icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

lussynka
10. mar 2011

ahojte kočky, musela som si vytvoriť nové členstvo na FF lebo to heslo som nikde nenašla, no šikovná som...A potrebujem ďalšiu pomoc, zabudla som ako sa dostať k tomu linku na FF, ktorý by som si mohla pridať k Vám do tabuľky namiesto toho súčasného neaktuálneho 😝

tinara23
10. mar 2011

ahojte kočky, ste tu niektorá, ktorú pravidelne bolia prsia od ovulky ? Mňa teraz po rokoch prvý krát nebolia, z čoho som celkom v šoku, neviem či to je výsledok sóje (2.cyklus), nestalo sa Vám to niektorej. A ďalšia vec, stále citím ovulku a teraz ako keby nič, skoro žiadne bolesti, keby som si nemerala teplotu a neurobila ovu test, tak som mierne zmätená a myslela by som si, že ovu nebola 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/323948

tinara23
10. mar 2011

@lussynka hore napravo je Sharing, potom Setup a potom skopíruješ čo nájdeš pod: Your Charting Home Page Web Address

leya
10. mar 2011

@tinara23 ahoj! aj mna boleli prsia zakazdym po ovulke, ale ja mam mierne zvyseny prolaktin (uz je sice rok v norme, ale prsia bolievali aj tak a vzdy aj "opuchli" 🙂. teraz mam pocit (potvrdeny manzelom), ze mam prsia vacsie cely mesiac 😀 , ale nebolia ma vobec. celkovo mam pocit, ze to cyklus prebieha nejako inak (prave beriem 2. cyklus soju) 🙂. neviem, ci ti to pomohlo 😉

kathrin17
10. mar 2011

@elllla ahoj moja...vyslo to...soju sme naplanovali dobre, ovu bude tento vikend a manza zajtra pride...dakujeeeem 🙂

kathrin17
10. mar 2011

@tinara23 ahojcek mna vzdy bolia prsia po ovulke ale az tak 4 DPO, skor nie

yasminne
10. mar 2011

@petula22 Ahoj Peti, tak ako sa mas dlho si sa neozvala.

elllla
10. mar 2011

@tinara23 suhlasim s tym zvysenym prolaktinom, robili ti HP? ak je velmi zvyseny, moze to byt pricina, preco sa nedari otehu.. ale da sa to pekne upravit liekmi do 1-3 mesiacov, ak treba

@kathrin17 🙂

co sa tyka mna, tak uz sa pomaly pripravujem na MD, okrem toho mam toho dost v praci a este aj Misku mam choru, tak sa nehnevajte, ze reagujem len sporadicky...

tinara23
10. mar 2011

@leya
@kathrin17
@elllla ďakujem za odpoveď, mňa prsia vždy začali bolieť v deň ovu. HP mám OK, mám aj výsledky z 3DC a je tam uvedený prolaktín hodnota 12,42 (norma od 4,4-35), takže ten by mal byť v poriadku. Vždy som sa zamýšľala nad tym, že keďže ma bolia prsia už od ovulky, či začnú bolieť preto, lebo telo vie, že vajíčko nebolo oplodnené. A teda ma zaujímalo ako by sa moje telo chovalo, keby to vajíčko bolo oplodnené, či by tie prsia reagovali tak, že by neboleli. A keďže ma nebolia tak uvidíme či sa moja šialená teoria potrvdí za pár dní : 🙂 😀

yasminne
10. mar 2011

@kathrin17 Ahoj tak super s nacasovanim, nech to teda stoji za to hihi. ja sa prihlasujem cez mobil nemam cez den moc casu deti maju prazky tak vymyslam celodenny program. podarilo sa ti obnovit ten link? neda sa mi vcul upgradovat vase linky 😉

petula22
10. mar 2011

@yasminne Ahoj, to víš čekám, jak to dopadne, ale mám pocit, že z toho nic nebude 😠 . V pondělí by měla přijít MS, tak uvidíme. A co ty, pracovali jste na tom? 😀

kathrin17
10. mar 2011

@yasminne ja ich upgradnem 😀 ano podarilo sa mi to...chyba bola v mojom nastaveni, takze uz mi to ide 🙂

sweat
10. mar 2011

Ahojte kocky, tento mesiac som prvy krat skusala soju podla davkovania, ako mi odporucila ellla, ale akosi sa mi moj grafik nepaci. Moze mat soja efekt aj na BT alebo je to nahoda? Tento mesiac uplne tapam a myslim, ze si ani ovu nevsimnem. Tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/309a7a

yasminne
10. mar 2011

@sweat Ahoj prosim pripomen sa je nas tu uz vela tak sa to neda vsetko pamatat 😉 Kedy a ake davky soje si mala? pouzivas ovu testy? je lepsie sa spolahnut na ne ako na bt zvlast ked ti tak skacu teploty. soja by na to vplyv mat nemala elllla zykla taketo teplotne vykyvy komentovat ako mozne problemy s HP resp. so stitnou zlazou.

yasminne
10. mar 2011

@petula22 Tak my sme popracovali ale tiez mam blby pocit.. neviem ci uz zo stereotypu ze to zakazdym nevyslo... no ja uvidim v utorok,stredu co bude tak sme skoro narovnako. ja uz mam doma recepty na lieky k iui poslali mi to z CAR postou tak bodaj by som nemusela ich pouzit. Peti drzim palce ved si mala krasny folik! musi sa to podarit. 🙂

sweat
10. mar 2011

@yasminne uzivala som mensie davky 50 mg 5,6,7 DC a 75 mg 8,9 DC,ja mam ovu pravidelnu,len malo hlieniku,tak som chcela vyskusat toto,ale asi to nepomaha,a ani grepovy dzus. Ja taketo skoky nemavam,tak preto ma napadlo ci to nieje ta soja. Ovu testy som uz robit prestala,lebo som si myslela,ze uz poznam svoje telo 😉 ale dnes som predsa len kupila,lebo sa v tomto cykle stracam. Takze 13 Dc je test negat. Som zvedava,ci ovu bola vcera alebo este len pride

lucka_0906
10. mar 2011

Ahojte dievcence, tak dnes bol moj drahy na spermiograme a nema dobre vysledky 😖 Myslela som, ze bude mat 100% stav a ze len u mna problem, kedze ovulka bez Clostilu neprebieha..
Zajtra budem volat mojej lekarke, pretoze sa tymto zrejme moja laparoskopia odklada. Som teda zvedava, aky zvoli dalsi postup..
Soju vsak urcite naordinujem aj tento mesiac 🙂 O tyzden ma prist MS..

elllla
10. mar 2011

@sweat hmm, na soju sa mi to zda prilis rychly efekt.. nemam pocit, ze by to bolo zo soje.. uz len preto, ze 1. uzivas ju prvy cyklus a ono to nejaky cas trva, kym sa prejavi... 2. soja sa povazuje za tzv "cold food", cize by som ocakavala skor znizenie BT nez zvysenie... neobchadza ta nejaka choroba? alebo nedochadzaju ti baterky v teplomeri?

sweat
10. mar 2011

@elllla choroba to nieje, mozno tie baterky,ako to zistim ? 😉 ale teplomer je teoreticky novy,mam ho od vianoc,takze len treti cyklus. No nic to,mozno to bude nakoniec anovulak,co ma nahneva,kedze to bol cyklus so sojou a bolo mi z nej tusim aj zle od zaludku,ale som si povedala,ze to vydrzim 🙂

yasminne
10. mar 2011

@lucka_0906 kuk to mi je luto a bol na spmg 1.krat? moze to byt len prechodne ale aj nemusi. neviem nakolko zly mnozstvo, pohyblivost,, morfologia... no snad nie az tak zli aby ste ho nevedeli nejak vylepsit vitaminmi ci inak. v tomto vsak neporadim u nas je tych 100% tak sme to nemuseli riesit. zverte sa radsej obaja do CAR. ked uz je problem budu vas oboch riesit komplexne 😉

petula22
10. mar 2011

@yasminne Dík, jsi moc hodná. Jednou to vyjít musí 😵 . Tak si dáme IUI ještě jednou a pak už IVF. Držím palce at k IUi u vás nedojde. 😀

lucka_0906
10. mar 2011

@yasminne jj, bol prvy krat. Objednali ho o mesiac, tiez mu lekarka vravela, ze moze ist o prechodny stav. Hodnoty zatial neviem, len mi telefonoval ako isiel z centra..Akurat viem, ze pohyblivost "plavcov" 😎 je B /pricom D je najhorsi vysledok/ Vraj keby vychadzali z tychto hodnot, co ma teraz, tak odporucaju CAR. Uvidime vsak co o mesiac..
V tomto mam teda medzery, netusila som, ze aj hodnoty spermiogramu mozu kolisat, napr. "vdaka" stresu, tak ako nam hladina hormonov 😖 Musim viac studovat 🙂

sweat
10. mar 2011

@lucka_0906 hlavu hore,B pohyb je v pohode,teda da sa to vylepsit prave vitaminmy,uvidis o mesiac,ak budu vysledky podobne,nasad muzickovy E,C,zinok a nech to papa aspon 3 mesiace. Mozno spermose potrebuju iba nakopnut 😉

sarafortuna
10. mar 2011

ahojte,
dievčatá nechodili ste počas brania bromelainu často cikať? 😉
ja som ho včera nasadila a večer som išla každú hodinu - močový mechúr nemám podráždený, tak uvažujem, či to môže byť z toho, alebo sa mi tam fakt niečo rozbieha...
zápal močových ciest poznám, ale toto je normálne časté "seriózne cikanie" (pre istotu pijem urologický)
neodvodňuje ten bromelain? 😕 😕 😕

jania023
10. mar 2011

@sarafortuna po bromelaine je to normalne to cikanie..lebo telo sa osvodnuje...normalne je to na celulitidu a odvodnenie

sarafortuna
10. mar 2011

@jania023 , vďaka... ja som googlila a našla som iba niečo o odvodnňovaní rán a opuchlín tak som dúfala, či náhodou ....
fajn... takže urologický čajík nemusím piť... 😉
ďakujem.

jania023
10. mar 2011

@sarafortuna no vidis ale aspon schudneme 😀 a zaroven aj otehu

petula22
11. mar 2011

@yasminne Ahoj, tak MS dorazila už dnes, tím se mi jen potvrdilo, že se IUI prošvihlo, já cítila ovluku 12 DC a IUI bylo až 15 DC, tak se jdu objednat a snad se s nimi domluvím, aby mě objednali na UZ dřív a ne až 11 DC, to jsem na to zvědavá.