icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

miruska114
30. aug 2017

@mirka04g MS ti tolko meska?od 11.8?a tehu test je negativny?ja si planujem robit 10DPO tehu test, v tedn dne mame zrovna 1. vyrocie svadby, ak by bol pozitivny mala by som krasny darcek pre manzelika🙂

katarinka1989
30. aug 2017

@jaja198 ak sa bude dat objednat, pretoze pise ze je vypredane

mirka04g
30. aug 2017

@miruska114 Veruze tak dlho teraz som volala s lekárkou že keď mi testy nevyšli po takej dobe že to tehotná niesom a mam prísť na vyvolávačku vraj :( držím palce...to by bol super darček ;) to my sa snažíme už veľmi dlho a nič

mirka04g
30. aug 2017

Ženy chcem vedieť vás názor,volala som svojej gynekologické že mi meska ms 18dni ta mi povedala že keď mam 3 testy negatívne tehotná niesom a mam si prísť 5.9. Na Vyvolávaciu injekciu....chcem sa opýtať mam ísť na tu injekciu?

lucinocka
30. aug 2017

@mirka04g ak si tehotna, vyvolavacka ti nic neurobi....kazdopadne nech ta pozrie s UTZ predtym

mirka04g
30. aug 2017

@lucinocka ahaaa Dakujem...to som vôbec netušila ... jasne budem sa pýtať aj na UTZ

leeshka
30. aug 2017

@mirka04g ak sa ti to nestava bezne ze ti tolko meska tak to moze byt aj stresom, alebo ak si cestovala a podobne, to vie rozhasit cyklus slusne... citis sa ako? nemas priznaky ze by mohla ms dojst?

mirka04g
30. aug 2017

@leeshka no praveze som mala pracovne leto robím co ma baví takze žiadny stres...doma sme prerabali takze som ani nemyslela nato snažiť sa o babo tento mesiac...no a na ms sa vôbec necítim...nič ma neboli no len mam taký výtok bielo-ciri, zvláštne vyrážky po tvári take dačo som nikdy nemala...ms mavam ukážkovo pravidelne niekedy aj o den skôr

leeshka
30. aug 2017

@mirka04g a niekolko testov ti vyslo negativne? lebo podla toho co pises tak 18dni je dost dlhe meskanie, ked sa ti to nedeje...mozno skus iny typ testu

mirka04g
30. aug 2017

@leeshka každý týžden som robila jeden ranný moc, čiže 3 testy s najvyššou citlivosťou...značky rôzne aj typy...dva boli tie plastové a teraz som skúsila aj ten papierový a nič negatívne

leeshka
30. aug 2017

@mirka04g tak asi ti neostava nic ine len zajst k lekarovi nech ta pozrie ze v com by mohol byt zadrhel o.O nepila si dake speci caje? lebo tie tiez vedia rozhodit cyklus....

mirka04g
30. aug 2017

@leeshka fíha čaje? To som este nepočula užívam mesiac ten inofolic ...a pravidelne pijem čistý zelený čaj namiesto kávy...okrem toho nič iné...len ma znepokojujú tie strašne bolestivé vyrážky...určite budem mat niečo s hormonamy lebo s vyrážkami nemám problém už vyše pol roka

eny81
30. aug 2017

@mirka04g ked som cakala dceru aj mne dal dr vyvolavacku. Nic sa nestalo 😀

mirka04g
30. aug 2017

@eny81 Dakujem za info ;)

luckavla
30. aug 2017

No tak o 2 dni mi ma (ne) prísť ms tak uvidíme. Strašne toto čakanie, mam chuť si spraviť test len si myslím ze to bude zbytočne že aj tak by nic asi ešte neukázal...

leeshka
30. aug 2017

@mirka04g jo ale to take tie "zenske", segre z toho uplne jeden cyklus vynechal, tak to radsej prestala pit

miruska114
31. aug 2017

@luckavla drzim palce nech to vyjde.Cakanie je hrozneee aj ja som strasne nedockava🙂))

eny81
31. aug 2017

@luckavla ako sa poznam uz by som jeden testik natajnasa urobila. 😀😝

luckavla
31. aug 2017

@eny81
Aj som urobila a samozrejme len 1 čiarka. No nevadí. Som si povedala že buduci mesiac sa nato nebudem už tak sústrediť. A možno práve vtedy to vyjde. Aj mojmu som povedala nech mi vynada ked sa budem sledovať zas počítať plodne dni. Kašlem nato. Lebo tento mesiac sme to robili tak ako by sa malo každý druhý deň, aj v čase ovu, dokonca aj pred nou. A nič. Myslím že to radšej nechám tak

baby0000
autor
31. aug 2017

@luckavla Preco akoze by sa malo kazdy druhy den?

meissa
31. aug 2017

@baby0000
To by aj mna zaujimalo preco kazdy druhy den. Uz som to tu citala a ma to zaujima.

suldenka
31. aug 2017

Ahojte baby tak aj ja sa k vám pridávam. Snažíme sa s manželom druhý mesiac a cez víkend čakám ci sa dostavy mrcha alebo nie. Užívali sme aj Gynex kvapky tak som zvedavá ci sa nam zadarilo držím nám všetkým palčeky aby sme boli do konca roka tehulky😉

luckavla
31. aug 2017

@baby0000
Tak kazdy deň nie kvoli tomu aby spermie mali vyssiu kvalitu, takze sa odporuca kazdy druhy tym padom.

eny81
31. aug 2017

@luckavla ano urcite to je lepsie nesledovat a netrapit sa. Este nie je nic stratene. Dufam sa // ukazu cim skor prajeeeem

luckavla
31. aug 2017

@eny81
Veľmi pekne dakujem 🙂

baby0000
autor
31. aug 2017

Baby drzim vam palce mne skoncil menzes tak sa snazime poriadne :D ....uvidime ci sa podari aj ked kojim o.O Ideme konecne s drahym na dofcu tak verim aj na zmenu prostedia :D

miruska114
1. sep 2017

@baby0000 strasne moc drzim palcekyy🙏🏻🙏🏻🙏🏻😉

baby0000
autor
1. sep 2017

@miruska114 No moja aj ja tebe kedy presne ma dojst? Ta co nedojde O🙂

mirka04g
1. sep 2017

@eny81 a tebe test pri dcérke nevyšiel pozitívny?

miroslava21
1. sep 2017

Dievcata urcite odporucam alchemilku, pit cajik kazdy den do ovulacie. A uzivat si a snazit sa nemysliet len na to jedno. Mne to pomohlo.