icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

ocelotka
6. mar 2012

@zuszana díky. A snad poslední dotaz - jak funguje ten ananas v druhé půlce cyklu?

zuszana
6. mar 2012

@ocelotka ten by mal byť na uhniezdenie vajíčka, aby sa dobre uhniezdilo, ale to som neskúšala 🙂

micak
7. mar 2012

Ahojte, mozem zacat s fytosojou aj ked som uz dnes 6DC ? vdaka 🙂

katarina822
7. mar 2012

ahojte baby ja este mam na 1cyklus closti beriem ho od 5dc.1tabletku 5tabletiek tak som brala aj ten cyklus a na 14dc na sone som mala len 1folikul priemer 9mm a na 16dc ze trochu narastol. teraz budem mat druhy cyklus s tymto liekom potom si dam mes. pauzu a ked sa nepodari premzslam nad fytosojou poradite my od ktoreho dc zacat brat kolko tabletiek co som citala ze davkovanie podobne ako pri closti .

deni73
9. mar 2012

Ahojte, zostalo mi 27 kapsúl Fytosoje forte, ak to užívate, ozvite sa, je mi to ľúto vyhodiť, exp. 2014.

micak
11. mar 2012

prvy mesiac uzivam fytosoju 3-3-4-4-5. mam kazdym mesiacom zvysovat alebo ponechat takto? ak zvysovat, ako ? dakujem!

majushkab
12. mar 2012

Ahojte idem si k vám po radu 🙂 dopočula som sa o soji že môže dopomôcť k ovulke a chcela by som vedieť aká soja to sú nejaké špecialne tabletky a dajú sa kúpiť normálne v lekárni či kde? ja som brala 4 cykly clostil a síce folíky boli aj pekne veľké ale otehu sa mi nepodarilo,tak by som chcela skúsiť toto

jania023
12. mar 2012

@majushkab skus kupit fytosoju forte ta je najlepsia ale ovu je po nej skoro normalne 10-12dni po zacati uzivania

jania023
12. mar 2012

@micak to je dost malo,skus dalsi mesiac 5-5-6-6-7tabletiek

majushkab
12. mar 2012

@jania023 Jej ďakujem a to kde ju kúpim?a je viacej druhov? 😉

jania023
12. mar 2012

@majushkab je ich viacej takze len tu fytosoja forte stoji nejake 9eur a kupis v lekarni kuk nato.. http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6...
kup online cez net

majushkab
12. mar 2012

@jania023 zajtra idem do Po tak nabehnem do lekárne,a to se berie každý deň?ale snáď tam bude odporúčanie ako sa to užíva 😉

jania023
12. mar 2012

@majushkab to co tam pisu si nevsimaj neriad sa posla toho lebo je to pre zeny v klimateriu nie na ovu,takze zacni na 5dc 5-5-6-6-7tabletiek naraz

majushkab
12. mar 2012

@jania023 čoo tak veľa ?to sa berie ako clostík?a len 5 dní? a ty si už bola na vyšetrení ?ako dopadlo ?čo si mi raz písala o tom ph hlieniku keď dostanem ms tak idem k dokimu tak by som sa ho spýtala na to

jania023
12. mar 2012

@majushkab berie sa ako clostil a davky musia byt ale vysoke inacto nefunguje,u nas hlienik nakoniec doapdol dobre vsetko prechadza hrdlom maternice ale i tak tehu niesom 😠

micak
13. mar 2012

@jania023 dakujem a mam este postupne kazdy mesiac zvysovat, alebo zostat na 5-5-6-6-7 ?

jania023
13. mar 2012

@micak ostan nejaku dobu a ked uvidis ze stale ovu nieje tak zvys davku ale po prvom mesiaci uvidis ako z ovu

majushkab
13. mar 2012

@jania023 asi si tu soju budem musieť objednať cez net,lebo inak asi nezoženiem 😉 a keď je teda všetko v poriadku tak určite sa podarí,skôr či neskôr musíme len veriť 🙂 a vidím že ty už máš tiež jedno dieťatko 🙂 a môžem sa spýtať či ste ju mali prirodzene či?

jania023
13. mar 2012

@majushkab ano mame ju prirodzene bez liekov ale zato p 10rokoch snazenia 3ivf a ai 3iui ale po iuisom tehu neostala ale po ivf som potratila na zaciatku u nas bol muzsky faktor aale teraz je ok spg manzela takze idem zase na iui

majushkab
14. mar 2012

@jania023 no tak vidím že si si prešla dlhú cestu k prvému dieťatku ,tak ti prajem aby k druhému bola omnoho kratšia 🙂

jania023
14. mar 2012

@majushkab dakujem le na druhom pracujeme uz viac ako 3 roky a nic ☹

majushkab
14. mar 2012

@jania023 fu tak to ťa obdivujem že si to všetko zvládla a vydržala ,ale máš doma malý poklad a veľku šancu že to vyjde aj teraz budem ozaj držať palce ...ja neviem ako by som to zvládla tak dlho už teraz sa mi to zda nekonečne dlho a to sa snažíme 10m...ale verím že sa to podarí skôr alebo neskôr

jania023
14. mar 2012

@majushkab neboj pojdeto len treba cas ja som na moju malu cakala viac ako 10 rokov a teraz uz 3 na dalsie,a to som si myslela ze panbozko sa zlutuje a nenecha ma sa tak dlho trapit ale nie on ma ine plany 😀

majushkab
14. mar 2012

@jania023 veď to že mi si planujeme ale panbožko nám to meni ja som s prvym otehu ani problem nemala ale donosiť to bolo horšie 😒 ale nakoniec sa podarilo 🙂

jania023
14. mar 2012

@majushkab no tak teraz len skusat 😉

majushkab
14. mar 2012

@jania023 tak tak ďalej snažilkovať,len neviem kedy ta mrcha chce dôjsť som sice len 29DC ale tak brala som aj dufik a od nedele už vysadeny tak neviem že do koľko dní by mala ms začať 😒 mm mi hovorí že možno sa aj zadarilo neviem prečo ma taky pocit

jania023
14. mar 2012

@majushkab po vysadeni dufika dojde ms z pravidla 3-7dni mne skor 3dni po vysadeni

majushkab
14. mar 2012

až do 7 dní tak to si ešte počkam 😒 dufam že pride skôr keď niesom tehu a keby som bola tak už nemusí chodiť hoc aj rok 😉

majushkab
15. mar 2012

@jania023 ahojky tak mrcha predsa len dorazila 😒 no čo už ide sa snažilkovať ďalej 😉

jania023
15. mar 2012

@majushkab ber to tak ze mas ovu pred sebou...takze od cca 3-5dc nasad soju