icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

jajoda
28. aug 2017

@emasss111 mala som negatívnu tu trombozu. Na infekčnom mi zistili že som v detstve prekonala toxoplazmu - ale to nesúviselo s potratom, lebo už mám v tele protilátky na toxo.

luckavla
28. aug 2017

@slniecko527
Ja od zajtra uvidime, zatial som kupila len na mesiac a potom kupim 2 balenie, ze vraj zvysuje sance na otehotnenie, kedze doplnis vsetky potrebne vitamíny 🙂

firstbaby
28. aug 2017

čaute kočky, tak aj sa pridám. My sa snažíme- nesnažíme ale tajne dufam, ze by to mohlo vyjst. Ja mam po 4 rokoch a 4 mesiacoch von Mirenu a v zasade až v juni prišiel prvý menzes po 41 dňoch, teraz dva cykly - 25 a 27 dnovy. Dve dietky su uz starsie a srdce pisti po tretom. Tak dufam a verim, že do Vianoc sa potesime aj my. A ked nie, nic sa nedeje. Vsetkym drzim palce 🙂

janedoe
28. aug 2017

@prskavka2223 super dakujem 😊 Neni to az tak daleko, tak vybehneme s krpcom na vylet. Tento mesiac tomu este davam sancu a potom to ideme riesit, kedze uz som stara koza 😊
@jajoda mrzi ma to. Som si ta vsimla na fore, tusim v snazilkach a aj som ti chcela napisat, ze nevesaj hlavu. Mne hovoril vzdy dr. ze po potrate je zenske telo naprogramovane na tehotenstvo a "poda" pohnojena, tak drzim palec, nech to vyjde. Ale aj tak je to strasne na prd. Ja som mala prvy tiez na prelome 9/10 tt a teraz na zaciatku 6 tt. Ale sranda je, ze horsie som zvladala tento mesiac, ked sa nezadarilo. U nas bolo ale cele leto dake kadejake...na prd. 😕 A neviem...prvy potrat stale dako neprebolel. Asi preto, ze to malo byt prve babo 😊

janedoe
28. aug 2017

@emasss111 ja inac tiez velmi nechcem cakat... biologicke hodiny tikaju. Najprv som chcela do 35 tri deti, potom dve a teraz budem happy ak budem aspon tehotna. A endometriozu mas tazku? Ja mam daky lahky stupen a nikto to neriesil. Tak snad sa to nezhorsilo, lebo laparku sa mi zase absolvovat nechce 😕

luckavla
28. aug 2017

Baby ako odlíšiť pms od tehotenskych priznakov? Mam 5 dni do ms. A prsia ma neuveriteľne bolia od vcera. Ale bradavkz vobec, co inokedy pred ms idem zosaliet.

miruska114
28. aug 2017

Zienky pomoc.Dnes som 14dc a mam krasny pravidelny cyklus 28dni.Dnes by som teda mala ovulovat,citim aj podbrusko,aj hlien mam.Ovulacny test spred hodiny mi vsak ukazuje snehobiely vysledok.Ja to nechapem fakt.....v com moze byt problem?

baby0000
autor
28. aug 2017

@miruska114 Mojka je uplne bezne ze ovulka byva aj inokedy ....

baby0000
autor
28. aug 2017

@miruska114 Takto, mozno nie bezne ale casto sa to stava. Zober si ze ja som sice nikdy netestovala ale niekto ten hlien stale kontroluje a pri mojich nekonecne dlhych cykloch som
nikdy nemala ten tekuty hlien. alebo som ai ho teda nikdy nevsimla. A aj tak som otehotnela ...Bola si uz aj na nejakych vysetreniach? Neboj sa moja.

miruska114
28. aug 2017

@baby0000 jasne to chapem..ale myslim si a moje telo mi vravi ze ovulka je.Mam hlien,tekuty,je ho viac,rano trosku primes krvi.Ms krasna pravidelna 28 dni.Este som aj zacala pred tromi tyzdnami brat inofolic.Ja ze na to dnes s manzelom skocime🙂a zrazu ten ovulacny test ma tak sklamal...Asi by som sa mala vykaslat na ovulacne testy proste v strede cyklu sa snazit co najviac.Vy sa zacinate snazit dnes?🙂

baby0000
autor
28. aug 2017

@miruska114 Ja este mam menzes :(( Kasli na testy ty sa poznas ovela lepsie ako nejaky test toto ta potom len stresuje a dava neistotu. Neboj cochvila budes pisat ze ms meska ❤️🌸

janedoe
28. aug 2017

@miruska114 detto ako pise baby0000. Ja som mala asi 3 mesiace stake negativny ovulacny test a aj tak som ostala tehotna. Takze ...mever im na 100% a daj na seba 😉

miruska114
28. aug 2017

@janedoe
@baby0000 dakujem baby.Presne lebo ja si poviem aha tak ovulacia asi neni,spochybnujem sa,som potom taka nesvoja a ja viem ze k pocatiu je treba pohoda a klud.Dakujem baby🙏🏻🙏🏻👍😉

baby0000
autor
28. aug 2017

@miruska114 Moja ja tu mudrujem ale tiez som taka furt by som len s testami behala curala sledovala prsia brucho chute zvracanie 😂😂Potom si nahovaram potom sa stresujem :D musim sa ustalit.

miruska114
28. aug 2017

@baby0000 tak to akokeby som o sebe citala🙂)asi naozaj na tom nieco bude ze hlavne to neriesit,nechat veci plynut a potom je to mozno o to krajsie,ze tie dve ciarky prekvapia🙂

eny81
28. aug 2017

@miruska114 suhlasim nerobit z toho nic. No ako sa to da??

eny81
28. aug 2017

Chcem Vam dievcence povedat ak vas to trochu potesi. Od 16 stich rokov som bola chora vajecniky. 4x operacia museli mi vziat aj vajecnik s vajcovodom. Chceli sme podstupit umele oplodnenie po prvej dcerke no nemohla som zo zdravotnych dovodov. A ze som neplodna. Tak teraz mam dve deti s manzelom tuzime aj po tretom. Vsetko sa da a aj zazraky sa deju. Tak urcite verim ze sa nam-vam podari. 👍👍👍💕😊

adulka1989
28. aug 2017

@eny81 kraaasne verim ze sa vam opet zadary do tretice vsetko dobre

mirka04g
28. aug 2017

Pekny večer všetkým snazilkam ;) chcem sa k Vám pripojiť,nakoľko sme s manželom už 7 rokov svoji a o babetko sa snažíme už rok (od tohto leta intenzívne)
Skúšala som jonasovu metódu výpočtu plodných dni no a menstruacia mi meska už 17dni 🙈 Mam taký hlienovy výtok...niečo ako pri plodných dňoch...ale testy už 2 negatívne...moja gynekologička mi hovorí že pokial nemám test pozitívny tehotná nebudem (mam takú skúsenosť s pred 2 rokov kedy mi meškali 25dni no po návšteve lekárky sa ms dostavila) mam este čakať urobiť si test alebo co by ste mi doporucili? Dakujem

mirka04g
28. aug 2017

Este ku tým príznakom - nenormálne veľa jem...všetko a stále ... a tiež mi býva nevoľno ale vždy večer/podvečer

eny81
29. aug 2017

@adulka1989 aj ja verim. 😘 Som rada ze si mozeme tu pisat, lebo viem aka budem len sa sledovat achhh. Takto viem ze niesom sama 😀😀😀

eny81
29. aug 2017

@mirka04g 17 dni meska??? Fuuu tak to je dost. No niekedy testy ukazu neskor hcg v moci tak moze to byt aj tehu. No ja ked mi tak meskavalo to som bola chora. A ked si bola u dr co povedala? Ze vsetko ok? Aj sono robila?? A myslim aspon krv ti mohla vziat na hcg alebo hormonalny profil tak len pockat 😀👍drzim palce nech je to to po com tuzis. 👏

miruska114
29. aug 2017

Zienky poradite mi prosim?Vcera sme sa s manzelom snazili,bola som 14DC.Povedali sme si za sa budeme snazilkovat kazdy druhy den lebo vela zien mi to radilo tak..lenze dnes rano som si nasla naozaj ukazkovy plodny hlien,krasny,riedky,ciry..myslite ze by sme mali skusit aj dnes?alebo pockat na zajtra aby to bolo obden.

luckavla
29. aug 2017

@miruska114
Toto sa stalo aj nám. My sme sa milovali den predtym ako sa ukazal hlien av den po tom. My sme snazili obden od toho ako mi skoncila ms. Teraz mam 4 dni do ms tak cakam ze nepríde.

luckavla
29. aug 2017

Dobre ráno baby, pozorujete si niektora aj krcok? Lebo ja mam 4 dni do ms a mam ho uplne dole ze sa pod neho ani prst neda dat, je dost tvrdy a dlhy. Žeby sa nakoniec zadarilo? Mate s tym skusenosti?

eny81
29. aug 2017

@luckavla no toto by som aj ja chcela vediet. Toto neviem a by ma to zaujimalo.😀

luckavla
29. aug 2017

@eny81
Ze vraj sa moze len par hodin pred ms skrátiť a otvorit. Tak ja dufam ze ostane uz takto. To by malo znamenat ze si tehu. Takze zasa len čakať.

eny81
29. aug 2017

@luckavla ano tak sa to pise. No aj to ze je to u kazdej zeny ine. Neviem sledovala si sa aj mesiac nadpat?? Ze kedy sa krcok zmenil kolko dni pred ms??😀este takto by si to vydedukovala. To cakanie je hrozneeeeee

mirka04g
29. aug 2017

@eny81 Dakujem ;) no este som teraz k lekarke nešla ...toto sa mi stalo aj pred tými 2 rokmi a podľa sona vtedy hovorila že to bude asi iba nejaká porucha cyklu...no a teraz zase každý týžden som robila jeden test a aj dnes tretí a je negatívny

luckavla
29. aug 2017

@eny81
Ved to ze ano, zda sa mi ze tento mesiac je nejaky iny, takyto som ho este nemala nikdy. Dokonca aj z inych priznakov ze ma bolia cele prsia ale bradavky nie, co pred ms ma hlavne bradavky vzdy boleli. No nechame sa prekvapiť.