icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

bobocka
10. máj 2012

@magic08 dakujem pekne 🙂

manamani1
10. máj 2012

JA SOM CERSTVA TEHULKA VDAKA SOJI,A BRALA SOM JU LEN 1 MESIAC 😵 😵

steffany
11. máj 2012

ahojte kocky, moze sa brat soja v kombinacii s Agnucastonom ? dakujem

magic08
11. máj 2012

@manamani1 moja tak sa z teba tesim... bodaj som sa i ja k tebe pridala po soji... 😀

manamani1
11. máj 2012

@magic08 urcite sa pridas, drzim palce🙂

evelinka4
11. máj 2012

Ahojte dievčatá chem sa opýtať, že či môžem brať soju ak keď beriem Parlodel? ďakujem

janic29
13. máj 2012

@elllla - ahoj Elllla, snažila jsem se tě kontaktovat na EMIMINU, ale nevím, jestli tam ještě chodíš, poslala jsem ti tam SZ s mým problémem. Chtěla bych tě poprosit o pomoc s dávkováním soji. Dej mi prosím vědět buď tady nebo na emiminu, díky moc 🙂

janic29
14. máj 2012

@elllla díky moc za odpověď na emiminu. jeden dotaz, dle informací od dodavatele mi soja dorazí pravděpodobně s 1denním zpožděním, tzn. až 7DC, můžu si posunout to dávkování co jsi mi napsala o jeden den na později tzn. od 7DC - 11DC. To je prostě ta pošta 😢 díky Jana

elllla
14. máj 2012

@janic29 ufff, to je uz dost neskoro.. tak to radsej odloz na dalsi cyjlus a zacni od CD4..

janic29
15. máj 2012

@elllla tak nakonec Česká pošta nezklamala a balíček mám na poště, takže to stihnu ten 6DC 😀 Uff, to jsem si oddechla, zase by byl 1 cyklus pryč. díky Elllo, že ses ozvala 😀

magic08
18. máj 2012

@manamani1 a tak sa k tebe pridavam aj ja... 1 mesiac soja a hned // 😀 😀 😀

kikai
22. máj 2012

kocky ake davkovanie si mam zvolit pri uzivani fytosoji???

azzura
23. máj 2012

ahoj baby, tak aj ja od dalsieho cyklu idem na soju.......po laparke som mala ist na IUI, ale clostil nezabral, potom dalsí mesiac zabral ale ovulka bola skor ako IUI, a tento mesiac som prestimulovana a mam cystu a tak žiadne IUi nie je. Dalsi mesiacmam ist bez clostilu, ale ja viem že moje telo ovuluje ale netvorí dosttočne velkosti folikul bez liekov. Takže skusim soju, ako si mam davkovať ked som brala 2x1 clostilu? Dik

jania023
23. máj 2012

@azzura zacni ako clostil to iste davkovanie ja som mala 150-150-175-175 a 200 mg co je 6-6-7-7-a 8 tabliet naraz

azzura
23. máj 2012

@jania023 dakujem 🙂 . A mam to brat uz dalsi cyklus, alebo clostil z tohto cyklu ma vplyv este na dalsi?

jania023
23. máj 2012

@azzura aky si dc?nie u kazdeho posobi clostil u mna neposobi nijak az na cysty takze akonahle si cca3-5dc tak zacni nemas co stratit

kuspitka
23. máj 2012

ahojte.ja idem uz zajtra na soju..

azzura
23. máj 2012

@jania023 ja až o týzden mam dostat mrchu, takže s kludom možem brat soju.

azzura
23. máj 2012

@kuspitka cau, aj ty ides na soju? Bože čo vsetko skusime 😒 . Takže IUI nevyslo

jania023
23. máj 2012

@azzura tak pockaj na ms a zacni na 5dc alebo tak ako si brala clostil,vela stastia prajem

sbear
23. máj 2012

ahojte, neviete ake by bolo davkovanie, ak by som si varila normalne bio-sojove boby 3-7 den cyklu?

azzura
23. máj 2012

@jania023 dakujem 🙂

kuspitka
23. máj 2012

@azzura nie moja nepodarilo sa.
idem skusit tentop mesiac a potom uz neviem asi IVF

azzura
23. máj 2012

@kuspitka tak držim palce, potom daj vediet ako ti to zabralo. U mna sa nekonalo 2.IUI, lebo som mala folik 32mm a vraj je to nabeh na cystu a pri takej velkosti folika IUI nerobia ☹

kuspitka
23. máj 2012

@azzura moja to je na nic...ved ani neviem,ako dopadnem,ale bojim sa....chcem ist este teraz na IUI cez toto.ale ja mam nepriechodnu stranu jednu tak neviem co stým

azzura
23. máj 2012

@kuspitka tak treba verit že sa ti utvoria foliky na tej spravnej strane

kuspitka
23. máj 2012

@azzura joj moja...neviem aj minule to tak bolo a zas to stopli

azzura
23. máj 2012

@kuspitka na teba spon reaguje clostil, ja som po 3 mesiacoch prestimulovana 😠 Svihne ma z toho už vsetkeho. Ja si asi to mimčo nakreslim a vystrihnem

kuspitka
23. máj 2012

@azzura tak ja beriem aj MACU neviem ci to zabera,alebo nie.ale ked som ju nebrala nemala som zlte teliesko ci ako sa to vola a teraz som ho mala..

azzura
23. máj 2012

@kuspitka na mna maca neucinkovala, ale na mm hej, takže v case mrchy ju musi vzdy vysadit, lebo ma obrovsku chut 😀