Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
Ahojte, mozem zacat s fytosojou aj ked som uz dnes 6DC ? vdaka 🙂
ahojte baby ja este mam na 1cyklus closti beriem ho od 5dc.1tabletku 5tabletiek tak som brala aj ten cyklus a na 14dc na sone som mala len 1folikul priemer 9mm a na 16dc ze trochu narastol. teraz budem mat druhy cyklus s tymto liekom potom si dam mes. pauzu a ked sa nepodari premzslam nad fytosojou poradite my od ktoreho dc zacat brat kolko tabletiek co som citala ze davkovanie podobne ako pri closti .
Ahojte, zostalo mi 27 kapsúl Fytosoje forte, ak to užívate, ozvite sa, je mi to ľúto vyhodiť, exp. 2014.
prvy mesiac uzivam fytosoju 3-3-4-4-5. mam kazdym mesiacom zvysovat alebo ponechat takto? ak zvysovat, ako ? dakujem!
Ahojte idem si k vám po radu 🙂 dopočula som sa o soji že môže dopomôcť k ovulke a chcela by som vedieť aká soja to sú nejaké špecialne tabletky a dajú sa kúpiť normálne v lekárni či kde? ja som brala 4 cykly clostil a síce folíky boli aj pekne veľké ale otehu sa mi nepodarilo,tak by som chcela skúsiť toto
@majushkab je ich viacej takze len tu fytosoja forte stoji nejake 9eur a kupis v lekarni kuk nato.. http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6...
kup online cez net
@jania023 fu tak to ťa obdivujem že si to všetko zvládla a vydržala ,ale máš doma malý poklad a veľku šancu že to vyjde aj teraz budem ozaj držať palce ...ja neviem ako by som to zvládla tak dlho už teraz sa mi to zda nekonečne dlho a to sa snažíme 10m...ale verím že sa to podarí skôr alebo neskôr
až do 7 dní tak to si ešte počkam 😒 dufam že pride skôr keď niesom tehu a keby som bola tak už nemusí chodiť hoc aj rok 😉

@zuszana díky. A snad poslední dotaz - jak funguje ten ananas v druhé půlce cyklu?