icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

elllla
17. feb 2011

@sunday1 brala si niekedy clostil?

@jika10 skus fytosoju osteo.. kolko clostilu denne si brala?
prvy cyklus skus soju CD2-3-4 75mg/den, CD5-6 100mg/den. meriaas aj BR alebo sledujes nejako cyklus/ovu?

@domenique ovu bude, mozno o 4-5 dni... ako si tento mesiac brala soju? dalsi mesiac upravime davkovanie..

jika10
17. feb 2011

@elllla clostiku jsem brala 2x1 a BT si merim

domenique
17. feb 2011

@elllla 2-3DC 125mg
4-5DC 150mg
6DC 175mg

elllla
17. feb 2011

@jika10 ok, tak opravujem davkovanie: CD2 150mg/den, CD3-4 175mg/den, CD5-6 200mg/den.

@domenique hmmm, to by malo byt vporiadku, dalsi cyklus by som nechala toto iste davkovanie, mozno telo potrebuje trochu casu, vacsinou sa ucinok soje prejavuje az na druhy cyklus... treba trosku trpezlivosti, drzim palce!

domenique
17. feb 2011

@elllla Dakujem

jika10
17. feb 2011

@elllla Diky a budu informovat, pokud se to podari 😉

lucka_0906
17. feb 2011

@jika10 mame rovnake davkovanie, co ti budem hovorit 😀 Zajtra zacinam s uzivanim. Uz som sa zaregistrovala aj na fertilityfriend.com, zacinam berat BT 🙂

sunday1
17. feb 2011

@elllla Brala, asi pred 2 rokmi, ale neúspešne. Brala som ho len 2x každý druhý mesiac.

jika10
17. feb 2011

@lucka_0906 No jo, my jsme proste obe stejne. Jen ja to budu muset tenhle mesic zvladnout uplne bez niceho. Protoze jsem si to teprve objednala. Tak ne ze budes tehotnet beze me 😀 😀 😀

miminkad
17. feb 2011

@elllla ahoj moja,takze brala som soju teraz prve tri dni 100mg a potom 125mg,myslim,ze v pohode.

steffany
17. feb 2011

ahojte sojovky 🙂 dnes som druhy den na soji a mozem len povedat, ze zatial v pohodicke.....🙂 dakujem vam za rady...🙂

berunka1975
18. feb 2011

ahojte pripajam sa k vam sojovkam, od nedele zacinam aj ja so sojou, tak som velmi zvedava... 🙂

domenique
18. feb 2011

@berunka1975 Ahoj vitaj medzi nami, merias aj bazalnu teplotu?

si31si
18. feb 2011

Ahojte babule
@soldi @elllla môžte pozrieť môj graf dnes som dala bromelain alebo som mala ešte počkať? a mám dať aj dufík alebo nie? dakujem za radu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/32a75e

elllla
18. feb 2011

@si31si vyzera to pekne, vcera si bola chora alebo preco ten vyskok? ja by som pre istotu radsej pockala do zajtra este a podla zajtrajsej teplotky uvidime, ci uz nasadit... co ty na to? ako sa citis ty? nejake pocity, ze uz si po ovu?

si31si
18. feb 2011

@elllla no práveže ma hrdlo bolí tak neviem či ta teplote neni ovplivnená tím a mám pocit že ma pobolievajú prsia ten bromelain som dala ale dufík nedám ale k tej teplote merala som aj telesnú a tá bola 36,6

berunka1975
18. feb 2011

@domenique nie nemeriam, zatial som len testovala ovu testy, priznam sa ze tie grafy co tu vyplnate nechapem, najprv som si myslela ze sa nam podari mat babo jednoducho ked ho budeme chciet 🙂 ... mam uz tri deti(z toho jedny dvojcata) a vtedy som chcela a bola som tehotna, neriesila som plodne dni, BT, ovu testy ani nic podobne, no ale to bolo uz pred 17 a 15 rokmi.
baby dufam ze sa vsetky coskoro stretneme na teme: sojove tehulky 🙂 😉

tinara23
18. feb 2011

@berunka1975 ja mám tiež 17 ročnú babu, a bohužiaľ už to teraz nejde na prvý šup, rok snaženia za nami a aj prvý cyklus so sojou, ešte síce neviem ako úspešný som 10DPO 😉 každopádne držím palce 🙂

berunka1975
18. feb 2011

@tinara23 hmmm, takze tu niesom sama... prosim ta aku soju mas? ja si idem dnes kupit

berunka1975
18. feb 2011

@tinara23 no aj ja som si vyhliadla na nete tuto, no dufam ze ju tu budu mat v lekarni

domenique
18. feb 2011

@elllla vcera vecer ked som si urobila ovu test, tak tam uz bola ciarka slaba, tak ovu asi priiide o par dni ....... 🙂 ej ale sa tesim

domenique
18. feb 2011

@berunka1975 akodlho sa uz snazite?

domenique
18. feb 2011

@tinara23 nechces testnut? to by ti uz mohlo nieco ukazat, ak si 10DPO

tinara23
18. feb 2011

@domenique bojím sa, včera som nevydržala a testla a niečo sa mi tam aj marí, ale neviem, či to tam len ja nechcem vidieť 😒

domenique
18. feb 2011

@tinara23 graf mas velmi pekny, vcera si testovala z ranneho mocu? Nemas sa coho bat.
ak mas test tak testni, aspon budes vediet na com si.........mas ten vcerajsi test? Mozes tu dat fotku? Kukneme sa s babami na to a posudime 🙂

tinara23
18. feb 2011

@domenique to ja grafy mám vždy pekné, včera z ranného, ale nič nevidno keď odfotím to je zbytočné, to ja naozaj iba keď ho otáčam niečo sa mi marí, teraz som teda testla a nič biele na teste, teraz ani náznak. ☹

lussynka
18. feb 2011

čaute kočky, tak dnes som zase bola na folikulometrii, folikul mal 18mm, tak mi pichol lekár pregnyl, sa mi zdal ešte malý, no ale však ma doktorát z medicíny, tak snáď vie, čo robí... 😕
Som mu hovorila aj o tej slabej MS, tak mi predpísal duphaston. A kázal mi po 14 -tich dňoch urobiť tehotenský test, to kvôli tomu duphastonu??? Má niekto skúsenosť? Nikdy predtým mi ho totiž nekázal robiť...Iba mi čakať, či vynechá MS...
A ešte otázka pre našu @elllla môžem skombinovať naraz pregnyl + duphaston + bromelain?

domenique
18. feb 2011

@tinara23 možno je u teba este skoro, kym nepride menzes stale je nadej, si predstav, ze mojej znamej ani v 3 mesiaci test neukazal positivitu.........az ked si kupila drahsiii test

domenique
18. feb 2011

@lussynka test mas robit az preto o 14 dni, lebo pregnyl obsahuje hcg.........keby si si urobila test napr. o 10 dni tak by bol pozitivny , aj ked by si nebola tehotna, pretoze bolo by to skreslene z pregnylu