icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

eny81
29. aug 2017

@luckavla tak to moze byt 😀joj drzim palce.

eny81
29. aug 2017

@mirka04g tak len pockat asi

luckavla
29. aug 2017

@eny81
Bodaj by si mala pravdu, bopa by som stastna prestastna a ty si vlastne ako natom?

eny81
29. aug 2017

@luckavla
No ja som po ovulacii si aspon myslim. Tak skor cakat co bude. No urcite mi bude z toho sibat aj teraz sa tak citim 😀 ako sa nekontrolovat😝

luckavla
29. aug 2017

@eny81
Ani mi o tom.nehovor, stale sa kontrolujem, priateľovi s tym uz leziem na nervy 😂 aj on povedal ze to prehanam uz, ale ked to sa nedaaa, bude to nase prve mimi tak sledujem nooo

eny81
29. aug 2017

@luckavla tak to je a prve. 😀. No je to otras a chlapom to idr na nervy. Ved ak bude bude ked nie tak nie!! Inak to prezivaju 😝

miruska114
29. aug 2017

@luckavla spravim to aj ja tak..tak drzim palceky nech nepride;)

luckavla
29. aug 2017

@eny81
Ako moja by potesilo velmi keby to vyjde, ale povedal ze ak nie tak dalsi mesiac si mozme naplno užívať hh 😂 ma to svoje pre aj proti no. Ved do konca roka sa nam určite podari verim tomu

luckavla
29. aug 2017

@miruska114
Treba skúšať nič ine nam neostava. Skúšať a čakať 🙂 držím aj ja palce nech coskoro najdes //

adulka1989
29. aug 2017

@eny81 ja nesledujem teplotu ani ovu testy nerobim zhruba kedy su tie dni skusame aj inokedy no nevyslo to ani raz ale u mna budu za tym tie vajcovody

miruska114
29. aug 2017

Babyyyy....moj ovulacny test asi spred 5 minut.Jednoznacne potvrdena ovulka!!!😊😊😊dnes som 15dc.Krasne v strede cyklu.Vedela som rano ze ten plodny hlien je supis.Tesim sa lebo prvy krat mi takto krasne ukazal ovulaciu test.Najlepsie na tom je ze sme sa s manzelom snazili vcera vecer a dnes asi pred polhodinou.Ach kiezby to vyslooo😀

zaralondon
29. aug 2017

@baby0000 no cauko, super skupinka uz existuje a ja sa tu az teraz dostavam kedze strasne hectic v robote ale pri nakuknuti nevynecham ani jednu stranku precitam si vzdy vsetko😘 zelam tejto skupinke vela stastnych pozitivnych sprav👶🤰aby sme do Vianoc uz zakladali novu diskusiu "tehuliek od jesene 2017"🙏❤😘

eny81
29. aug 2017

@luckavla to by som bola stastna prestasna 😘. Doma jedno skoro dospele jedno 4 rocne by som si mohla babenko uzit 👍

eny81
29. aug 2017

@adulka1989 preco myslis vajcovody???

adulka1989
29. aug 2017

Viem to lebo som bola na hycosy

mirka04g
29. aug 2017

@eny81 skúsim do konca týždňa počkať a objednam sa na vyšetrenie ...lebo už mi začína byt zle aj od žalúdka a mam tvar plnú zvláštnych vyrasok 🙈

eny81
29. aug 2017

@mirka04g fakt?? No teda. A test nic vobec ani naznak?

mirka04g
29. aug 2017

@eny81 ozaj nič iba jedna čiarka...preto by som chcela vedieť či máte nejaké skúsenosti s tým že test neukázal a tehotna pritom bola....

adulka1989
29. aug 2017

@mirka04g mojej znamej tak vraj neukazal od najlacnejsich po najdrahsi ani jeden ale neviem kolko dni po robila testy

adulka1989
29. aug 2017

@mirka04g viem ze az doktor jej potvrdil tehotenstvo a ona sama vedela ze je tehotna na 100% takze asi to bolo uz viac dni po meskani ms

baby0000
autor
29. aug 2017

@miruska114 Asi odpadnem a vcera ze nic???????????? To ako co!! moja mozno budes zo skupinky prva budem trpnut aj za teba joooj

eny81
29. aug 2017

@mirka04g tak ja osobne nie. No neviem kde som to citala a baby to tam pisali ze aj mesiac to bolo bez //ciarok a boli tehotne. Vsak ak by si si robila test daj ho sup sem.😀mozno by si aj mohla fakt neviem😉

mirka04g
29. aug 2017

@adulka1989
Ahaaaa takze možné to je...pretože takto zvláštne mi este nebolo...a to za tých 7rokov som už mala vseliake príznaky ale teraz aj tie hnisave vyrážky 17dni mi meska čiže od posledného cyklu mam už 49dni

mirka04g
29. aug 2017

@eny81 keď ja už po tých 7 rokov testovaní mam normálne už depresiu z tej jednej čiarky na teste 😔

mirka04g
29. aug 2017

@adulka1989 ja som testovala každý týžden čiže teraz to je 3tyzden tak tretí test a nič...no asi sa objednam ku gynekologicke....

eny81
29. aug 2017

@mirka04g tak to ti verim. Mrzi ma to 😔 no verim ze sa ti to podari. Mne sa druha dcera natodila po 13 rokoch a to som nemohla tomu uverit. Urcite to pride. No ty myslis preco by sa ti tak oddialila ms?

mirka04g
29. aug 2017

@eny81 no to nechápem prečo....chora som nebola v práci robím Čo ma baví...akurát som mala problém s mykozami ale už su prec....u ženskej som bola v júni od vtedy mi ms prišla 2x pekne a teraz toto....a inak som dnes spozorovala že sa akosi viac potim respektíve je mi veľmi teplo...nádchu nemám ani hrdlo ma neboli tak na mna ani nič nelezie....Oh zvláštne až neobvykle

semisa
29. aug 2017

Ahojte baby viete mi poradit neviem ci som tehu alebo nie. Dost ma to dole boli ako keby som mala pms ale to ja nemavam vobec... obcas ma pichne vo vajecnikoch... prsia ma vobec nebokia s priatelom spime uz tri tyzdne kazde dva dni ... ms mala prist minuly tyzden v stredu .. prisla uz v pondelok ale iba spinenie a v stredu stvrtok aj troska krvi... a potom zase spinenie a od nedele do dneska teda utorku uz absolutne nic ... iba pocit vlhka a trosku bieleho hlienu ... :/

mirka04g
29. aug 2017

@semisa toto som mala aj ja pred 3mesiacmi akokeby iba splnenie na 2dni taký hlien (mam cyklus 4 dni) s potom ms už neprišla...bola som potom na preventivke ale tehotná som nebola...ale ťažko povedať každá sme iná

miruska114
29. aug 2017

@baby0000 presne!vcera snehobiely ovulacny test..nechapem.No ale dnes ma to potesilo velmi..rozmyslam ci aj zajtra sa posnazit ale hovorim si ze ked sme sa snzaili v den ovulacie, tak hadam staci..juj len teraz skoro dva tyzdne cakat.To je tak dlhooooo🙂))