icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

soldi
autor
11. mar 2011

@jania023 ukaz graf 🙂

jania023
11. mar 2011

@soldi dnes teplota klesla o 0,2stupna
http://www.fertilityfriend.com/home/33034b

jania023
11. mar 2011

@soldi uz 3 den spinim ale nieje to krv a ani to cudo hnede co je po ms..je to take zlte z hnedym nadychom v dost velkom mnozstve ako slaba ms,zatial nemam ziadne molesti brucha na ms..normalne mavam tak 2-3dni pred a potom dostanemms..ale mozno teraz to pride asi aj bez bolesti...teplota zajtra asi bude ta ista nie nizsia lebo ja si meram aj pobede a poobede som mala37,1 takze rano bude o 0,3 nizssia takze zase 36,8 no ved sa uvidi

jania023
11. mar 2011

@soldi teplota zeraz je 37,3 takze rano ASI bude 37

soldi
autor
11. mar 2011

@jania023 no, podla minuleho cyklu mas LF 16 dni, dnes si 16ty den, zajtra by mala prist ms.

ovulaciu si mala o dva dni neskor, to znamena, ze cely cyklus sa Ti posunie o dva dni 😉

folikularna faza (od ms po ovu) moze byt rozna, ale lutealna faza (od ovu po ms) byva spravidla rovnaka. u Teba je dlha 16 dni, na 17ty den pride ms.

lucka_0906
11. mar 2011

@soldi pri patalogii je 70%...

jania023
11. mar 2011

@soldi praveze je u mna 14 dni normalne..len min.mesiac som mala skoro ovu inac ju mavam na 16-17 DC takze ja uz neviem ale pockam lebo uz aj min mesiac mi meskalo den ale to je este v pohode..uz ma to zacina stvat 😒

lucka_0906
11. mar 2011

@soldi peti, to je ako mozne, ze sa im nevojdes na ultrazvuk?? vy to mate vsetko hradene poistovnou? ja by som v sekunde vymenila centrum..netrafia sa ti do ovulky a nespravia ti ultrazvuk, lebo je plno? uff 😖

soldi
autor
11. mar 2011

@lucka_0906 to je morfologia, 70% je ok 🙂 takze staci zlepsit pohyblivost a pocet, to by malo ist v pohode 🙂

len nech muz dodrziava tie zasady, co su tam vypisane, papa vitaminy a o tri mesiace bude mat super vysledky 🙂

@jania023 co je 14 dni normalne? myslis luetalna faza? podla minuleho cyklu by mala prist ms zajtra, tak uvidime 🙂

jania023
11. mar 2011

@soldi ano 14 dni luealna faza 😀 tak dufam ze mas pravdu a uz dojde lebo uz ma to serie ze nechodi a nechodi

soldi
autor
11. mar 2011

@jania023 no, je mozne este ze mas z kazdeho vajecniku inak dlhu LF. radsej mat dlhsiu LF ako moc kratku, vajicko ma potom viac casu na hniezdenie 🙂

jania023
11. mar 2011

@soldi jooj tak to som uz uplne z toho mimo to ako?

dur
11. mar 2011

Ahojte @soldi Aj ja uvazujem o soji mavam aj 40 dc. Ovulaciu mavam 23/25den co sa mi zda neskoro, myslite ze mi pomoze? Terajsi cyklus je strasny, taky som nemala http://www.womenzone.cz/uzivatelka/amalik/grafy... Neviem ci aj pride menstruacia , co myslite bola ovulacia?

soldi
autor
12. mar 2011

@jania023 teraz nerozumiem,comu nerozumies 🙂

@dur ahoj, nechces si robit radsej graf na fertilityfriend? toto je strasne neprehladne 😒
vyzera to tak, ze by si mohla byt cca 11 dni po ovulacii. ake su Tvoje poovulacne teploty?
nemas este nejaky iny cyklus, ktory by som mohla vidiet?

zuzana36
12. mar 2011

@soldi ahoj, prosim Ta, mpzes mi poradit? myslela som, ze ovu bola minuly vikend, tak divne som testila, lebo som mala pocit, ze ovu bola skor. lenze vcera ma tak velmi bolele lava strana, ze som testla a ovu testi bol pozit. ale tulenie nebolo. dnes som testla znovu a ciarocka je o malo slabsia. myslis, ze dnesnym tulenim este mame sancu? alebo uz nie je sanca ze by sa to podarilo.? dakujem

foryou25
12. mar 2011

dnes mi FF vyznacil ovulku ale dnesna teplota je nejaka divna, nizka, tak neviem co si mam teraz mysliet, ale mozno aj preto ze mi spadol teplomer na zem, a odvtedy nejak divne meria, dnes som si kupila novy, ale zohnala som len s presnostou na jedno desatinne miesto, myslite ze ten mi staci? no uvidime aka bude teplota dalsie dni, lebo neviem teraz ci ovu bola alebo nie 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/2c5afd

soldi
autor
12. mar 2011

@zuzana36 urcite dnes sanca este je,ovulacia nastava 12-48 hodin po pozitivnom ovulacnom teste, takze istit treba dnes a aj zajtra 🙂

@foryou25 och, to je pech s tym teplomerom, na dalsie teploty sa nebude dat moc spoliehat, kedze kazdy teplomer inak meria 😒
po ovulacii je bezny jav ze teplota medzi 2-5 dpo poklesne. zajtra by mala zase stupnut, ale kedze budes merat inym teplomerom, tak to nebude mat ziadnu vypovednu hodnotu 😒
skus odmerat tym povodnym, ze co to spravi a aky bude rozdiel medzi teplotami meranymi rozdielnymi teplomermi.

a ano, staci teplomer na jedno desatinne miesto, tiez som tak merala 🙂

foryou25
12. mar 2011

@soldi oki tak budem meriat povodnym 🙂 a skusim aj novy ci bude nejaky rozdiel, dakujem za radu 😉

yasminne
12. mar 2011

@petula22 cau Peti az dnes citam co si popisala...no comment...u nas SR/CR vsetko roky pozadu, malo odbornikov...vacsina za hranicami...a najst nejakeho empatickeho lekara to uz je dnes aj zazrak ...ja tiez radim zmenit CAR toto nie je profesionalne takto sa bavit s pacientom! Som rada ze som tu v Belgicku je to tu na vysokej urovni a konkretne CAR kde chodim je hodnotene ako jedno z top v Europe, tak dufam ze to jedno baby stiheneme este tu.
Tu sa ku mne spravaju s respektom aj dokonca ked som cudzinka, od sestriciek po lekarov az docentov ..vsetci velmi prijemni a ustretovi. Takze skus navstivit ine centrum 😉
ten vyrok od soldi sa mi moc paci 😵 nieco na tom bude...len sa viem vzit do niekoho ako si ty kto caka na mimi, tak dlho.
Inak som Ta dobehla uz mi klesla teplota a dnes velmi spinim, takze uz vyhasla nadej ze to vyslo 😒
teraz cakam az sa to spusti naplno a volam do CAR a ide sa do dalsieho kola IUI ale rozhodla som sa, ze to osalim a miesto liekov dam opat soju 😀
tak ideme dalej ...spolu 😉 ...dufam, ze sa dostanete aj vy na IUI!

dur
12. mar 2011

@soldi Ahoj
Tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/343dc3
Dnes mi teplota spadla este nizsie tak ovulaciu dal prec ☹ Ja neviem ci bola asi nie.

foryou25
13. mar 2011

ahojte tak ja dnes takto, merala som aj so starym teplomerom 36,67, aj s novym 36,7, takze velky rozdiel nie je 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/2c5afd

andrejta
13. mar 2011

mozem si bazalnu teplotu merat aj v ustach?

soldi
autor
13. mar 2011

@dur skoda, ze nevidim tie grafy predtym, vyzera to bud na nedostatok progesteronu (ten drzi teploty hore) alebo sa telo chystalo na ovulaciu ale folikul nepraskol. no nic, neostava ine nez cakat, kedy pride ms 😒

@foryou25 no, vyzera to, ze ovulka je potvrdena, hadam pojdes uz len hore 🙂

@andrejta ano, mozes, ale teploty su tak viac uskakane, meraj pod jazykom a daj teplomer co najhlbsie.
mali sme jednu kocku, co merala subezne v uchu a dole a krivka bola viac menej rovnaka 😀

berunka1975
14. mar 2011

@soldi ahojte babenky, prave som volala za vysledky, stitku mam v poriadku, takze tie vyssie teplotky boli asi tym nespravnym meranim, som vo faze cakania, dnes som nevydrzala a testla som ale vysledok negat. ale este nestracam nadej, mozno este neukazalo...
🙂 ak nie, tak sa pustim do 2. cyklu so sojou...

tinara23
14. mar 2011

@berunka1975 ahoj, tak, ale graf vyzerá dobre, mohlo by z toho niečo byť 😉 ja som 2.cyklus so sojou a som 6DPO, tak som zvedavá na výsledok 🙂

zuzana36
14. mar 2011

caute, aj ja rozmyslam, ze zbehne za obvodnou a da si zobrat krv na stitku. tiez som druhy cyklus so sojou, teraz v piatok bola ovu, snazilkovali sme az v nedelu, ale tak nadej umiera posledna. a k meraniu?: aj som sa na to chcela dat, alevstavam aj 3x v noci a dokonca ked som sa aj chcela na to dat a dala si teplomer na nocny stolik, tak aj tak som zabudla, ze nemam hned skakat z postele. zbadala som sa az tak za 20-30 min. 😒 😀

berunka1975
14. mar 2011

@tinara23 aj mne sa ten moj graf paci... no uvidime ci sa zadarilo ale mam taky pocit ze nie, tak si nerobim velke nadeje a hlavne ked som mala dnes negativny test, hmmm takze aj ty si v takej istej faze ako ja, uvidime ale radsej keby sme spolu isli do tehu fazy ako do dalsieho sojo cyklu, nie? 😀

berunka1975
14. mar 2011

@zuzana36 no ved ja tiez meriam len prvy cyklus a tu mi baby poradili dat si skonbtrolovat stitku, lebo mam vraj dost vysoke teploty, lenze ja som si ich zo zaciatku zle merala, preto asi tie teploty... ale uz som si na to zvykla a uz nezabudam, len trochu mam obavy kedze mam stale na pamati ze musim hned zmerat, tak sa mi stalo ze som pri merani zaspavala a ked som sa chcela otocit na druhy bok, som zistila ze mam medzi nohami teplomer 😀 , takze baby davajte bacha, hihi