icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

eliska811
18. mar 2016

@soldi dlho som čakala než to sem pridám a už bol najvyšší čas 🙂 dr. pred týždňom skonštatoval, že je všetko v poriadku. Zo začiatku som mala strašné hlúpejšie myšlienky, obavy samozrejme ešte trošku zostali ale tak to je pochopiteľné. V 7tt som mala iba 2cm vačok a mňa zase prepadla panika. Už som mám psycho v poriadku a teším sa ako blcha. 😉

eliska811
18. mar 2016

@dracica666 Ďakujem 😵

ejbinka
18. mar 2016

@eliska811 Moc gratuluji! První pozitivní test byl tedy 11DPO? Předtím jsi nedělala?

eliska811
18. mar 2016

@ejbinka nene predtým nie, ale bola som tak na pochybách, ked tie ovu testy neboli jasne + ale hovorila som si, že veľa pijem a nemusela som trafiť vrchol lebo som robila iba 1x za deň. Bol ale tak že kanálik alebo duch??? Uvidím zajtra a našťastie duch.

ejbinka
19. mar 2016

Ahoj holky, tak u mne soja bohužel nezabrala. Tedy zabrala, ale nepovedlo se. Dnes 10DPO a test jako padlý sníh a to že ho umím zkoumat i po zaschnutí 😀 Graf hezký, ale opět k ničemu 😠

V dubnu nás čeká puregon a IUI, tak držte palce. Pokud by se nezdařil, tak se ráda vrátím k soje, protože 13mm sliznice je luxus 🙂

butterfly333
19. mar 2016

@eliska811 prosim ta aku soju sito presne brala?Ja som brala aj clostil no mne nepomohol.akby ti ostala kupim.Gratulujemk tehu.

rositka
20. mar 2016

@ejbinka Teda teploty luxus, vydrž, třeba to ještě klapne, já si dělala test pro jistotu až 16 DPO - měla jsem od mudr. diagnostikovaný anovulační cyklus a ejhle klaplo to. Bohužel včera jsem začala trochu krvácet-červeně a dneska celý den špiním a mám křeče, tak to vypadá na samovolný potrat. U mě soja 2x zabrala a poprvé to skončilo revizí a teď to vypadá podobně, tak si asi dám od ní pauzu a zkusím až to půjde zase chemii clostil.
Každopádně popíjej kontryhel, ať máš na IUI vysokou sliznici, budu moc držet palce. Třeba ti i tento cyklus se sojou bude ku prospěchu, když jsi měla tak pěkný folikul i sliznici.

ejbinka
20. mar 2016

@rositka moc děkuji dnes 11 DPO takový stínek, ale moc nadějí si nedávám 😠 Ani to nejde skoro vyfotit

Bereš utrogestan??

eliska811
21. mar 2016

@butterfly333 Ahoj presne túto. A ďakujem 🙂 síce ty si mi už gratulovala v téme duch ne teste keď som pridávala foto. Čítam tvoje príspevky a držím palce aby sa čím skôr zadarilo.

eliska811
21. mar 2016

@ejbinka to sú testy Dr. Max?

ejbinka
21. mar 2016

@eliska811 ano Dr. Max, ale i ty už mi jednou falešňáka udělali 😠 ráno byl TT sněhobílý, druhý jsme namáčela kolem 12 hod a už tam byl duch. Dnes jsem netestila 🙂

eliska811
21. mar 2016

@ejbinka silno držím palce 🙂 vraj može byť, že niekto má silnejší test na obed iná zase až večer... Teplota sa stále drží hore? Uvidíš zajtra aj to bol duch tak bude určite silenší.

ejbinka
21. mar 2016

@eliska811 pořád drží nahoře, ale já beru utrogestan 😕

eliska811
21. mar 2016

@ejbinka aha 😒 v tento deň ked som si ja robila test som mala toho ducha neducha / kanálik... To som si istá nebola ale na druhy deň už bol duch pekný. Uvidíš ako slepí povedal 😀 teraz už len čakať ❤

ejbinka
21. mar 2016

@eliska811 Moc děkuji, zítra se to snad rozsekne 🙂

butterfly333
21. mar 2016

@eliska811 jaaaj som už zabudla ked sa to tu nejak rozbehlo s tehulkami,Ja som si dnes vybavila laparoskopiu a idem 3.4 do nemockya 4.4.ma budu operovat.

eliska811
22. mar 2016

@ejbinka tak ako?? 🙂

ejbinka
22. mar 2016

Bohužel dnes 13DPO bílo, vysazuji utroš a ve čtvrtek čekám mrchu 😠

eliska811
22. mar 2016

@butterfly333 ja som rada, že nám sa podarilo bez nejakej takejto pomoci. Vôbec o tomto nič neviem, dúfam, že už ti to pomôže. Veľmi ti to prajem.Veď aj BT máš stále zvýšenú aj keď príde MS, ani na to sa spoliehať nemôžeš. Tu je presne vidieť, ako sme každá iná. Jednej pomôže to druhej iné. Osobne veľmi ďakujem za sóju lebo duphaston 0bodov a dr tiež nič moc. Treba si v dnešnej dobe pomôcť len sám.

kristy82
22. mar 2016

Holky, kdy mám jít na kontrolní UTZ, jestli rostou folikuly? Byla jsem předtím 5 dní po dobrání Clostilu, ale brala jsem ho až od 5. dne, soju beru teď od 3. dne, mám jít taky 5 dní po dobrání anebo později? 😕

butterfly333
22. mar 2016

@eliska811 to áno človek si poháha ako vie,ja som brala dva cykly clostil no nič tak teraz ta laparka a potom skusim aj ja tu soju,Snád aj mne niečo pomože.

zziiizziii
29. mar 2016

Ahojte, ta fotosoja pomohla niektorým tehulkám?lebo ja som uz uplne zufala😟Nemam vobec ovuláciu, Clostyl aj Duphaston vobec nezaberajú a teraz chce doktor na mne nejake injekcie skusat-Fostimon len ja sa hrozne bojim injekcii tak by som chcela vyskúšať nieco ine?

rositka
29. mar 2016

@ejbinka Ahoj ejbinka, tak MS dorazila? Vysoké teploty způsoboval utroš? Já jsem dostala na špinění crinone, tak se uvidí, snad to klapne. Utroš má prý výpadek... ještě jsem ti chtěla napsat, že sója mi zabrala pokaždé až později, jednou 2 cyklus - to jsem se dočetla, že tak to má dost holek - a podruhé 3 cyklus, tak pokud by to náhodou teď v dubnu neklaplo, tak dej více cyklů a doufám, že budeš slavit úspěch.

rositka
29. mar 2016

@zziiizziii Ahoj, mě fytoestrogeny pomohly dvakrát, ale můj problém spíše byly malé folikuly, tudíž zkušenost se situací bez ovulace nemám, určitě bych to zkusila pokud tomu alespoň trochu věříš, tak mi to přijde lepší než chemie. Držím palce v rozhodnutí.

ejbinka
29. mar 2016

@rositka bohužel mrcha dorazila. Teď stimuluji puregonem před IUI, ve čtvrtek jdu na první UTZ, ale pokud neotěhotním, k soje se vrátím moc ráda už kvůli té krásné sliznici 🙂

jsem ráda, že se ti miminko držíííí 🙂

eliska811
30. mar 2016

@zziiizziii Ahoj mne osobne pomohla veľmi. Daj sa na stranu 120 a prečítaj si 🙂

charlie1980
30. mar 2016

Dievcata, tiez pripojim moju skusenost....my sme mali dg.oligoasthenospermiu, skoro som sa psychicky zrutila, doma atmosfera by sa krajat dala...no povedala som si, ze este to skusime vitaminmi a dame kontrolny spg. Po 2.mes sme postupili na normospermiu. Fytosoju som brala 2.cykly....od 3DC 4,4,5,5,6 tbl, druhy cyklus som zvysila na 5,5,6,6,7 tbl. Ovulacny test bol najsilnejsi ako len mohol, testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna. A hned 2.cyklus s fytosojou sa zadarilo. V kombinacii so zlepsenym spermiogramom. Dnes 28DC, MS neprisla, test pozitivny...dufam, ze to dotiahneme do uspesneho konca. Dakujem tejto diskusii a kockam, ktore sa vyjadrovali, pretoze prave odtialto som cerpala ❤️

eliska811
31. mar 2016

@charlie1980 z celého ❤️ ti gratulujem a držím palce. Presne viem, čo prežívaš 🙂 Ani ja ešte nemám vyhraté ale viem, že všetko dopadne výborne. Na dvoch stranách dve pozitívne skúsenosti. Takže ešte raz veľká gratulácia a veľa zdravíčka.

charlie1980
31. mar 2016

@eliska811 Dakujeme pekne ❤️ Aj My Vam zelame vela zdravicka 😘

zziiizziii
31. mar 2016

@charlie1980
@eliska811 gratulujem vam a držím palčeky aby vsetko dobre dopadlo 😘 A veeeelmi ste ma inspirovali takze idem vyskúšať fytosoju 😊