icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

yasminne
8. feb 2011

@elllla
@soldi
ahojte ako je to prosim s tym bromelainom podarilo sa mi ho tu nakoniec objednat a som teraz podla FF 3DPO kolko ho treba uzivat denne a aku dobu? Pisali ste tu tusim ze 5 dni a zacat od 2DPO...nie je mozne to brat az do konca cyklu?? a ten grepovy dzus by sa mal po OVU stopnut ci neuskodi, ja som na nom akoby zavisla 😝

yasminne
8. feb 2011

@kathrin17 tak to je super, vediet ze je vsetko OK, tak uz len aby to pekne fungovalo ako ma 😉

elllla
8. feb 2011

@yasminne bromelain staci 5 dni od 2-3DPO, neviem, ktory mas, daj si 300-500mg 2xdenne (rano a vecer)
grepovy dzus mozes aj po ovu, hehe, ak ti chuti, mne uz po par tyzdnoch isiel pomaly aj usami 🙂))

@kathrin17 som rada pre teba, dalsi mesiac uz idete naostro? 🙂

soldi
autor
8. feb 2011

@zuzana36 lili Ti uz odpovedala, suhlasim s nou 🙂 a urob testik aj dnes, niekedy su pozitivne aj viac dni za sebou a ovulka je do 48 hodin po poslednom pozitivnom. a istit dnes aj zajtra a idealne aj pozajtra, aj ked dnes uz bude negativny 🙂

@amisa jasne, kojenie si treba uzit, kym sa da 🙂 uz sa neviem dockat 😵

marikac
8. feb 2011

@yasminne aj ja chcem ovulku na 10 DC 😉

tak moja teplota nejako skace, nechapem,co chce tam dolu 😀

yasminne
8. feb 2011

@marikac neboj chce to cas a verim ze sa ti to upravi ja som ju takto skoro nemavala to je vplyv soje
😉

si31si
8. feb 2011

ahojte aj ja prikladám svoj graf tento cyklus je prvý sójou tak uvidím či mi to pomôže 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/32a75e

domenique
8. feb 2011

No pozeram, ze nas tu uz pekne pribuda......dufajme, ze coskoro budeme aj tehulkami........aaj mne teplota akosi skace, 2 dni dozadu som mala 36,9.......aj alkohol ovplyvnuje BT vsak?

yasminne
8. feb 2011

Ahojte nemate niektora navyse 4 capsule PHYTO SOYA po 35mg isofavones v 1cps,. a ktore by ste mi boli ochotne poslat do Belgicka? Ostalo mi jedno neuplne balenie...a tu taku neviem zohnat a nechce sa mi objednavat zo SR cele balenie kvoli 4 kapsulam. Vdaka za info.

lilina22
8. feb 2011

@yasminne vsak si to nakombinus s 25mg 😎

yasminne
8. feb 2011

@lilina22 v podstate je mi jedno kolko mg isofl. v 1cps je ak menej ako 35mg o to viac tych kapsul potrebujem. vies mi poslat?

leya
8. feb 2011

ahojte! lekarka mi predpisala clostilbegyt 5.-9. DC 1 tabletu denne, ale chcela by som najprv skusit nieco alternativne. viete mi poradit, ako mam brat namiesto toho tu fytosoju? vopred dakujem 🙂

trik
8. feb 2011

@amisa 13,5 mesiaca...prajem vsetko dobre 😉

lilina22
8. feb 2011

@yasminne ja nemam. Pochopila som to tak, ze v BE nevies zohnat 35mg. Ale aha tu:

http://www.newpharma.be/apotheek/search-results...

soldi
autor
8. feb 2011

@leya ahoj 🙂 nemerias BT nahodou? 🙂
kedy mavas priblizne ovulku?

leya
8. feb 2011

@soldi meriam...s prestavkami presne tri roky 🙂 posledne dva cykly som mala ovulku 15. a 18. DC (predtym to bolo vacsinou okolo 12. DC, ale vysadila som duphaston, tak sa to posunulo na neskor)

soldi
autor
8. feb 2011

@leya a ukazes mi aj graf? 🙂 davkovanie Ti predpise elka podla grafu a cyklov, pockaj, zavolam ju 😀

@elllla ! 😵

elllla
8. feb 2011

uz som tu

leya
8. feb 2011

@soldi len ja neviem, ako sa to sem vklada. nemusim niekde nieco oznacit ako zdielanie?

elllla
8. feb 2011

@leya na strane 6 som vysvetlovala v jednom prispevku, ako zdielat FF graf, skus pozriet... su k tomu aj nejake obrazky...

soldi
autor
8. feb 2011

@elllla pomozes please s davkovanim leyai?

@leya a na akej stranke mas graf? na fertilifriend?

elllla
8. feb 2011

@si31si prepac, mozno si mi to uz pisala, ale ako si na tom s hormonalnym profilom?

@leya som zvedava na tvoje grafy... podla mna kludne mozes zacat so sojou miesto clostilu, skusime podobne davkovanie, ako ti odporucila lekarka... zacni od CD4 so sojou: CD 4-5-6 75mg/den CD 7-8 100mg/den

leya
8. feb 2011
elllla
8. feb 2011

@leya super... este skus ist na Homepage settings a tam v strede dolu mas Selected charts a pod tym take dve okienka... tak v tom okienku napravo - Available charts oznac tie z poslednych mesiacov a daj Add Chart a potom Save Settings

leya
8. feb 2011

@elllla uz by to malo byt ok 🙂

elllla
8. feb 2011

@leya super, mas celkom pekne grafiky, ovu aj LF, takze hor sa na soju... ak mozes, daj soji sancu 2-3 mesiace (ak sa nezadari skor)... davkovanie moze ostat prvy cyklus to, co som ti napisala a som zvedava, ako to dopadne..
druhy cyklus mozes podla mna zvysit o 25mg/den

leya
8. feb 2011

@elllla dakujem ti 🙂 ja planujem otehotniet v marci alebo maji 🙂 ten januarovy cyklus je pravy vajecnik, ktory je vraj aktivnejsi, decembrovy cyklus je lava leniva strana 🙂 teraz zase nasleduje lava strana, tak toto snad pomoze. este raz vdaka a dam vediet, keby to pomohlo. je skvele, ze ste zalozili tuto temu 😉

yasminne
8. feb 2011

@lilina22
Diky za info ja som nasla stranky na tuto konkretnu soju len na uk tak vdaka objednam aj ked zo 60cps potrebujem len 3-4cps :-P.