Snažiť sa o dieťatko v 39?
Caute baby, mamicky. Mam 39 v Maji 40. Mame jedneho synceka ma 5 rokov a stojime pred volbou ci este skusit mat dalsie. Chcela by som len vase skusenosti. 😉😊. Dakujem
@mirkava ...tesne pred 38.narodeninami sa mi min.rok narodil 3.syn,má 7 mesiacov a ja stále uvažujem,že predsa nemôže byť posledný! Pred ním sa narodil 4 roky dozadu anjelik a 1.syn má teraz 7 rokov(všetci traja sú narodení cisárskym). Bola by som šťastná, keby ešte niekto prišiel do našej rodiny 😊 ak to tak citis,nenechaj sa odradiť, vek je len číslo 🍀všetko dobré prajem!
@mirkava No ja som druheho syna mala po 12rokoch ako prvorodicka skoro-),mala som vtedy 37,a uz vtedy mi stale vsade dali pocitit ze uz som stara..dost ma to vtedy ubijalo.teraz vidim ze maju aj starsie svoje len prve babo..a manzel by chcel este jedno,no teraz uz v maji budem mat 40,tak tiez neviem
My sme sa síce nijako nesnažili, ale stalo sa... keď sa bábo narodí, budem mať už 43. Mám trocha nervy, teda strach, ale zatiaľ je všetko ok 😀
@mirkava Ja som rodila 3tie dieťa v 39 a úplne v pohodičke, bolo to plánované a chcené bábo. Tehotenstvo aj porod som zvládla fajn, žiadne problémy neboli. Kamoška má prvé v 40tke a teraz nedávno porodila druhé bábo v 46tke!!! a je šťastná ako blcha, takže ty si oproti nej ešte mladica. 😉
@janickacrazy jeeej v 46 pozdravujem a drzim palce. Uzasne 😊
Ak sa na to citis psychicky tak hej.
Ak sa nato citis chod dotoho svagrina mala 3dieta v 39 a je stastna medzi vsetkymi detmi ma.9rozdiel
Ja som mala moje 4té dieťa v 39 rokov a som nesmierne šťastná,že ho mám...dnes to nieje nič výnimočné,ak má žena v 40tke dieťatko.Držím palce 🙂

ja som rodila svoje prvé deti (dvojičky) ako čerstva 40-tnička.... takže môj názor, že pokiaľ chcete, nič vám nebrani, prečo nie 🙂 nebudete ďalšieho pol života ľutovať, že ste to neskúsili... inak materstvo v 40-tke nie je nič katastrofalne... aspon ja som na nič neprišla... 🙂