic z toho sa nepotvrdilo a iba tu lezim. Este do zajtra a uvidime. Na ultrazvuku nic nevidia. Mam krvne zrazeniny v bruchu a nevedia co je so mnou.

arabelka33
29. dec 2017

Baby tak ja tu stale lezim s tym, ze nevedia ci som normalne tehu alebo sa jedna o mimomaternicove.

veron_11
29. dec 2017

@arabelka33 drzim ti palce 🙏

arabelka33
29. dec 2017

Tak uz teraz vecer znova verdikt, ze sa jedna urcite o mimomaternicove a CAKAJU ci sa to vstrebe alebo ma budu musiet zoperovat. Hcg neklesa. Este minimalne 5 dni tu budem na pozorovani. Strasne 😢

jituska666
29. dec 2017

@arabelka33 tak nech ta radšej sledujú ako by to mali zanedbať. Pevne nervy ti želám .

zuzka6432
29. dec 2017

@arabelka33 keď som takto bola vtedy aj ja v nemocnici (tiež to bolo približne týžden) tak mi rovnako lekári povedali , že počkáme pár dní či hcg klesne, či to telo vstrebe alebo bude nutná operácia. Mne hcg niekoľko dní klesalo veľmi pomaličky, naozaj tak, že sa ma už lekár pýtal či chcem ešte čakať alebo radšej pôjdem na operáciu, ale počkala som. Potom to začalo klesať, po par dňoch má pustili ale ja som mala aj veľké bolestí brucha ,- na krv som chodila ešte kazdy tretí deň pokým hcg nebolo na 0.
Určite to aj vám klesne a nebude nutná operácia 🙂 takto o nejaký čas budete mať zdravé tehotenstvo a toto je len skúška. Ja to beriem už rovnako, aj keď to bolo ťažké obdobie. Držím palce 🙂

arabelka33
29. dec 2017

@zuzka6432 mne to prave za dva dni stuplo zo 70 na 93. Tak sa uvidi dalsie dni. Ale bolesti zatial nemam, skor strach 😢

zuzka6432
29. dec 2017

@arabelka33 mne to tiež mierne stúplo v nemocnici a práve to pozerám v karte a ja som mala velke hodnoty, stúplo mi to z 1856 na1871 a potom to klesnelo, tak hlavu hore 🙂

arabelka33
30. dec 2017

@zuzka6432 snad uz to telo nejak samo spracuvava. Dnes som dostala silne bolesti a hned nato normalne kramy. Tak uvidime 😢

z1984
1. jan 2018

@jaja63 ja dufam ze tento rok to vyjde

miruska114
17. jan 2018

AHOJTE ŽIENKY, MALI BY STE NIEKTORÁ ZÁUJEM O OVULAČNÉ TESTY?PREDÁVAM 100ks TESTO ZA 20e.

mouse14
17. jan 2018

Mam na predaj ovulacne testy znacky One Step, cena dohodou....

mucha_puk
17. jan 2018

uz sa niekomu podarilo? Ja som mala dnes dostat kramy,zatial nic,iba trolinku spinim a sem tam uz tyzden mavam tocaky. Dnes sa mi cely den hrozne toci hlava,aj ked sa mi to nikdy nestava. S malou dusickou dufam,ze by to mohlo byt tehotenstvo,ale rozum mi hovori asi nie

miruska114
17. jan 2018

žienky chcem vám dodať podporu a silu dalej skusat..nam sa to podarilo v novembri, momentalne som v 11tom tyzdni a rodime v auguste..snazili sme sa 5 cyklov..co si mylsim, ze nam pomohlo - zemna prostredia(malinke sme splodili na predlzenom vikende v Tatrach), sledovanie plodneho hlienu (ked bol, snazili sme sa kazdy den, dokopy trikrat), po styku ostat polhodinku lezat a milovanie si vychutnat...velmi s auz na babattko, tesime, zo ♥vam prajem aby sa vam to podarilo cim skor.Hlavne sa nevzdavat!

jajoda
17. jan 2018

Ahojte, nam sa tiez podarilo otehu po 1,5 rocnom snazeni. Prvykrat som otehotnela po roku, ale nasledovalo MA. Po pol roku sa nam podarilo opat, zaciname 10tt a dufam ze tentokrat to dotiahneme do uspesneho konca. Presli si vselicim, zacalo to katastrofalnym spermiogramom, ale na zaklade kazdedenneho brania vitaminov sa to podarilo. Sama som tomu neverila. Mimco sme si priviezli z vyletu a dufam ze tentokrat to spolu dobojujeme do uspesneho konca❤️

jaja63
18. jan 2018

@jajoda velmi držím palce, tvoj príbeh ma opäť motivuje, že sa to dúfam podarí aj nám..zatial cca rok a nič

jajoda
18. jan 2018

@jaja63 dakujem. Viem ze to nie je lahke a kazdy zaciatok cyklu bolo jedno velke sklamanie, ale treba verit, mysliet pozitivne. Urcite si coskoro najdes vytuzene // ciarky na teste. ❤️

stano1202
18. jan 2018

veru každym cyklom dufame že sa podarí,a každou mrchou príde jedno veľké sklamanie....

prskavka2223
21. jan 2018

@jajoda ahoooj a ake vitaminky bral muz na zly spermiogram? Aky vysledok vam vysiel? Dakujem 🙂

jajoda
21. jan 2018

@prskavka2223 ahoj, zacinali sme pri diagnoze OAT a dostali sme sa k normospermiogramu. Bolo toho vela co bral, ale videli sme vysledky. Zacali sme profertilom, neskor sme k tomu pridali macu, c-cko, vie E, selen, zinok, kys.listovu a caj z kotvicnika. Potom sme profertil vysadili a dali folandrol. Vitaminy sme vsetky kupovali samostatne a s co najvyssou koncentraciou. Drzim palce a prajem hlavne vela trpezlivosti.

prskavka2223
21. jan 2018

@jajoda no my mame diagnoza asthenozoospermia a berieme profertil 2hy mesic,kotvicnik tablety,selezin ace a fertilan...tak modlim sa uz ☹...3 a pol roka snazenia a jeden potrat v 5tt ☹

prskavka2223
21. jan 2018

@jajoda ale spermiogram sme si dali urobit 3 mesiace dozadu

someone99
22. jan 2018

@prskavka2223 na tejto stranke su pekne rozpisane vitaminy na podporu dobrych spermii... my sme nesli presne podla toho, ale zaklad bol odtial a podarilo sa nam cca po 3 mesiacoch uzivania... https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

prskavka2223
22. jan 2018

@someone99 dakujeeem, takze necham tie vitaminky co berie este na 1 mesiac, kedze profertil uziva 2 mesiace, este k tomu mame Selezin ACE, kotvičník tabletkovy a tento mesiac sme zacali aj fertilanom, este k tomu pridame L-karnitin mame doma tekuty a dnes kupim este vitamin E a uvidime, dokonca mame aj žen šen cajik doma

prskavka2223
22. jan 2018

@someone99
@jajoda dakujeeem vaaam zienky