Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
inak aj fytosoja forte je pre zeny v klimakteriu...
tak zabijes dve muchy jednou ranou :o))))
@denda29 ja ti neviem, niekto povie ze ano, niekto ze nie....tak ja som si dala teda az od cervenej. A prvy den so sojou som prezila bez ujmy 😀 Juuuj, len som pila este viac ako zvyknem, a to ja pijem celkom hodne, tak som chodila kazdu pol hodinu pomaly cikat. Ale nevadi, vydrzim a verim, ze to bude mat ten efekt, aky ocakavam 🙂
@soldi ahoj ja by som sa chcela zasvetit do tej temy o soji snazili sme sa 10mes a konecne to vyslo len bohuzial aj odislo teraz sa snazime uz 4mes a stale nic...som ochotna pre to spravit vsetko aby sa mi podarilo otehotniet a donosit zdrave dieta tak ak by si mi vedela pomoct napis mi dakujem 😉
@denda29
@denda29
@lea1333 taj ja uz 4cyklus zo sojou ale zatial bezuspesne ale uz ratam aj tento cyklus 😀 dnes bude ovu ale nieje sperminator tak sa nevzrusujem nad myslienkou zeby to vyslo naposledy bolo v sobotu rano a moj hlien je skor kremovy aspon bol v nedelu takze spermijakam je kaput 😠 tak co uz ..uz ani neberam BT iba posledne 2dni na potvrdenie ovu..vymenila som znacnu soji a zahadne ovu pride dost pozde pri tej prvej soji dosla dost skoro na 10-11den po zacati uzivania a dnes som uz myslim ze 13dc a ovu bude asi dnes 😢
@jania023 ahoj tak este stale nic???? ja som dnes 7dpo tak som zvedava ako dopadnem zatial vyzera moj graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/deni
mne inak ovu prisla dobre aj pri brati soje.... 😉
@lea1333 aj mne je zbytocna a aj tak ju beriem aspon mam pocit ze nieco riesim..vezmi si ju neuskodi ti a po pripade budes mat dvojicky 😀 ja by som ich aj bralala...ja som ale na neuspech zvyknuta lebo pred mojou malou so robila dobreze nie stojky aby bolo babo a nic tak teraz sa z tym nejak nestresujem ale pravda je ze by sa uz mohlo podarit mam depku z toho zeby mala bola jedinacik ☹
ale ty si brala 3-7?nie ja som mala 1-5 tak teraz to bolo na 13dc ale hlien stale nic 😒

ak by sa nahodou nepodarilo niekomu najst fytosoju forte, ci bromelain-mozem predat. Je to v zaruke, stihla som to pouzit iba jeden cyklus a teraz mi to tu doma stoji..... 😒