Kedy nastáva krvácanie po potrate?
Ahojte baby,
Aktualne som sa dozvedela, že som potratila vo veľmi skorom štádiu tehotenstva(2 týždeň)…Tie ktoré máte skúsenosti po akej dlhej dobe sa vám spustilo krvácanie? Mne doktor nevedel presne urcite kedy som potratila takže neviem povedať kolko som už na tom takto.
Vopred ďakujem za odpovede❤️
Mne sa objavilo prve spinenie v 11+0, plod bol velkosti 6+4tt. Takže viac než 3 tyzdne som netušila, ze už nie som tehotná.
Ahoj, mne sa nespustilo. Musela som ísť na kyret, na kontrole v 11tt sa zistilo že plod je veľkosti 6+4tt, keďže dr nechcela nič riskovať tak ma hneď poslala na kyret keďže už to bolo viac ako mesiac “po potrate”
Jasné, myslím to tak, že sú dva týždne od oplodnenia čiže plod bol ešte mikroskopický, preto sa pýtam že za ako dlho mám asi očakávať krvácanie pri takomto veľmi skorom štádiu, ešte aby som upresnila test mi vyšiel pozit. V pondelok žial včera už bol negat.
Druhy tyzden, ved to je akurat oplodnenie 🤷 No ale teda zjavne inak pocitas.
Pride ti akoby normalne menzes, respektive krvacanie sa spusti a ty sa az potom dozvies....
@anonym_2ef945 a mam ocakavat menzes ako od novéhu cyklu?teda o niekolko tyzdnov(cca 2/3) alebo v najblizších dňoch?
Mne sa objavilo prve spinenie v 11+0, plod bol velkosti 6+4tt. Takže viac než 3 tyzdne som netušila, ze už nie som tehotná.
@barka1 a potom sa ti po tých 3 tyzdnoch spustilo krvacanie samé?

Druhy tyzden, ved to je akurat oplodnenie 🤷 No ale teda zjavne inak pocitas.
Pride ti akoby normalne menzes, respektive krvacanie sa spusti a ty sa az potom dozvies....