icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

lucka_0906
15. feb 2011

@elllla Pripadam si trosku ako blbec 🙂 Len sa chcem uistit, lebo neviem ci som pochopila spravne. "skus CD 2-3 150 mg/den CD 4-5 175mg/den a potom CD6 200mg/den"
Tzn. jedna tableta obsahuje 25mg, cize budem brat 2-3 den cyklu az 6 tabliet a budem zvysovat davky, tak ako si dalej pisala?
Vdaka aj za trpezlivost 🙂

sevzuz
15. feb 2011

@elllla dnes rano som uzila pvych 5 toboliek fytosoje, ale inak ti poviem pravdu, ze som nemusela ranajkovat lebo fakt su tak velke a take mnozstvo ze ranajky uz nepotrebujem 😀 😀 😀 😀
na stole 1,5L flasa vody - pitny rezim tak dufam mi nebude zle😉

sevzuz
15. feb 2011

@lucka_0906 take iste davkovanie mam aj ja a je to presne tak ze 6 toboliek pri 150 mg za den,

teraz pozeram, som napisala ze som uzila 5 toboliek, samozrejme ze ich bolo 6😉

yasminne
15. feb 2011

@sevzuz ahojky ja som uzivala soju na noc a ziadne bolesti hlavy, ani zle mi nijak nebolo, ale pitny rezim je dolezity aj bez soje 🙂

petula22
15. feb 2011

@steffany Ahoj, u nás jí taky nikde nemají, ale vždy mi nabídnou, že jí objednají, dala jsem zálohu a druhý den, jsem jí měla.. Tak se zkus s nimi domluvit.

yasminne
15. feb 2011

@petula22 ahojcek jak sa dari? Dost sa tu popisalo o materskej kasicke ja som pred vcerom preluskala vsetko mozne na nete a konecne som ju objednala zajtra ju budem mat aj ked tento cyklus mozno uz neskoro.. jedna holka tu pisala ze sa to nema brat po OVU, ale ja som nic take nanasla a prave Ty si pisala ze po nej rastla sliznica maternice tak verim ze si ju uzivala aj po OVU. ake davky si brala? Citala som, ze by sa to malo zacat uzivat po mensich davkach a vzdy po tyzdni zvysovat, aby sa predislo moznyneziaducim ucinkom ako su alergie.

sevzuz
15. feb 2011

@yasminne len @elllla pisala, ze sa ma uzivat rano najlepsiepo ranajkach😉
o pitnom rezim co to viem 😅 😅 😅 , ale bezne mi nie je zle ale ked treba teraz na to dbat tak si davam pozor 😅 mne ked bolest hlavy prejde do migreny tak som uplne off a to sa pri malom neda😉

yasminne
15. feb 2011

@sevzuz hm ja som si to vycitala v clanku o soj. isofl., ktory Ella a Soldi uviedli na zaciatku tejto temy ...tam pisali o uzivani na noc...tak som to urobila aj ja, ze po veceri sup zapit poriadne... a co tu baby pisali o bolestiach hlavy ja som ziadne nemala.

petula22
15. feb 2011

@yasminne Ahoj, já taky brala jen do ovu, pak už ne. Píšou že se má brát 1 tobolka 2x denně, já brala jen 1 večer a pomohlo to, tak pěkně dlabej 😀 . Už mám doma soju, tak taky začnu.

yasminne
15. feb 2011

@petula22 a to ti tak poradili v CAR ze to mas brat len do OVU? zaujimam sa o to bo nikde sa to nepise a ja zase nechcem prekombinovat 😀 A kolko mg mala ta tvoja 1 tobolka?

elllla
15. feb 2011

@sevzuz @yasminne baby, je to na vas, ci to date vsetko naraz rano alebo naraz vsetko vecer, kazda si odsledujete, co vam viac vyhovuje... dolezite ale je, brat to naraz a nerozdelovat do dvoch davok 🙂
ja som kedysi niekde citala davno, ze vitaminy a tak je najlepsie brat rano, lebo ked si to date navecer, metabolizmus je pomaly a nemusi to ucinkovat tak dobre, ako ked si to date rano..

yasminne
15. feb 2011

@elllla ok dobry postrech 🙂 uvidime ako to dopadne a mozno dalsi cyklus skusim rano uvime ci bude nejaka zmena 😉

petula22
15. feb 2011

@yasminne V Caru mi doporučili čajíček ne Mat. kašičku 😀 . Psaly mi to holky....

carmenuska
15. feb 2011

@elllla- ja som si to zas delila rano a vecer, dobre vediet. Za mnou je neusp. cyklus so sojou, prvy. Dnes dosla mrcha. Chcem sa ta opytat ako sa ma brat soja ked by som chcela viac folikov. Alebo ju mam brat podla toho davkovania co si mi dala aj dalej?

elllla
15. feb 2011

@carmenuska kludne mozes to iste davkovanie ako minuly cyklus... ak chces viac folikov, tak by si mala zacat so sojou uz prvy den cyklu, ale v tom pripade hrozi, ze sa ti cyklus skrati, lebo aj ovulka nastane skor... ty mas predsa pekne cykly, nesla by som na skorsie davkovanie... skor by som u teba skusila este o jednu tbl denne davku zvysit...
3dc 2tbl, 4-5dc 3tbl a 6-7dc 4tbl

janula123
15. feb 2011

@elllla
Ahojky.
Prosím, chcela by som sa opýtať kedy nasadiť Bromelain. Stačí od zajtra?
http://www.fertilityfriend.com/home/328d54
Ja Ti neviem, kedy bola ovu. Čo som to aj konzultovala, tak mi hovorili, že NE-PO.
Včera som už nemala žiadny hlien.
Prikladám aj foto mojich ovu grafov
Ďakujem.

elllla
15. feb 2011

@janula123 este pockaj s bromelainom, som zvedava na teplotku zajtra / pozajtra.. bromelain nasad az ked budes mat BT 36.7 - 36.8, este zatial nie.. a snazte sa este aj dnes! 🙂

janula123
15. feb 2011

@elllla
OK, ďakujem, dám vedieť. 😉

jika80
15. feb 2011

@elllla ahoj, mozem ta poprosit o radu? teplotku si meriam uz vyse roka a podla nej a ovu testov viem, ze ovu mavam az okolo 20.dc. ak nam to tento mesiac nevyjde, chcela by som ten dalsi cyklus vyskusat soju. clostil som este nikdy nebrala, ake davkovanie by si mi odporucila? dakujem velmi pekne 😉

elllla
15. feb 2011

@jika80 ahoj jika, mozem vidiet nejake tvoje grafy (aspon posledne 2-3)?

jika80
15. feb 2011

@elllla tu su moje grafy http://www.fertilityfriend.com/home/2dd9df len posledne dva, netusim ako sa da viac grafov ukazat

elllla
15. feb 2011

@jika80 vpohode, stacia tieto... skus najblizsi cyklus soju CD 2-3 50 mg/den, CD4-5 75mg/den a CD6 100mg/den...
uvidime, ako sa bude grafik vyvijat, dalsi cyklus by som mozno toto davkovanie zopakovala, ak bude vsetko OK..

tortelinka
15. feb 2011

@elllla ahoj, dnes som si kupila soju, este som chcela vediet ci sa davka berie cela naraz alebo rozdelit pocas dna

jika80
15. feb 2011

@elllla dakujem velmi pekne za radu 😉

yasminne
15. feb 2011

@tortelinka naraz a v tu istu dobu kazdy den...vraj lepsie rano ako vecer 😉

janula123
16. feb 2011

@elllla
Ahojky.
Tak ja dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/328d54
To by som mohla už od dnes ten Bromelain? Ale mám čakať na zajtra ešte?
Ale som nedočkavá, čo? 🙂

si31si
16. feb 2011

@ellla @ soldi ahojte dnes mi graf označil ovulku mám nasadiť brumelain? http://www.fertilityfriend.com/home/32a75e
A myslíš že mohla byť ta ovu lebo sa mi to zdá skoro minulý mesiac som mala na 30dc

si31si
16. feb 2011

@elllla @soldi ahojte dnes mi graf označil ovulku mám nasadiť brumelain? http://www.fertilityfriend.com/home/32a75e
A myslíš že mohla byť ta ovu lebo sa mi to zdá skoro minulý mesiac som mala na 30dc

miathecat
16. feb 2011

Ahoj, moc mě zaujala tahle diskuse. Jsem zastáncem spíš přírodních produktů, než do sebe cpát další hormony (10 let HA v kuse mi už udělalo s tělem dobrý nepořádek) Minulý cyklus jsem měla bohužel anovulační a nevím, zda to bylo jen kvůli nemoci a vysokým teplotám cca v půli cyklu, nebo je problém jiného rázu. Tenhle měsíc to mám taky nějaké podivné http://www.fertilityfriend.com/home/3223e. Přemýšlím, že kdyžtak bych vyzkoušela příští měsíc tu soju. Poradíte mi prosím někdo, kdy bych ji měla začít užívat? Poslední dva cykly jsem měla po 33 dnech, uvidíme, jak to bude s pravidelností dál. Předem díky!