icon

Snažíme sa po potrate - ste v podobnej situácii?

m_isk_a
12. apr 2021

Ahojte zienky, zaujima ma, ci je tu niekto kto si prechadza podobnou zivotnou etapou ako my. Vo februari som potratila, teraz este cakam na kontrolu u doktora a verim ze po nej sa budeme moct opat pustit do dalsieho planovania tehotenstva.

Je na tom niekto podobne? 🙂

Napadlo mi, ze by sme sa tu mohli spolu podporovat a tak. Podobne fora tu uz sice su, ale nenasla som nic, co by bolo aktualne 🙂

Strana
z3
kristina0103
Autor odpoveď zmazal
kristina0103
14. máj 2021

ja som po prvej menštruácií po kyretáži otehotnela a zatiaľ klop klop klop všetko ok 🙂Lekár všetko skontroloval, odporúčal 2 mesiace a my sme aj vzhľadom na vek sa nechránili vôbec a hneď to prišlo 🙂

mattkapd
14. máj 2021

@kristina0103 tiež som po potrate nechala telu čas len jednu menštruáciu a hneď som otehotnela zatiaľ som len 19tt ale dúfam ze to potiahneme do úspešného konca

kristina0103
15. máj 2021

@mattkapd dúfam aj ja, za nas obe😉

m_isk_a
autor
3. jún 2021

@mony38 no prezivam to rovnako, nam uz dal doktor pozehnanie ze sa mozeme snazit...ale este sme to odlozili kym budem zaockovana proti covid nakolko cestujem pravidelne na skolenia do prahy a celkove mam strach z covidu v tehotenstve 🙂 tak snad potom sa zadari ale tiez mam strach.... Tak si budeme drzat palce ❤️

mony38
4. jún 2021

@m_isk_a tak drzim palce, ja som zas neni stotoznena s ockovanim, skor tehotentsvo a neskor ockovanie ak bude nevyhnutne. Ale ano, ako vy sa musite rozhodovat inak ked cestujete. Treba verit ze ked pride tehu dopadne to dobre 🙂

blen
10. jún 2021

@m_isk_a ahoj tak dnes nám pán doktor potvrdil srdiečko ❤ veľmi sa teším aj plačem 😂❤ už len dúfať že to naďalej pôjde dobre...

dejna_
10. jún 2021

@blen jeej. 😍 Výborná správa ❤️ držím palce nech je všetko v poriadku

blen
10. jún 2021

@dejna_ ďakujem veľmi dúfam

Strana
z3