Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@majushkab aj ja som mala clostil asi 6mesiacov tak ze 3 mesiace na zaciatku roka 2011 a 3 mesiace na konci roka a nic sice obu bola ale nie tehu...teraz cakam na ms a idem pichat gonal a potom na IUI i ked nechapem preco mi nedal iba clostil ae musim pichat gonal...juuuj sa mi nechce
@soldi
@elllla našla som toto na nete a dosť ma to znepokojilo, čo si o tom myslíte?
http://warfare.blog.cz/1108/soja-novodoba-zazra...
Po koľkých mesiacoch užívania fytosóje sa vám upravil anovulačný cyklus ?
Ahojte žienky, ja som tento mesiac prvý krát užívala fytosoju 500 a po vyše roku som mala prvý krát ovu, čo sa nepodarilo ani s clostom a pregynlom, pila som aj alchemilku, na tej soji niečo bude 🙂
@stastnunka to urcite ja som raz mala ovu na 10dc az som v soku ostala ale hlavne je ze je ovu i ked treba pozriet ci su aj kvalitne jajka
@micak staci aj testy a BT ale aby si videla aspon 2cykly ze pri davke co som ti n apisala ako reagujes ci mas 1-2vajka tak podla toho by sisi to mohla uparvit davku ale najprv aspon 2cykly utz.inak dufik si nasad ale az PO ovu je super ked ostanes tehu tak to podrzi-podporuje nidaciu a ked nechces dufik tak prejdi na utorgestan ten je super...alebo skus ananas ci bromelain na podporu nidacie 😉
@jania023 teraz som mala ovu na 8DC, ale kedže bol teraz skrátený cyklus na 21dní a normálne keď som mala 26, tak mi na 10DC pichal doktor pregynl, takže asi ok, mne sa tvorili folikuly aj bez tabletiek, ale nepraskli...
@stastnunka super a vysledok je aky?nieco sa ujalo? 😉
@jania023 uvidíme, či sa podarilo, teraz som bola bez tabletiek a injekcií, kedže mením lekára, uvidíme, teraz by som mala byť podľa ovu testov 2DPO.
@stastnunka tak drzime palceky 😉
@jania023 ďakujem 🙂
Ahoj baby, chcela som sa vas spytat, zacala som so sojou... mam problemy s tym ze ovulka chodi az na 28 den cyklu... tak som zacala vcera 2dc a dala som si 4 tabletky po 35 mg izo.. a 5 a 6 den hem zvysit na 5 tabletiek.. myslite, ze to takto je dobre nastavene? ci som si to mala nejak lepsie?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť? Práve som doužívala druhé balenie clostilbegitu, no zatial to vyzera, že neúspešne 🙂. Chcela by som vyskúšať fytosoju. vedel by niekto mi povedať, či môžem hneď ďalší cyklus začať užívať soju bez toho, aby som dala od clostilu pauzu? ďakujem
Ahojte, mozem zacat so sojou 2DC 5-5-6-6-7? MInuly mesiac som mala prvykrat, 3dc -3-3-4-4-5 .
Dakujem !
Ahojtekocky, poradite mi ako si mam dávkovať tu soju, od kolkeho DC a v akom množstve? Dakujem

@jania023 ahojky tak ešte od zajtra začnem brať clostil najprv som už nechcela ale potom ma dr.presvedčil tak skusim ešte tento cyklus ale viac to už brať nebudem a dovtedy ak sa nepodarí mi snad dôjde aj ta soja a vyskušam ju