Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@miruska114 Moja to je super. Uvidis isto sa podari ked uz takyto test mas... aj dnes sa pomojkajte :D pre istotu hihi 🙂
Ahojte babule pridávam sa ja som po 2 MA ale už prešlo pol roka a aj my sme sa začali snažiť. Verím, dúfam, modlím sa!! Za nás všetky ❤🙏
@veriiik106 držím palce 👍
@katarinka1989 Dobry den,este nie
😉 hneď ako budem vedieť píšem ...sama som zvedavá či k tej stvrtstorocnici sa vydarí 🙈
@mirka04g no urcite by si mala zajst za doktorom my tu mozme lamentovat moze to bit hoci co z krvy by ti skor povedal ci ide o tehu alebo nie co by som ti strasne zelala nech to vyde
@adulka1989 ano máš úplnú pravdu lekár vie viac...určite pôjdem ... Dakujem snáď sa šťastie nalepi
Baby mam tyzden do laparky a mam zapalene hrdlo co maaam robit urobia mi operaciu?
@miruska114 aj ja už mesiac inofolik užívam a muž folandrol tak sme preto tiež zvedavý či to zaberie 😉 veru uzasne to by bolo 👍 Držíme si palce
@mirka04g jj presne ako my🙂a kedy ti ma prist ms?mne 13.9
@miruska114 mne mal prísť 11.8. A stále nič
@katarinka1989 samozrejme,ze je...je tam slaba druha ciarka a to znamena,ze zareagoval na HCG hromon v moci.🙂
@derdia @katarinka1989 pridala ovu test. ten ale este nie je pozitivny 🙂 druha ciarka musi byt rovnako tmava alebo tmavsia ako prva 🙂
@sophinka17 jaaaj tak prepacte😁jasne to je o inom...😉Dakujem za vysvetlenie.Tak nech sa dari vsetkym😊
@janedoe ja ešte nemám ani 30...ale budem mať o chvíľku...ja som chcela do 29ky porodiť bábo....ale už nestíham....tak snáď v 30ke najneskôr 🙂 no ja ani neviem aký stupeň endošky mám?....lebo mne endometrióza zničila vaječník, ale bruško som mala pri opke čisté...ani nemávam dáke veľké bolesti....jeden max dva dni počas menzesu, ale ibalgin hneď pomôže...ale mimo svojich dní bolesti nemám....ale už mám cystu aj na druhom vaječníku...tak dúfam, že otehotniem skôr, kým mi aj tento vaječník ta hnusná endometrióza zničí 😠
ahoj emasss111 a horeuvedené..
skús užívať
http://www.swanson.sk/p/341/dong-quai-angelika-...
a k tomu určite
http://www.swanson.sk/p/471/folate-800-mcg

@miruska114 som strašne nato zvedavá ako to vyjde...s ovu testami nemám žiadne skúsenosti....držím palce 🤗