icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

bublinka11
7. feb 2011

@lilina22 dakujem...nebudem spekulovat a budem sa drzat pôvodnych rad...soja a vinko. Od buduceho mesiaca. 😉

marikac
7. feb 2011

@janula123 22.2. mam aj ja vysledky tej hematologie, strasne som zvedava. 😨 Ak aj nieco najdu, tajne dufam,ze to nebude nic vazne....inak budem riadne sklamana a smutna. 😒
dufam,ze na ovu budes tento mesiac cakat ovela,ovela menej,ako minuly....

amisa
7. feb 2011

@trik tak taketo obmedzenie mi este nikto nepovedal..ja ju jem len v rpirodnom stave formou beznych produktov a v beznom mnostve.. ani lekarka mi to nezakazala. Vlastne uz od narodenia malej, a vlastne uz mnoho rokov

janula123
7. feb 2011

@marikac
Joj, tak tak to dúfam aj ja. 😉 Teraz sa nadájam džúsom. 🙂
Dnes som robila 1x ovu test, tak dúfam, že čiarka bude len silnieť a aj hlienik bude.
Ja takisto dúfam, že výsledky budú OK. Inak ma šľahne.
Bo keby sa snažilkovanie posunulo, tak teda neviem. No ale tak hádam do toho 22 .2. môže byť ovu.
ja mám normálne +-35.dňové cykly, len ten minulý bol taký dlhý.

marikac
7. feb 2011

@janula123 jaaaaaaaaaaaj, ze to bolo vynimocne....
ja som mavala 28-32 dc.....tento vyzera,ze bude 29-30. Co je normalka. Alebo by mrcha vobec nemusela prist. 😀

tinara23
7. feb 2011

@kathrin17 ahoj pridávam svoj graf : http://www.fertilityfriend.com/home/323948

takže mne grep džús zabral, nie je toho hlienu zase neviem koľko, ale chvalabohu je 🙂 pred tým v deň ovulky úplne suchoty 😠

marikac
7. feb 2011

@tinara23 ty beries tiez soju?

janula123
7. feb 2011

@marikac
No 51. dňový cyklus som ešte nemala. Vždy mám okolo tých 35 dní. 🙂 🙂 🙂

janula123
7. feb 2011

@tinara23
Tento cyklus máš sóju 1x? Či už predtým si skúšala?

tinara23
7. feb 2011

@marikac
@janula123 tento cyklus som začala prvý krát, tak som zvedavá na výsledok 🙂

marikac
7. feb 2011

@tinara23 ahoj pisala som ti IP, ak mas chvilu povenuj sa tomu prosim. Som zufala.

janula123
7. feb 2011

@tinara23
Ja takisto tento cyklus 1x.
🙂

tinara23
7. feb 2011

@marikac nebuď, je to ok, už som ti poslala 🙂

tinara23
7. feb 2011

@janula123 tak som zvedavá ako sója zaberie 😉 ja som ju znášala dobre, prvý deň ma trošku bolela hlava a potom som už ani nevedela, že beriem 🙂

soldi
autor
7. feb 2011

ahojte, kocky, vidim, ze sa to tu pekne rozbieha, co ma tesi a dufam, ze sa to tak rozbehne aj s tehulkami coskoro 🙂

este som chcela napisat, pisala to aj elka uz predtym, ze soja aj grepovy dzus lepsie funguju az druhy cyklus brania, cize netreba hned cakat zazraky 😉

@amisa je rozdiel soja a soja. tato tema je vyslovene o sojovych isoflanovoidoch, ktore bezna soja obsahuje v minimalnom mnozstve, cize z nasho pohladu je to zanedbatelne. a inak, sojove vyrobky sa neodporucaju konzumovat v case plodnych dni - u zien ani u chlapov, na prvej stranke je link na clanok, kde sa o tom pise viac 🙂

janula123
7. feb 2011

@tinara23
Ja som ju znášala veľmi dobre. Klop klop. 🙂
Teraz budem čakať na ovulku. 😉

tinara23
7. feb 2011

@soldi 🙂 jasné, ja som spokojná s hlienom aj v tomto cykle, lebo ako som písala pred tým suchoty a teraz hlienik je, takže ďalší cyklus to bude už eňoňuňo 🙂
inak prišla som na to ako inšipirovať manžela v snažení, baby, podplácam ho, som mu, že ak sa bude veľmo snažiť a bude aj výsledok, kúpim mu z prvej materskej jeho dlho vytúžené hodinky 😀 na hodinky je maník, a zatial to zabralo 😀

domenique
7. feb 2011

Ahojte mozem sa k vam pridat , tu je moj graf
http://www.fertilityfriend.com/home/33010e

domenique
7. feb 2011

@lilina22 dobre tomu chapem ze je potrebné vinko do ovulacie alebo do pozitivneho tehot. testu

lilina22
7. feb 2011

@domenique cervene vinko je vyborny antioxidant a udajne prispieva k lepsiemu prekrveniu o.i. aj maternice. Staci 1,5-2dcl denne od prveho dna cyklu kludne az po //. Ublizit urcite neublizi a ak sa ti vyslovene nehnusi 😀 tak je to aj celkom prijemne pred spanim po tazkom dni v robotke 😎

yasminne
7. feb 2011

ahojte ...no to vinko to je dalsia z dobrych mediciiin 😀 hend po grepovom dzuse a ananase...tak vdaka za rady 😉... dnes bude mat drahy radost, ked mu oznamim, ze si rada dam s nim poharik cerveneho 😀
a ked uz ste to tu tak pekne rozbehli s grafmi tak aj ja pridam jeden:
http://www.fertilityfriend.com/home/26e8c2

trik
7. feb 2011

@amisa na pribalovom letaku Fytasoje je napisane , ze vyrobok nie je vhodny pre dojciace matky...ja len preto, ze som prestala kojit pred cca 2 mesiacmi...okrem toho sa pozname 😉 ja som jastrab 😵 tesim sa z nasich detureniec , ze nam liecba clost. vysla, ale soja by bola lepsia....!

amisa
7. feb 2011

@trik waaw ahoj no ja viem ze to asi nebude vsetko v poriadku pre dojcenie tak preto len apam normalnu soju kde je toho fakt asi neumerne menej..ale obcas si to tu precitam lebo zas to vyzera na blbnuty cyklus a druhe bejby velmi nechcem s clostylom (ale pravdaze ked to inak nepojdetak aj s nim) kolko uz ma tvoje dieta?

kathrin17
7. feb 2011

ahojte babulky...taaaaak ja som dnes bola na dalsej folikulometrii a doky skonstatoval, ze ovulka krasne prebehla, nie je tam nic, co by tam byt nemalo a tym padom som ja pre neho momentalne v poriadku 🙂 lutealnu fazu mam krasne dlhu, tak sa vajicko ma kedy uhiezdit, tak povedal, ze buduci mesiac mi este raz spravi folikulometriu a budeme sa snazit, ked doky povie a uvidime 🙂 ale povedal, ze je absolutne zbytocne, aby do mna rval nejake lieky, tak som stastna ako blcha, ze si to rozmyslel 😀

soldi
autor
7. feb 2011

@kathrin17 super, gratulujem k dobrym spravam 😵 a gratulujem aj k doktorovi, ktory uznava ovu aj neskor nez na 14 dc, to uz sa dnes malokedy vidi 🙂
tento cyklus si brala soju? ak ano, tak si ju radsej to grafiku zaznac ako estrogen 🙂
vidim, ze sa Ti aj pekne skratil cyklus. uz len zeleny koniec chyba a mozno pride skor, nez sa nazdas 😵

@amisa ak budes soju brat tak ako sa ma, tak clostil nebudes potrebovat, kedze jej ucinky su velmi podobne az lepsie 😉

zuzana36
8. feb 2011

@soldi ahoj,
vcerasom mala konecne pozitivny ovu testik, ciarky boli uplne rovnake co ma inac dost prekvapilo, lebo den predtym som na teste nemala ani naznak. ale pre istotu sa pytam, ci uz dnes nasadit duphaston, alebo staci az zajtra. pytam sa ak by sme sa aj dnes snazili a ja by som si duphik nasadila, tak neviem ci by to tak skoro nestopol. to je normalne veda 😀

amisa
8. feb 2011

@soldi dakujem urcite skusim, ale pockam pokial neprestanem kojit 😉

lilina22
8. feb 2011

@zuzana36 Zuzi, po pozitivnom ovu testiku nastava ovulka do 12-48 hodin. Takze duphik by som nasadila najskor za 2-3 dni. Tam nie je dovod sa ponahlat, skor naopak, je dobre vediet, ze ovulka je uz za tebou 😎