Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@fbonytka sranda, poobede som si robila test a vysiel pozitivny rovnake ciarky, tak dufam ze teploty budu stupat, ale neviem ci to stihneme, lebo dnes sme to "poistili" 😉 ale odisiel do prace na tyzden, tak neviem, ci spermijky vydrzia par dni, lebo sa mi zda menej hlienu....ale verim 😉
chlapa mám nemocného,takže moc velké snažení bohužel nebude...ale pojištěno máme 😀
@soldi ahoj to som zas a chcela by som ta prosit mohla by si sa mi pozriet na graf bazalnej teploty? uz mam druhy cyklus fytosoje a ovulaciu som mala potvrdenu aj ovu testom, po ovulacii vystupila teplota trochu vyssie, ale teraz klesa potroske. mam k poslednym dnom aj poznamku (fialove ciarky) ze som vstavala do prace skor o stvrtej ma to nejaky vplyv? alebo to znamena ze mam nedostatok progesteronu, ktory posobi v druhej faze cyklu?od 1.1 beriem duphaston aby som dostala menstruaciu.... co myslis??dakujem pekne za odpoved
@fbonytka no tak to by som bola rada, keby to bol nidacni pokles 😉 ja uz tiez ani neviem tiez prvy mesiac s ovu testami spolu s teplotou a uz som 8DPO, tak som zvedava, ako to dopadne....no kto vie ake by som mala ja teploty keby som nebrala duphaston, ani neviem ci vlastne sposobuje zvysovanie teploty, ale drzim palce nech nam to vyjde 😀 😉 dik za odpoved
@jaana47 Zatím to vypadá dobře bych řekla 🙂 já mám graf tady 🙂 https://www.womenzone.cz/uzivatelka/Bobby ...tady na womenzone mi ukazuje ovu na 15 dc a ff mi ukazuje už na 14dc...já si myslím,že proběhla nějak v noci...nicméně taky mám dneska pokles teploty,tak se uvidí 🙂 kéééž by nám to vyšlo 🙂
@fbonytka waw tak to vypada dobre, ten tvoj graf bazalnej teploty, lepsie ako moj mne to tak skakavo ide a tebe pekne...da sa rozoznat predovulacna faza s nizsimi teplotami a poovulacna z vyssimi, mozno ten pokles znamena ten nidacni 😀 velmi ti to prajem a drzim vsetky palce nech sa zadari 😉 😉 😉
Babeny brali ste toto niektorá? Ak ano odkedy dokedy a kolko? Dakovala 😘
Ahoj docela me zaujal prispevek na strane 114 od uzivatelky rapadura123. Co si o tom myslíte? Ja jsem mívala ovulaci cca 18DC, zacala jsem uzivat fytoestrogeny, abych ji mela driv a prodlouzila se mi tak lut. faze (cyklus byl 28), efekt byl vsak spise opacny - ted 3cyklus brani fytoestrogenů se ovulace dostavila dle BT 25DC (cyklus 35dni). Zacala jsem brat fytoestrogeny, aby mi dozravali folikuly, protoze se jiz skoro 😢 1,5 roku snazime o mimco, ovulace byvala pravidelne. Ted nevim co si o tom myslet, ma rapadura123 pravdu a efekt je spise opacny? Diky
@inka791 Zatím bohužel ne, jak jsem psala výše naopak došlo u mě k posunu ovulace a prodloužení cyklu, tak nevím, co si o tom myslet, ještě jsem o tom neslyšela. Koupila jsem si ho kvůli super ceně a vysoké koncentraci izoflavonů - nemusí se jíst tolik bobulí. Jinak předtím jsem měla Sarapis sója, otěhotněla jsem 2 cyklus, bohužel to skončilo revizí.

@jaana47 ovu klidně ještě může být...