Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@zaralondon @jajoda zeny ako???? sa mate?
@baby0000 alchemilka sa pije pred ovulaciou, po nej nie kvoli pripadnemu tehotenstvu. Pocas tehotenstva urcite nie, s tym kojenim netusim ako to. Ja som po MA pila denne 2 salky alchemilky a krasne sa mi vsetko zahojilo a nabehla na cyklus. A nasledne som znova otehotnela, momentalne som v 26 tt
@miroslava21 po akom čase sa ti podarilo otehotnieť?
@slniecko527 hned po prvom cykle po MA. A to sme chceli pockat a zadarilo sa hned.
Tak mi skúšame ďalej tento mesiac to nevyšlo ☹
@baby0000 🙂zlataa...mne ma dojst 13.9. Takze som vo faze cakania....planujem vsak testovat 10.9 v nedelu rano lebo mame v ten den Prve vyrocie svadby a zaroven to je 12DPO co si hovorim ze uz ak by som bola tehu by sa mi ukazali //. To by bol teda darcek...🙂vy ste vo faze snazilkovania?🙂
@suldenka vyjde to nabuduce!..skusame.....
@prskavka2223 ahoj, ako to prosim ta funguje u ten bylinkarky? Ktory den sa chodi? Mam zarucene ze ma vezme?Dakujem
Baby mna dnes cely den taaak neskutocne pali zaha...😲poradite nejaky tip?
@miroslava21 tak gratulujeeeeem, to je super že sa vám podarilo hneď na prvý cyklus....ja mám akurát prvú mrchu po MA....a potom ideme nato....strašne by som chcela byť na Vianoce tehuľka 🙏 ale je to veľké povzbudenie vedieť, že sa to dá aj veľmi skoro po MA....si ma potešila 😉
@emasss111 dakujem. Som rada ze niekoho to vie povzdbudit. My sme si po prvej mrche povedali ze nebudeme riesit ziadne plodne dni, ziadne vitaminy a doplnky. A podarilo sa. Drzim palce nech sa to coskoro podari aj vam 🤰 🍀
Ja som si nasadila inofolic a som tento mesiac tak antisexualne naladena, ze koniec. Chudak moj chlap :P Myslite,ze to moze byt tym inofolicom?
A kupila som ovu testy a pekne som testovala a vcase ovulacie som sla na styri dni prec a testy ostali doma :D
Cele zle tento mesiac :D
@miruska114
Ja cakam 11.9. Tak drzme si palce 😀👍
@miruska114 si zlata snáď do konca roka sa zadarí budeme veriť ďakujem ❤
Ja mam 13 narodky a druhe vyrocie svadby :D tak by sommohla byt plodna :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ahojte, no ms neprisla načas, zatiaľ stale cakam. Bolesti podbruska ustúpili, mam biely kremovy vytok. Prsia sa mi zdaju naliate a dnes ma v nich picha dokonca. Neviem ci to znamena ze sa to podarilo ale bodah by. V štvrtok som robila test to som mala den do ms a neukazalo nič. Test som robila poobede. Uvidíme. Snad už ms nepríde dalsich 9 mesiacov 🙂
@luckavla ako to tak citam mne to pride ako jasne priznaky tehotenstva.Testik ako som uz velakrat pocula odhali tehotenstvo az neskor.Velmi drzim palceky!!!😊😊😊😊😊
@monka_brumka mas zarucene na 100% ze ta vezme 🙂...pracuje utorky a stvrtky od 12:00 do 15:00h. Pridi tam radsej kusok pred 12 tu lebo ja som tam prisla po a som tam 2 hodky cakala kym pridem na radu. Tetuska je velmi zlata.
@baby0000 zatial pracovne ale vsetko fajn faza pred ovulkou takze testy zatial odlozene🙂 potom na tom popracujeme ale povedala som si ze nejdem prehanat s nicim tentoraz hlavne s tym seba pozorovanim kedze minuly mesiac som si bola takmer uplne ista a nevyslo to 😉 pekny vikendik😘
Ahojte snazilky 🙂) Toto je presne tema pre mna...s manzelom sa snazime uz druhy mesiac a oni sa dneska, po 4dnovom meskani uracili prist. Nic som si nechcela pripustat kym to nebude aspon tyzden, co ms nechodi...ale dost ma to dnes rozhodilo. Mame akurat po svadbe cize neuspech pripisujem stresu, ale predsa len budem vdacna za kazdu radu "co pomaha" ktoru u precitam 🙂) A drzim palce kazdej z vas :*
@lucsza Ahoj a vitaj. Aj my sa snazime drruhy mesiac dnes. Netrap sa uvidis urcite sa podari, aj ked viem ake je to sklamanie vzdy ked mrcha dojde a aka velka je nadej ked co i len jeden den meska. Gratulujem ti k svadbe a zelam vela stastnych rokov, my mame o chvilu vyrocie s muzickom 2 roky od svadby 🙂 Nevyznam sa velmi co pomaha ale osobne len z valstnej skusenosti viem ze uplne si nevsugerovavat priznaky je naj. AJ ked je to tazke tiez to neviem len tak neriesit ako kazdy odporuca. Ale od poslednej ms co mi meskala tiez cca tydzen urcite nebudem testovat skor ako den prichodu ms :D naposledy som si namyslala ze uz aj nevolnosti vecerne mavam :D :D :D :D Vitaj medzi nami
Ahojte babulky. .O prvé sme sa snažili vyšše roka. .malý má 7 mesiacov A ja mám chuť vhupnut do toho teraz..snáď nám to už nebude tak dlho trvať a pôjde to rýchlejšie lebo to čakanie na zázrak bolo nekonecneee
@miruska114
@eny81
No babule, vyzeralo to nadejne no dnes vecer som dostala ms..nevyslo to

@miroslava21 Fakt? alchemilku? MNe ju odporucali na stahy maternice pred porodom :D a pocas tehu uplne vylucit. Myslis ze ju mozem ked kojim? asi nie ze