Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
JA SOM CERSTVA TEHULKA VDAKA SOJI,A BRALA SOM JU LEN 1 MESIAC 😵 😵
ahojte kocky, moze sa brat soja v kombinacii s Agnucastonom ? dakujem
Ahojte dievčatá chem sa opýtať, že či môžem brať soju ak keď beriem Parlodel? ďakujem
kocky ake davkovanie si mam zvolit pri uzivani fytosoji???
ahoj baby, tak aj ja od dalsieho cyklu idem na soju.......po laparke som mala ist na IUI, ale clostil nezabral, potom dalsí mesiac zabral ale ovulka bola skor ako IUI, a tento mesiac som prestimulovana a mam cystu a tak žiadne IUi nie je. Dalsi mesiacmam ist bez clostilu, ale ja viem že moje telo ovuluje ale netvorí dosttočne velkosti folikul bez liekov. Takže skusim soju, ako si mam davkovať ked som brala 2x1 clostilu? Dik
ahojte.ja idem uz zajtra na soju..
ahojte, neviete ake by bolo davkovanie, ak by som si varila normalne bio-sojove boby 3-7 den cyklu?

@magic08 dakujem pekne 🙂