icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

majushkab
18. mar 2012

@jania023 ahojky tak ešte od zajtra začnem brať clostil najprv som už nechcela ale potom ma dr.presvedčil tak skusim ešte tento cyklus ale viac to už brať nebudem a dovtedy ak sa nepodarí mi snad dôjde aj ta soja a vyskušam ju

jania023
18. mar 2012

@majushkab aj ja som mala clostil asi 6mesiacov tak ze 3 mesiace na zaciatku roka 2011 a 3 mesiace na konci roka a nic sice obu bola ale nie tehu...teraz cakam na ms a idem pichat gonal a potom na IUI i ked nechapem preco mi nedal iba clostil ae musim pichat gonal...juuuj sa mi nechce

majushkab
18. mar 2012

@jania023 no ved ja už 5 x ale nie za sebou s prestavkami a aj viac vajok bolo a aj tak nič 😒 a ten gonal je čo tak ja sa ani nechystam na take niečo že iui

jania023
18. mar 2012

@majushkab to je ako clostil ale omnoho silnejsie to sa picha

majushkab
18. mar 2012

@jania023 hm tak mne aj ten clostil zabral našťastie len nič z toho ale verím že sa podarí a nech nam to už vyjde a sme čím skôr tehu 🙂

zuszana
19. mar 2012

@soldi
@elllla našla som toto na nete a dosť ma to znepokojilo, čo si o tom myslíte?
http://warfare.blog.cz/1108/soja-novodoba-zazra...

soldi
autor
19. mar 2012

@zuszana podobny odkaz je na prvej stranke diskusie. nadmerna konzumacia soje skodi, a tiez ju neodporucame uzivat kockam, ktore maju problem so stitnou zlazou. 5 dni mesacne par krat za zivot by vsak uskodit nemalo 🙂

zuszana
19. mar 2012

@soldi ok, ďakujem za odpoveď 🙂 verím tomu, že to hlavne pomôže a neuškodí, keď je to len krátkodobo 🙂

micak
24. mar 2012

Po koľkých mesiacoch užívania fytosóje sa vám upravil anovulačný cyklus ?

stastnunka
28. mar 2012

Ahojte žienky, ja som tento mesiac prvý krát užívala fytosoju 500 a po vyše roku som mala prvý krát ovu, čo sa nepodarilo ani s clostom a pregynlom, pila som aj alchemilku, na tej soji niečo bude 🙂

jania023
28. mar 2012

@stastnunka to urcite ja som raz mala ovu na 10dc az som v soku ostala ale hlavne je ze je ovu i ked treba pozriet ci su aj kvalitne jajka

jania023
28. mar 2012

@micak neupravy sa len v dobe ked ju beries mas ovu cca 10dni od zacatie

micak
28. mar 2012

@jania023 to vazne? ja ze pomoze aj upraveniu..ale tak nevadi, hlavne, ze bude !
ja som s nou zacala az na 6DC takto : 3-3-4-4-5. Vraj je to malo. A bud to teda bolo ozaj malo alebo neskoro zacate uzivanie, lebo silne ovu testy mam az teraz, na 25-26DC..

jania023
28. mar 2012

@micak je to malo ale aj tak ovu bola takze aj to sa rata 😀 skus 5-5-6-6-7 od cca 3dc bude skor ovu a aj skor ms tak potom sup do dalsieho kola,inak soju mozes brat aj dlhodobo mozno ti to nahodi cyklus

jania023
28. mar 2012

@micak ja som mala raz aj davky ze 6-6-7-7-8- a bola som spokojna

micak
28. mar 2012

@jania023 nevadi, ucim sa 🙂 dakujem za radu s davkovanim a dnom zaciatku! dlhodobo myslis kazdy den? ak hej, tak to by som nerada..mam teraz na ms naordinovany duphaston a aspon pre zatial nechcem to kazdy mesiac menit, chvilu zotrvam v tomto (snad mi to bude pomahat).

micak
28. mar 2012

@jania023 to uz nie je moc? inak- ako zistim, kedy mi davkovanie vyhovuje? ide len o to, mat ovulku ci mat ovulku do tych 10 dni?

jania023
28. mar 2012

@micak nie dlhodobo myslim kazdy mesiac v tom istom case ak by si vydela ze foliky nerastu tak mozes brat aj 2-3 dni viac soju ale bolo by dobre si robit utz na cca 7dc aby si videla ci este treba ci nie

jania023
28. mar 2012

@micak keby ovu bola co naskor tak to ti skrati cykly lebo po ovu mas cca 16dni LF a potom dalsia ms,ja pri clostile som mala aj 33dc a pri soji nejake 28 lebo ovu bola stale skor

micak
28. mar 2012

@jania023 jaj tak, ok, vdaka za informaciu. v tomto pripade by som soju rada brala stale, pokym by som neotehotnela..keby mi aj cyklus upravila, ze by som nemusela duphaston, bola by som vdacna.
vdaka aj za to vysvetlenie!
nebude stacit merat testami a teplotou ci ovu prebehne ?

jania023
28. mar 2012

@micak staci aj testy a BT ale aby si videla aspon 2cykly ze pri davke co som ti n apisala ako reagujes ci mas 1-2vajka tak podla toho by sisi to mohla uparvit davku ale najprv aspon 2cykly utz.inak dufik si nasad ale az PO ovu je super ked ostanes tehu tak to podrzi-podporuje nidaciu a ked nechces dufik tak prejdi na utorgestan ten je super...alebo skus ananas ci bromelain na podporu nidacie 😉

stastnunka
28. mar 2012

@jania023 teraz som mala ovu na 8DC, ale kedže bol teraz skrátený cyklus na 21dní a normálne keď som mala 26, tak mi na 10DC pichal doktor pregynl, takže asi ok, mne sa tvorili folikuly aj bez tabletiek, ale nepraskli...

jania023
28. mar 2012

@stastnunka super a vysledok je aky?nieco sa ujalo? 😉

stastnunka
28. mar 2012

@jania023 uvidíme, či sa podarilo, teraz som bola bez tabletiek a injekcií, kedže mením lekára, uvidíme, teraz by som mala byť podľa ovu testov 2DPO.

jania023
28. mar 2012

@stastnunka tak drzime palceky 😉

stastnunka
28. mar 2012

@jania023 ďakujem 🙂

zardia
31. mar 2012

Ahoj baby, chcela som sa vas spytat, zacala som so sojou... mam problemy s tym ze ovulka chodi az na 28 den cyklu... tak som zacala vcera 2dc a dala som si 4 tabletky po 35 mg izo.. a 5 a 6 den hem zvysit na 5 tabletiek.. myslite, ze to takto je dobre nastavene? ci som si to mala nejak lepsie?

andreasp
31. mar 2012

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť? Práve som doužívala druhé balenie clostilbegitu, no zatial to vyzera, že neúspešne 🙂. Chcela by som vyskúšať fytosoju. vedel by niekto mi povedať, či môžem hneď ďalší cyklus začať užívať soju bez toho, aby som dala od clostilu pauzu? ďakujem

micak
3. apr 2012

Ahojte, mozem zacat so sojou 2DC 5-5-6-6-7? MInuly mesiac som mala prvykrat, 3dc -3-3-4-4-5 .
Dakujem !

magic08
5. apr 2012

Ahojtekocky, poradite mi ako si mam dávkovať tu soju, od kolkeho DC a v akom množstve? Dakujem