icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

kuspitka
23. máj 2012

@azzura aha.tak zas namna ucinkuje pekne ,ako ma..

azzura
23. máj 2012

@kuspitka ja som cela nejaka divna, vobec sa moje telo nechova ako učebnicovy typ 😠

kuspitka
23. máj 2012

@azzura ja už skusam vsetko mozne..

azzura
23. máj 2012

@kuspitka na však aj ja 😀

kuspitka
23. máj 2012

@azzura uz musi sa to podarit...

azzura
23. máj 2012

@kuspitka škoda že presny termin nevieme, možno by sme tak nestresovali a nedepkovali

kuspitka
23. máj 2012

@azzura je to tak na nic vsetko.skusame vsetko mozne ,aby sme boli tehotna..

sbear
23. máj 2012

ja som tiez skusala MACU, prosim vas, ako sa ma brat? Su na to nejake specialne dni?

azzura
24. máj 2012

@sbear baba by to mala jest do ovulky a chlap može stale...moj si dava 2tbl rano a ja som si ju davala do jogurtu, lebo som mala prasok

kuspitka
24. máj 2012

@sbear ja ju beriem az do IUI 2x1 tak,ako je napisane a citim zmenu...

tak uz prva zobrata som zvedava

sbear
24. máj 2012

prosim vas co to IUI, stale sa to tu spomina...

Ja som mala prasok taky za 17 EUR ale nevedela som co s tym, tak to zjedol partner. Wild Jam ste neskusali alebo materinsku kasicku? Mam pocit, ze jem toho uz nejako privela. Mam plnu skrynu kadejakych vitaminov... ale anovulacne cykly mam furt...

riana12
24. máj 2012

@sbear IUI je inseminacia - partnerove spermie sa vstreknu priamo do maternice...
ja som skusala Yam, ale na bolestivu menstruaciu a zrovnanie cyklu... ale uzivala som to len nejake 3 mesiace, ucinok nemozem hodnotit, lebo sa so mnou nic nedialo ani pozitivne ani negativne... treba este dlhsiu dobu uzivania...

sbear
24. máj 2012

@riana12 za IUI sa plati? Vsimam, ze dost vela zien tu pise, ze ide na IUI. Mna chce gyn poslat do CAR ak do pol roka neotehotniem. Teraz mi predpisal Duphaston, ale este stale rozmyslam, ci ma zmysel ho brat. Ja mam ovu az 23 DC a mam to brat 16-25 DC. Bojim sa, ze mi to zablokuje ovu.

riana12
24. máj 2012

@sbear ano, platí sa, ale nie sú to veľké sumy... 50-100€, čo vidam tak najcastejsie, ale kazdy CAR to ma inak... a kvôli comu ti predpísal doki duphik? problémy s progesteronom, nizka sliznica alebo len chce skrátiť cyklus? každopádne, ber ho s kludom až po ovulke, ak ti táto naisto prebieha v dňoch, co uvadzas... nemusíš sa riadit doktorom... otehotnieť sa dá aj neskor ako 14DC 😉

sbear
25. máj 2012

@riana12 ty brdo, tak to pre mna je uz teda dost 50-100 EUR. Gyn mi robil hormonalny profil minuly mesiac a vraj 4 DC to bolo ako tak ok a 21 DC som mala strasne malo progesteronu. Ja mala ovu az 23 DC. Mavam to bezne tak neskoro. Gyn povedal, ze mam brat Duphaston 16-25 DC a ze je to ok, ked mam ovu az tak neskoro. Mne sa to vobec nepozdava. Skusim tuto soju a menej sa stresovat, mozno budem mat ovu skorej. A ked tak, tak si zoberiem Duphaston az po ovu, len neviem, kedy a kolko dni to potom brat.

riana12
25. máj 2012

@sbear nuž umelé je omnoho drahšie, na iui sa da naasetrit lahsie 😝
no tak to je jasné, prečo si mala nízky progesteron... len vklude ber po ovu... davkovanie, ake mas predpisane, no namiesto 16DC začneš až po ovu a budeš brať 10 dní po sebe...

sbear
25. máj 2012

@riana12 vdaka za rady, takze 1 den potom ako si budem mysliet, ze som mala ovu? pouzivam iba ovu testy, ale idem aj na BT. Alebo mam brat Duphaston az o 2 dni po ovu?

riana12
25. máj 2012

@sbear začni až od 3DPO, to stačí 😉

kuspitka
28. máj 2012

tak ja už ju beriem 5den som zvedava,ako dopadnem...bojim sa.že to nebude na priechpdnej strane

cicussa21
28. máj 2012

Ahojte babulky, prosim vas.. tento cyklus som zacala brat soju forte 3-7DC a dnes je 20DC a ovulka nikde.. a to som este nikdy nemala neskor ako na 19 DC.. moze to byt, ze sa posunula na neskor?? cakala som ju skor.. a najlepsie na tom je, ze hlien uz je taky ako po ovulke.. viete mi to vysvetlit? dakujem za kazdy na nazor 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3a520e

dadax84
28. máj 2012

Ahojte kocky, niekedy ste tu pisali o grepovom dzusi, ze je dobry na ovulku, ako sa vlastne pije? Vdaka za akukolvek odpoved 🙂

henca74
28. máj 2012

@dadax84 elllla pisala 😉 k dalsim tipom napriklad - grepovy dzus pred ovulkou napomaha plodnemu hlieniku (pije sa 0.3-0.5 litra denne pocas cca 5 dni pred ovu)

dadax84
28. máj 2012

@henca74 Vdaka za info, a kolko % - ný by mal byť? Či to je jedno?

zuzana76
28. máj 2012

@soldi ahoj, ja len ze v nazve mas chybu, az sa to da este opravit isoflavonoidy je spravne, vymenila si -vo a -no, mozno len taky detail

henca74
28. máj 2012

@dadax84 dzus ma byt 100%ruzovy grep..celkom fajny je relax 😉

dadax84
28. máj 2012

@henca74 Este ma napadlo, plod grepu by nebol ucinejsi?

henca74
28. máj 2012

@dadax84 tak to neviem ☹

dadax84
28. máj 2012

@henca74 Nevadi, kupim aj plod aj dzusy, budem papat aj pit, mozno to bude este viac ucinejsie 😀 😀 😀

janic29
29. máj 2012

@elllla ahoj Ellla, soju mám využívanou, grepový džus jsem pila i kontryhel, ale žádné účinky zatím nepociťuji, měla bych vůbec nějaké účinky pociťovat už takhle první cyklus? Mohla bys mi prosím na emimino napsat ještě do zprávy dávkování na třetí cyklus, druhý jsi mi už psala. A ještě dotaz, může soja zkrátit cyklus? Mám je celkem dlouhé , minulý 40 dní? Díky moc Jana

nada.hope
31. máj 2012

@elllla ahoj mozem sa opýtat moze soja sposit znizenie pred aj po ovulacnych teplot? tento mesiac som ja nasadila po prvy krat a predtym boli moje pred ovulacne teploty do 36,5 a po od 36,
6 a tera je moja poovulacna od 36,3 a predovulacne teploty boli do 36,2 😅 Dakujem