Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
ja som tiez skusala MACU, prosim vas, ako sa ma brat? Su na to nejake specialne dni?
prosim vas co to IUI, stale sa to tu spomina...
Ja som mala prasok taky za 17 EUR ale nevedela som co s tym, tak to zjedol partner. Wild Jam ste neskusali alebo materinsku kasicku? Mam pocit, ze jem toho uz nejako privela. Mam plnu skrynu kadejakych vitaminov... ale anovulacne cykly mam furt...
@sbear IUI je inseminacia - partnerove spermie sa vstreknu priamo do maternice...
ja som skusala Yam, ale na bolestivu menstruaciu a zrovnanie cyklu... ale uzivala som to len nejake 3 mesiace, ucinok nemozem hodnotit, lebo sa so mnou nic nedialo ani pozitivne ani negativne... treba este dlhsiu dobu uzivania...
@riana12 za IUI sa plati? Vsimam, ze dost vela zien tu pise, ze ide na IUI. Mna chce gyn poslat do CAR ak do pol roka neotehotniem. Teraz mi predpisal Duphaston, ale este stale rozmyslam, ci ma zmysel ho brat. Ja mam ovu az 23 DC a mam to brat 16-25 DC. Bojim sa, ze mi to zablokuje ovu.
@sbear ano, platí sa, ale nie sú to veľké sumy... 50-100€, čo vidam tak najcastejsie, ale kazdy CAR to ma inak... a kvôli comu ti predpísal doki duphik? problémy s progesteronom, nizka sliznica alebo len chce skrátiť cyklus? každopádne, ber ho s kludom až po ovulke, ak ti táto naisto prebieha v dňoch, co uvadzas... nemusíš sa riadit doktorom... otehotnieť sa dá aj neskor ako 14DC 😉
@riana12 ty brdo, tak to pre mna je uz teda dost 50-100 EUR. Gyn mi robil hormonalny profil minuly mesiac a vraj 4 DC to bolo ako tak ok a 21 DC som mala strasne malo progesteronu. Ja mala ovu az 23 DC. Mavam to bezne tak neskoro. Gyn povedal, ze mam brat Duphaston 16-25 DC a ze je to ok, ked mam ovu az tak neskoro. Mne sa to vobec nepozdava. Skusim tuto soju a menej sa stresovat, mozno budem mat ovu skorej. A ked tak, tak si zoberiem Duphaston az po ovu, len neviem, kedy a kolko dni to potom brat.
tak ja už ju beriem 5den som zvedava,ako dopadnem...bojim sa.že to nebude na priechpdnej strane
Ahojte babulky, prosim vas.. tento cyklus som zacala brat soju forte 3-7DC a dnes je 20DC a ovulka nikde.. a to som este nikdy nemala neskor ako na 19 DC.. moze to byt, ze sa posunula na neskor?? cakala som ju skor.. a najlepsie na tom je, ze hlien uz je taky ako po ovulke.. viete mi to vysvetlit? dakujem za kazdy na nazor 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3a520e
Ahojte kocky, niekedy ste tu pisali o grepovom dzusi, ze je dobry na ovulku, ako sa vlastne pije? Vdaka za akukolvek odpoved 🙂
@elllla ahoj Ellla, soju mám využívanou, grepový džus jsem pila i kontryhel, ale žádné účinky zatím nepociťuji, měla bych vůbec nějaké účinky pociťovat už takhle první cyklus? Mohla bys mi prosím na emimino napsat ještě do zprávy dávkování na třetí cyklus, druhý jsi mi už psala. A ještě dotaz, může soja zkrátit cyklus? Mám je celkem dlouhé , minulý 40 dní? Díky moc Jana

@azzura aha.tak zas namna ucinkuje pekne ,ako ma..