Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@jika10 ok, tak opravujem davkovanie: CD2 150mg/den, CD3-4 175mg/den, CD5-6 200mg/den.
@domenique hmmm, to by malo byt vporiadku, dalsi cyklus by som nechala toto iste davkovanie, mozno telo potrebuje trochu casu, vacsinou sa ucinok soje prejavuje az na druhy cyklus... treba trosku trpezlivosti, drzim palce!
@jika10 mame rovnake davkovanie, co ti budem hovorit 😀 Zajtra zacinam s uzivanim. Uz som sa zaregistrovala aj na fertilityfriend.com, zacinam berat BT 🙂
@lucka_0906 No jo, my jsme proste obe stejne. Jen ja to budu muset tenhle mesic zvladnout uplne bez niceho. Protoze jsem si to teprve objednala. Tak ne ze budes tehotnet beze me 😀 😀 😀
ahojte sojovky 🙂 dnes som druhy den na soji a mozem len povedat, ze zatial v pohodicke.....🙂 dakujem vam za rady...🙂
ahojte pripajam sa k vam sojovkam, od nedele zacinam aj ja so sojou, tak som velmi zvedava... 🙂
@berunka1975 Ahoj vitaj medzi nami, merias aj bazalnu teplotu?
Ahojte babule
@soldi @elllla môžte pozrieť môj graf dnes som dala bromelain alebo som mala ešte počkať? a mám dať aj dufík alebo nie? dakujem za radu 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/32a75e
@domenique nie nemeriam, zatial som len testovala ovu testy, priznam sa ze tie grafy co tu vyplnate nechapem, najprv som si myslela ze sa nam podari mat babo jednoducho ked ho budeme chciet 🙂 ... mam uz tri deti(z toho jedny dvojcata) a vtedy som chcela a bola som tehotna, neriesila som plodne dni, BT, ovu testy ani nic podobne, no ale to bolo uz pred 17 a 15 rokmi.
baby dufam ze sa vsetky coskoro stretneme na teme: sojove tehulky 🙂 😉
@berunka1975 ja mám tiež 17 ročnú babu, a bohužiaľ už to teraz nejde na prvý šup, rok snaženia za nami a aj prvý cyklus so sojou, ešte síce neviem ako úspešný som 10DPO 😉 každopádne držím palce 🙂
@tinara23 hmmm, takze tu niesom sama... prosim ta aku soju mas? ja si idem dnes kupit
@berunka1975 ja mám túto : http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/
@tinara23 no aj ja som si vyhliadla na nete tuto, no dufam ze ju tu budu mat v lekarni
@berunka1975 akodlho sa uz snazite?
čaute kočky, tak dnes som zase bola na folikulometrii, folikul mal 18mm, tak mi pichol lekár pregnyl, sa mi zdal ešte malý, no ale však ma doktorát z medicíny, tak snáď vie, čo robí... 😕
Som mu hovorila aj o tej slabej MS, tak mi predpísal duphaston. A kázal mi po 14 -tich dňoch urobiť tehotenský test, to kvôli tomu duphastonu??? Má niekto skúsenosť? Nikdy predtým mi ho totiž nekázal robiť...Iba mi čakať, či vynechá MS...
A ešte otázka pre našu @elllla môžem skombinovať naraz pregnyl + duphaston + bromelain?

@sunday1 brala si niekedy clostil?
@jika10 skus fytosoju osteo.. kolko clostilu denne si brala?
prvy cyklus skus soju CD2-3-4 75mg/den, CD5-6 100mg/den. meriaas aj BR alebo sledujes nejako cyklus/ovu?
@domenique ovu bude, mozno o 4-5 dni... ako si tento mesiac brala soju? dalsi mesiac upravime davkovanie..