icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

fbonytka
29. jan 2016

@jaana47 ovu klidně ještě může být...

jaana47
29. jan 2016

@fbonytka sranda, poobede som si robila test a vysiel pozitivny rovnake ciarky, tak dufam ze teploty budu stupat, ale neviem ci to stihneme, lebo dnes sme to "poistili" 😉 ale odisiel do prace na tyzden, tak neviem, ci spermijky vydrzia par dni, lebo sa mi zda menej hlienu....ale verim 😉

fbonytka
30. jan 2016

@jaana47 já myslím,že tam můžou počkat 🙂 držím pěsti ať to dobře dopadne 🙂 já jsem dnes 13dc a na ovu čekám 🙂

jaana47
30. jan 2016

@fbonytka no dufam ze tam pekne pockaju a urobia svoju pracu 🙂 dakujem no dufam ze to dobre dopadne a aj tebe nech ovulka dorazi a budu// drzim palceky vseeeetky 😉

fbonytka
31. jan 2016

@jaana47 tak ja mam pozitivni ovu test dneska 😀 i bt mi klesla 🙂 tak at nam to pekne vyjde! 🙂 😀

jaana47
31. jan 2016

@fbonytka jej no paraaada, tak len pekne snazilkovanie , nohy dohora a cakat 😀 joj tak by som nam to dopriala 😉

fbonytka
31. jan 2016

chlapa mám nemocného,takže moc velké snažení bohužel nebude...ale pojištěno máme 😀

jaana47
2. feb 2016

@soldi ahoj to som zas a chcela by som ta prosit mohla by si sa mi pozriet na graf bazalnej teploty? uz mam druhy cyklus fytosoje a ovulaciu som mala potvrdenu aj ovu testom, po ovulacii vystupila teplota trochu vyssie, ale teraz klesa potroske. mam k poslednym dnom aj poznamku (fialove ciarky) ze som vstavala do prace skor o stvrtej ma to nejaky vplyv? alebo to znamena ze mam nedostatok progesteronu, ktory posobi v druhej faze cyklu?od 1.1 beriem duphaston aby som dostala menstruaciu.... co myslis??dakujem pekne za odpoved

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jaana47/graf...

fbonytka
6. feb 2016

@jaana47 já teda grafům ještě moc nerozumím,ale nemohl by to být i nidační pokles? Já měřím teď první cyklus a teploty po ovu lezou strašně pomalu nahoru 😀 mám to nějaké líné 🙂

jaana47
6. feb 2016

@fbonytka no tak to by som bola rada, keby to bol nidacni pokles 😉 ja uz tiez ani neviem tiez prvy mesiac s ovu testami spolu s teplotou a uz som 8DPO, tak som zvedava, ako to dopadne....no kto vie ake by som mala ja teploty keby som nebrala duphaston, ani neviem ci vlastne sposobuje zvysovanie teploty, ale drzim palce nech nam to vyjde 😀 😉 dik za odpoved

fbonytka
7. feb 2016

@jaana47 Zatím to vypadá dobře bych řekla 🙂 já mám graf tady 🙂 https://www.womenzone.cz/uzivatelka/Bobby ...tady na womenzone mi ukazuje ovu na 15 dc a ff mi ukazuje už na 14dc...já si myslím,že proběhla nějak v noci...nicméně taky mám dneska pokles teploty,tak se uvidí 🙂 kéééž by nám to vyšlo 🙂

jaana47
7. feb 2016

@fbonytka waw tak to vypada dobre, ten tvoj graf bazalnej teploty, lepsie ako moj mne to tak skakavo ide a tebe pekne...da sa rozoznat predovulacna faza s nizsimi teplotami a poovulacna z vyssimi, mozno ten pokles znamena ten nidacni 😀 velmi ti to prajem a drzim vsetky palce nech sa zadari 😉 😉 😉

fbonytka
7. feb 2016

@jaana47 díky 🙂 já doufám,že nám to vyjde oběma 🙂 jsem zvědavá na zítřejší teplotu...

inka791
8. feb 2016

Babeny brali ste toto niektorá? Ak ano odkedy dokedy a kolko? Dakovala 😘

inka791
8. feb 2016
rositka
9. feb 2016

Ahoj docela me zaujal prispevek na strane 114 od uzivatelky rapadura123. Co si o tom myslíte? Ja jsem mívala ovulaci cca 18DC, zacala jsem uzivat fytoestrogeny, abych ji mela driv a prodlouzila se mi tak lut. faze (cyklus byl 28), efekt byl vsak spise opacny - ted 3cyklus brani fytoestrogenů se ovulace dostavila dle BT 25DC (cyklus 35dni). Zacala jsem brat fytoestrogeny, aby mi dozravali folikuly, protoze se jiz skoro 😢 1,5 roku snazime o mimco, ovulace byvala pravidelne. Ted nevim co si o tom myslet, ma rapadura123 pravdu a efekt je spise opacny? Diky

rositka
9. feb 2016

@inka791 izoflavony duo beru ted, 3 cyklus

inka791
9. feb 2016

@rositka a pomohlo ? Jedna kocka po prvom skúšaní otehotnela

rositka
9. feb 2016

@inka791 Zatím bohužel ne, jak jsem psala výše naopak došlo u mě k posunu ovulace a prodloužení cyklu, tak nevím, co si o tom myslet, ještě jsem o tom neslyšela. Koupila jsem si ho kvůli super ceně a vysoké koncentraci izoflavonů - nemusí se jíst tolik bobulí. Jinak předtím jsem měla Sarapis sója, otěhotněla jsem 2 cyklus, bohužel to skončilo revizí.

fbonytka
9. feb 2016

@rositka Tak jestli ovu bývala pravidelně,tak nevidím důvod to rušit ještě fytoestrogenama..bohužel ona lut.fázi neprodlouží..nemá jak ☹

fbonytka
9. feb 2016

@inka791 těch sojových izoflavonů to má jen 10mg

rositka
9. feb 2016

@fbonytka chtela jsem podporit dozravani folikulu, protoze myslim, ze mi nedozravali do potrebne velikosti a tim nemuzu otehotnet. V minulosti jsem mela clostylbegyt, otehotnela jsem, ted jsem se chtela te chemii vyhnout

rositka
9. feb 2016

@fbonytka jak to, píší 30mg z jetele a 10mg ze soji

rositka
9. feb 2016

@fbonytka ty z jetele nepomahaji? ja myslela naopak, že jsou jeste ucinejsi nez ty ze soji

fbonytka
9. feb 2016

@rositka to asi objasní Soldi..mám za to,že podstatné jsou ty sojové....
No jestli jsi ovu měla 18dc,tak určitě dozrály do potřebné velikosti...chodila jsi na folikulometrii?

inka791
9. feb 2016

@fbonytka jedna kocka brala myslím 4-4, 6-6 a 8 ks

inka791
9. feb 2016

@fbonytka myslela som 3dni 4,3dni 6 a posledný 8

fbonytka
9. feb 2016

@inka791 a tam je taky 25mg sóji..v tom izoflavony duo je jen 10mg

rositka
9. feb 2016

@fbonytka nechodila, moje doktorka si mysli, ze to neni treba resit, kdyz uz se nam podarilo otehotnet

fbonytka
10. feb 2016

@rositka to ma doktorka teda spatny pristup ☹