icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

tinara23
18. feb 2011

@domenique veď ja testy beriem s rezervou 😉 pre mňa je dôležitá ms, ak nepríde na 29DC, tak mám vyhraté 🙂 aj keď ja po roku už som v pohode 🙂

elllla
18. feb 2011

@domenique slaba ciarka je bezna, lebo zena ma v tele stale LH hormon.. len tesne pred ovu sa jeho hladina zvysi a vtedy ma byt ciarka silnejsia alebo aspon tak silna akokontrolna... niektorym zenam silnie ciarka postupne, niektorym zrazu skokom...

@tinara23 aj ja chcem vidiet fotku toho niecoho 🙂 najlepsie je fotit v tieni bez blesku 🙂

@lussynka ano, mozes skombinovat, kazde je na nieco ine a inak posobi na telo.. pregnyl je ciste hCG v konskej davke.. nahradza LH hormon, ktory sposobuje prasknutie foliku (cca za 24 hodin).. bromelain aj duphaston nasad tak za 3 dni...
bromelain je na sliznicu a duphaston je progesteron napodporu zlteho telieska...
testovat za 14 dni ti kazal kvoli tomu pregnylu - kedze je to hcg, tak keby si testovala skor, tak by to mohlo sposobit falosne pozitivny tehu testik..

tinara23
18. feb 2011

@elllla skúšala som kadejako fotiť, ale fakt nič tam nevidno, iba jednu čiaročku

lussynka
18. feb 2011

@domenique no to mi je jasne, že skôr nie, ale nerozumiem, prečo mi ho vôbec kázal robiť. Ja tety nerobievam, lebo vždy mi príde mrcha 14 dní po ovu. A tak mi vždy aj odporúčal počkať na mrchu. A teraz keď mi predpísal duphaston, tak mi kázal urobiť po 14 - tich dňoch test...to mi bolo divné....

lucka_0906
18. feb 2011

@lussynka Nekazal ti brat lekar Duphaston dlhsie? Mne moja lekarka povedala, ze mam si Duphaston nasadit od 15teho dna, brat ho stale az do mrchy. Ak na 29 den bude TT negativny, vysadis ho. Ak pozitivny, beries vkuse do cca 6 tyzdna..

Inak dievcence, dnes som si dala prvu davku soje 🙂

lussynka
18. feb 2011

@elllla on mi dnes ráno pichol pregnyl a zajtra ráno a večer si už mám dať duphaston, tak neviem, či ho mám poslúchnuť a dať ho hneď zajtra alebo ako ty vravíš, počkať 3dni???????

elllla
18. feb 2011

@lussynka pockaj, kym si budes ista, ze si po ovu... az potom daj duphaston
ovu moze byt aj 48 hodin po pregnyle...

sunday1
18. feb 2011

@elllla Asi som otravná, ale, prosím, neskúsiš mi odporučiť dávkovanie? 😕 Ešte raz ďakujem 😉

elllla
18. feb 2011

@sunday1 ahoj, nie si otravna, prepac, myslela som, ze som ti uz napisala...
skus CD 4-5-6 75mg/den a CD7-8 100mg/den
merias BT alebo sledujes nejako ovulku?

sunday1
18. feb 2011

@elllla Ďakujem pekne 🙂 Ja sa sledujem tak prehnane, že už viem, kedy ju mám 😀 😀 😀 , ale teraz som si objednala tonu ovulačných testov. BT je u mňa problém, lebo mám dosť nepravidelný režim 😉

elllla
18. feb 2011

@sunday1 ok, tak davaj priebezne vediet, ako to ide 🙂)
a odkial si objednavala a ake?
celkom fajn su wondfo (z ebay za super cenu) - su velmi citlive... ovu aj tehu..
pripadne one step (ale len ovu testiky, tehu testiky neodpoprucam..)

lussynka
18. feb 2011

@lucka_0906 áno, mám ho brať od zajtra 10 dní, som to napísala trošku hotentotský, však 😀

@elllla ďakujem, počkám teda na stúpajúcu teplotu a potom ho nasadím 😉

sunday1
18. feb 2011

@elllla Objednávala som wondfo cez www.sebetesty.cz, zdalo sa mi, že majú najlepšie ceny 😉

domenique
18. feb 2011

@elllla preco neodporucas one step tehotenské testy ?

elllla
18. feb 2011

@domenique su dost malo citlive... vacsinou nieco ukazu az 12-14 dpo... ale ak nie si testomaniacka, tak dolezite je, ze ukazu co treba 🙂) ja som testovala uz od 8dpo 🙂) za tristvrte roka som minula 100 ovu a 50 tehu testov, nastastie ma vysli cez ebay okolo 25 eur dokopy..

sunday1
18. feb 2011

@elllla Ako sa Ti to podarilo tak lacno? Ja som cez eBay nikdy nenakupovala, ceny sú síce dobré, ale nahodí mi to strašné poštovné 😒

elllla
18. feb 2011

@sunday1 napr tu: http://cgi.ebay.com/100-x-Ovulation-Test-kit-Pr...
alebo toto vyjde fajn, mozete sa s babami dohodnut a podelit..
http://cgi.ebay.com/200-Ovulation-100-Pregnancy...

sunday1
18. feb 2011

@elllla Tak toto je fakt neporovnateľne lacnejšie ako u nás. Ďakujem za tip 😉

elllla
18. feb 2011

rovnako aj preseed, ak by mala niektora babulka zaujem, tak toto je overene za dobru cenu..
http://cgi.ebay.co.uk/2-x-PRE-SEED-PRESEED-SPER...

lussynka
18. feb 2011

...baby, mňa už bolí vaječník, teda pichá ma v ľavom vaječníku... že by za 4 hodiny od pichnutia pregnylu chcel folikul prasknúť? 😕

kathrin17
18. feb 2011

@elllla ahojcek moja....prosim ta ako by si mi teraz poradila uzivat soju?V pondelok cakam ms, viem, ze pride, lebo manza nebol doma, tak chcem vediet, ci mam brat tak ako tento cyklus, alebo nieco zmenit...kukni prosim moj graf a skus mi dat navrh....dakujeeeem 🙂

elllla
18. feb 2011

@kathrin17 ahoj, myslim, ze mozes kludne zacat o den skor, da\vkovanie nezmenene, len to bude cele posunute... aj ovu by sa ti tym padom mala posunut este trosku na skorsie...

sweat
18. feb 2011

ahojte kocky, prave som objavila vasu temicku, len akosi nemam cas precitat vsetky strany, mozno neskor. ale chcela by som sa spytat, ci ma vyznam skusat tu soju aj ked mam pravidelny cyklus, ovu 15-16 den, ale malo plodneho hlienu? bolo by to zbytocne? snazime sa uz 10 mesiacov, u nas je velky problem so spermiamy a tak by som im chcela aspon trochu dopomoct tym hlienikom. 😉

yasminne
18. feb 2011

@elllla ahojcek Ellli mozes prosim poradit aj mne ako treti cyklus so sojou? Prave pred hodkou sa mi spustila mrcha 😒 . Myslis, ze by som mohla este zvysit davky? Posledne som brala takto: 3-4DC 125mg, 5-6DC 150mg a 7DC 175mg. To spinenie bolo akesi dlhe, myslis ze to zname ze sliznica je OK? Ale zase LF 13dni... 😒
Jaj keby sa to uz do tertice podarilo, ja od toho tusim cakam zazraky 😲 . Idem nasadit aj tu matersku kasicku aspon do OVU. Snad to uz nebude velmi prekombinovane. diky

yasminne
18. feb 2011

@kathrin17 podla mna ten tvoj mm aj ked odcestovany mal silnych bojovnikov 😀 no ale ak by ta mrska predsa len dosla tak ideme do toho zase spolu 😉

kathrin17
18. feb 2011

@yasminne nemyslim si, ze by bojovnici vydrzali tyzden 😀 takze predpokladam, ze mrcha s najvacsou pravdepodobnostou dorazi.....citim sa rovnoko ako vsetky mesiace predtym 🙂 takze ideme do boja spolu 😀

elllla
18. feb 2011

@sweat ano, babulky pri soji zaznamenali aj zlepsenie plodneho hlieniku 🙂
skus jemnu davku od CD5-6-7 50mg/den a CD8-9 75mg/den
a skus aj grepovy dzus (100%) od CD8 - staci cca 3 deci denne az do ovu 🙂

elllla
18. feb 2011

@yasminne ano, ak si nemala problemy, mozes este zvysit davku o 25mg/den (v rovnake dni ako minuly cyklus), ale vyssie uz potom nechod..
mrcha ma mrzi.. to P v grafe mas co? bromelain? ktory bromelain beries?

sweat
18. feb 2011

@elllla jej,aka rychla odpoved,to som necakala. Asi to vyskusam dalsi cyklus,lebo iny napad nemam a potrebujem nieco podniknut. Tak dakujem