Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@luckavla spravim to aj ja tak..tak drzim palceky nech nepride;)
@miruska114
Treba skúšať nič ine nam neostava. Skúšať a čakať 🙂 držím aj ja palce nech coskoro najdes //
@eny81 ja nesledujem teplotu ani ovu testy nerobim zhruba kedy su tie dni skusame aj inokedy no nevyslo to ani raz ale u mna budu za tym tie vajcovody
Babyyyy....moj ovulacny test asi spred 5 minut.Jednoznacne potvrdena ovulka!!!😊😊😊dnes som 15dc.Krasne v strede cyklu.Vedela som rano ze ten plodny hlien je supis.Tesim sa lebo prvy krat mi takto krasne ukazal ovulaciu test.Najlepsie na tom je ze sme sa s manzelom snazili vcera vecer a dnes asi pred polhodinou.Ach kiezby to vyslooo😀
@baby0000 no cauko, super skupinka uz existuje a ja sa tu az teraz dostavam kedze strasne hectic v robote ale pri nakuknuti nevynecham ani jednu stranku precitam si vzdy vsetko😘 zelam tejto skupinke vela stastnych pozitivnych sprav👶🤰aby sme do Vianoc uz zakladali novu diskusiu "tehuliek od jesene 2017"🙏❤😘
@adulka1989 preco myslis vajcovody???
Viem to lebo som bola na hycosy
@mirka04g mojej znamej tak vraj neukazal od najlacnejsich po najdrahsi ani jeden ale neviem kolko dni po robila testy
@mirka04g viem ze az doktor jej potvrdil tehotenstvo a ona sama vedela ze je tehotna na 100% takze asi to bolo uz viac dni po meskani ms
@miruska114 Asi odpadnem a vcera ze nic???????????? To ako co!! moja mozno budes zo skupinky prva budem trpnut aj za teba joooj
@adulka1989
Ahaaaa takze možné to je...pretože takto zvláštne mi este nebolo...a to za tých 7rokov som už mala vseliake príznaky ale teraz aj tie hnisave vyrážky 17dni mi meska čiže od posledného cyklu mam už 49dni
@adulka1989 ja som testovala každý týžden čiže teraz to je 3tyzden tak tretí test a nič...no asi sa objednam ku gynekologicke....
@eny81 no to nechápem prečo....chora som nebola v práci robím Čo ma baví...akurát som mala problém s mykozami ale už su prec....u ženskej som bola v júni od vtedy mi ms prišla 2x pekne a teraz toto....a inak som dnes spozorovala že sa akosi viac potim respektíve je mi veľmi teplo...nádchu nemám ani hrdlo ma neboli tak na mna ani nič nelezie....Oh zvláštne až neobvykle
Ahojte baby viete mi poradit neviem ci som tehu alebo nie. Dost ma to dole boli ako keby som mala pms ale to ja nemavam vobec... obcas ma pichne vo vajecnikoch... prsia ma vobec nebokia s priatelom spime uz tri tyzdne kazde dva dni ... ms mala prist minuly tyzden v stredu .. prisla uz v pondelok ale iba spinenie a v stredu stvrtok aj troska krvi... a potom zase spinenie a od nedele do dneska teda utorku uz absolutne nic ... iba pocit vlhka a trosku bieleho hlienu ... :/
@baby0000 presne!vcera snehobiely ovulacny test..nechapem.No ale dnes ma to potesilo velmi..rozmyslam ci aj zajtra sa posnazit ale hovorim si ze ked sme sa snzaili v den ovulacie, tak hadam staci..juj len teraz skoro dva tyzdne cakat.To je tak dlhooooo🙂))

@luckavla tak to moze byt 😀joj drzim palce.