Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@jaja198 ak sa bude dat objednat, pretoze pise ze je vypredane
@miruska114 Veruze tak dlho teraz som volala s lekárkou že keď mi testy nevyšli po takej dobe že to tehotná niesom a mam prísť na vyvolávačku vraj :( držím palce...to by bol super darček ;) to my sa snažíme už veľmi dlho a nič
Ženy chcem vedieť vás názor,volala som svojej gynekologické že mi meska ms 18dni ta mi povedala že keď mam 3 testy negatívne tehotná niesom a mam si prísť 5.9. Na Vyvolávaciu injekciu....chcem sa opýtať mam ísť na tu injekciu?
@leeshka no praveze som mala pracovne leto robím co ma baví takze žiadny stres...doma sme prerabali takze som ani nemyslela nato snažiť sa o babo tento mesiac...no a na ms sa vôbec necítim...nič ma neboli no len mam taký výtok bielo-ciri, zvláštne vyrážky po tvári take dačo som nikdy nemala...ms mavam ukážkovo pravidelne niekedy aj o den skôr
No tak o 2 dni mi ma (ne) prísť ms tak uvidíme. Strašne toto čakanie, mam chuť si spraviť test len si myslím ze to bude zbytočne že aj tak by nic asi ešte neukázal...
@luckavla drzim palce nech to vyjde.Cakanie je hrozneee aj ja som strasne nedockava🙂))
@eny81
Aj som urobila a samozrejme len 1 čiarka. No nevadí. Som si povedala že buduci mesiac sa nato nebudem už tak sústrediť. A možno práve vtedy to vyjde. Aj mojmu som povedala nech mi vynada ked sa budem sledovať zas počítať plodne dni. Kašlem nato. Lebo tento mesiac sme to robili tak ako by sa malo každý druhý deň, aj v čase ovu, dokonca aj pred nou. A nič. Myslím že to radšej nechám tak
Ahojte baby tak aj ja sa k vám pridávam. Snažíme sa s manželom druhý mesiac a cez víkend čakám ci sa dostavy mrcha alebo nie. Užívali sme aj Gynex kvapky tak som zvedavá ci sa nam zadarilo držím nám všetkým palčeky aby sme boli do konca roka tehulky😉
Baby drzim vam palce mne skoncil menzes tak sa snazime poriadne :D ....uvidime ci sa podari aj ked kojim o.O Ideme konecne s drahym na dofcu tak verim aj na zmenu prostedia :D
@baby0000 strasne moc drzim palcekyy🙏🏻🙏🏻🙏🏻😉
@miruska114 No moja aj ja tebe kedy presne ma dojst? Ta co nedojde O🙂
Dievcata urcite odporucam alchemilku, pit cajik kazdy den do ovulacie. A uzivat si a snazit sa nemysliet len na to jedno. Mne to pomohlo.

@mirka04g MS ti tolko meska?od 11.8?a tehu test je negativny?ja si planujem robit 10DPO tehu test, v tedn dne mame zrovna 1. vyrocie svadby, ak by bol pozitivny mala by som krasny darcek pre manzelika🙂