Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@petula22 hm to je skoda. drzim palce aby ti to tentokrat lepsie nacasovali! mne dnes zase o nieco klesla bt tak neviem co to jd len 10dpo tak dufam ze sa mi neskracuje lf. vacsinou mi bt klesla az 14dpo a potom som to dostala... a zase nahovarat si ze pokles moze suvisiet s uhniezdenim... uvidime ako sa to vyvinie. takze ty zacinas dalsi cyklus so sojou a iui? drzim moc palce!
Ahojte kocky,
tak som volala mojej gynekologicke s vysledkami spergmiogramu. Z tych hodnnot vycitala, ze spermie su trochu lenive a je ich malo. Ak by mal o mesiac rovnake vysledky, vraj by mal zast aj k urologovi. Samozrejme nevylucuju, ze ide o prechodny stav.
Ja chcem teda pokracovat dalej so sojou, aj ked mi zial prvy mesiac nezabrala. Mala som davkovanie 2-3 den 150mg, 4-5 175mg, 6 200mg. Mozem asi pokracovat v rovnakej davke, co myslite? A co sa tu docitala, rovnako ju mozem brat aj par mesiacov po sebe..bez akejkolvek prestavky?
@petula22 ja by som si tiez asi neudrzala pusu a povedala nieco lekarovi. Presvihnut ovulku?! Este ze si za to nemusela platit, len skoda dalsieho mesiaca...
Drzim paste na dalsi mesiac 🙂
Ahojte, keďže som tento mesiac sóju nestihla nasadiť, mám dávať bromelain, či nie? Ak áno, tak ako?
@lucka_0906 pozerala si ten link, co som davala? tie vitaminy su fakt super, len neviem, preco si dok mysli, ze by sa to malo zlepsit na mesiac, ked tvorba novych spermii trva tri mesiace 😕
a soju kludne ber dalej, nemala by ziadno skodit 🙂
@tinara23 vyznavam zasadu, ze ked je nieco inak, tak aj cely graf moze skoncit inak, napr. zeleno 😀 😵
zatial sa mi to viac menej potvrdzuje
🙂
@sweat verim, ze pocitis nejaky ucinok a mozno uz ziadny dalsi cyklus nebude, jeden nikdy nevie 🙂
@riami78 bromelain ziadno so sojou nesuvisi, takze urcite nasad 🙂 berie sa 5 dni po ovulacii, 2-6 dpo, denne 500- 1000 mg 😉
Kocky myslite ze uz ovulka prebehla? prvych 10 dni cyklu som bola chora preto tie vysoke teploty..
http://www.fertilityfriend.com/home/2c5afd
@soldi jasne, link som pozerala. Dakujem 🙂
Ach jaj..ani nevrav. Neviem preco mu lekarka povedala, ze moze ist o docasny stav (vraj stresy a pod.). Ale ked ich ma malo a su pomalsie.. nuz neviem. Nasadime vitaminy a budeme verit, ze to pomoze 🙂
@foryou25 uvidime podla dalsich dni, ale vyzera to, ze mohla byt pred dvoma dnami. ake mas poovulacne teploty?
@lucka_0906 robili vam aj morfologiu? urcite mu nasad tie vitaminy, co su pisane na tej stranke na pocet a rychlost, uvidis, ze to pomoze, su to overene postupy 🙂
@soldi morfologiu zrejme nie.. na vysledku je objem, pocet, motilita, patologia, liquifikacia..
@lucka_0906 co je napisane pri patologii?
@soldi no ved pouzivam zase po dlhej dobe 🙂 problem je,ze uz ani neverim,ze by sa to mohlo podarit a cela ta soja a grep,mam to asi iba kvoli psychike,len kvoli pocitu,ze nieco robim. Ale aspon ten hlien by bol fajn,keby ho bolo viac. Lenze naco mi je hlien,ked spermose nechcu plavat ☹ a tusim aj vitaminy su na nic. ako dlho ste sa snazili,ak sa smiem spytat?
@yasminne
@lucka_0906
@soldi
Holky, dík moc. Jinak další bonbonek, volala jsem na objednání na UZ a řekli mi, že tento měsíc se jim tam nevejdu, že mám počkat na další měsíc MS a pak se objednat, tak jim říkám, že to je přece to samé, že když dostanu MS, tak se objednávám a že vždy to budou mít nabité, když tam musím zhruba za 9 dní, tam mi řekli, to jo, ale že se mám kdyžtak připomenout, že už mě jeden měsíc odsunuli a že další mi to už neudělají a určitě mě někam nacpou... Mám dost, to už mě docela dost rozhodilo, že jsem si pobrečela. Skoro 4 roky dobře snáším, že to nejde, držím se, dělám možné i nemožné a tohle mi stačilo, abych se složila ☹ . Ted už je líp, ale ráno, když mi to řekli, tak bylo ouvej, ještě jak to dostanu, tak jsem citlivá... no asi to muselo ven.
@petula22 no ved prave ja by som sa chcela UO vyhnut,nam sa uz podarilo prirodzene pred 2 rokmi,uplne necakane,ale nedotiahli sme to do konca. To je pre mna nadej,ze sa snad podari znovu. No tie vysledky ma vracaju do reality. Nerozmyslali ste nad dovolenkou? Na chvilu vypnut a relaxovat? Niekedy to pomaha 🙂
@petula22 a mate zasebou vsetky vysetrenia? Ked sa nenasla pricina? toto je asi dost na nervy,ked Dr. Povedia,ze je vsetko ok ale ty vies,ze nieje,ked sa nedari. No by sme IUI platit museli, a su to zbytocne vyhodene peniaze,ak sa spg nezlepsi,mali sme 100% nepohyblivych,takze by vajko neoplodnili,aj keby k nim samo doplavalo. Len nechapem,preco sa to tak velmi z horsilo ☹
@sweat neboj, raz sa to podari, povedz si, ze kazdy den si blizsie k svojmu dietatku 😵
mne raz napisala kamaratka krasnu vec, ktora ma drzala pocas celeho snazenia nad vodou 🙂
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
u nas to bolo so snazenim divne. ja som vysadila antiko a rok a pol som nemala ziaden cyklus- pripisujem to aj stresom, lebo v priebehu jedneho roka sme sa stahovali do domu, mali svadbu, robila som statnice a v tom istom roku umrel moj 10 rocny bratranec a milovany dedko ☹ takze to bolo viac menej take snazenie nesnazenie. ked mi nabehol cyklus (aj vdaka soji), tak sa podarilo na piaty pokus 🙂
@petula22 precitaj si ten vyrok, co som davala vyssie, mozno Ti to aspon troska pomoze. aj ked viem, ze taketo snazenie bez uspechu a bez priciny problemov je hrozne ☹ na to druhe forum chodi s nami kocka, ktora sa takto snazi uz sedem rokov.
na druhu stranu, utechov Ti moze byt, ze mame aj baby ktore sa snazili tri styri rok, stale nic a pomocou soje sa podarilo 😵 a keby si bola uz moc zufala, tak si skus pozriet temu o anke kopacovej, ta preukazatelne pomohla mnohym dievcatam 🙂
Ahoj zazili ste ze teplota klesla a ms este stale nieje??ja mavam cyklus 29-30 a dnes som uz 32DC..Test rano negar..prvy ranny moc

@tinara23 mame kocku na tom druhom fore, ktoru prsia vzdy po ovu boleli a v cyklus, ktory otehotnela ju neboleli 🙂
@sweat ako pise elka, soja lepsie ucinkuje az druhy cyklus brania, rovnako aj grepovy dzus, skus vydrzat este jeden cyklus 🙂 mne sa plodny hlien objavil tiez az druhy cyklus uzivania grepu a soje a vysledok bol okamzity 🙂
@lucka_0906 ahoj, spermie sa menia kazde tri mesiace, tu davam link, kde je spisane vsetko ohladom vylepsenia spg, zroluj trochu nizsie, je to pod tabulkou vychytavky 🙂
http://www.emimino.cz/diskuse/meranie-bt-39823/