icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

sbear
5. júl 2012

@acko vdaka za odpoved 🙂 moja kolegyna sa snazila s manzelom 13 rokov, ked mala 37 rokov, tak sa jej nahodou podarilo otehotniet, ani nevie ako, teraz ma krasnu 3 rocnu dcerku.

isabellaa
12. júl 2012

caute baby, tak hlasim, ze soja, alebo zeby este naznaky clostilu? ale asi soja zabrala a na 13dc mam po ovulacii, sliznica 0,7. Bola som teda poriadne prekvapena, na 13dc som este po ovu nemala, zatial vzdy s clostilom a pregnylom.
Drzim Vam vsetky palce, v nasom boji po vytuzenom babatku.

lucka_220809
16. júl 2012

Ahojte dievcata... chcela by som sa opytat, mozno mi poradite. Snazime sa o bejby uz vyse roka a pol, manzel ma trochu horsi spermiogram, ale nic, s cim by neslo otehotniet, u mna sa zda byt vs. ok, ovulujem kazdy mesiac okolo 14-15 DC vacsinou, len mam pocit, ze mam malo hlienu. Znama mi vravela, ze mala po fyto-soji plodny hlien ovela vyraznejsi, tak ma len napadlo, ze by mozno stalo za to skusit to, ale mam pred tym aj respekt, priznam sa, kedze mam ozaj vsetko takpovediac v poriadku, nerada by si tym nejako narusila prirodzeny cyklus a podobne. Asi uz by som len rada vyskusala opat nieco, uz je to dlho a rada by som tomu este nejako skusila pomoct... Je to dobry napad ? Poradite mi?

sbear
16. júl 2012

fyto-soja ti nemoze ublizit podla mna, berie sa len 5 dni

lucka_220809
17. júl 2012

@sbear dakujem, asi to teda skusim.. kde to kupim? v lekarni nejakej, kde maju aj prirodne doplnky vyzivy?

sbear
17. júl 2012

@lucka_220809 ja si kupujem tuto soju : http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6...
predavaju ju v lekarni. Sojove tableky obsahujuce aj ine zlozky si nekupuj (vcelia kasicka...)

vavrenka
22. júl 2012

ahojte, viet mi poradit? mam 13M dcerku, ktoru stale kojim a nema ms a radi by sme s mm uz aj dalsie dietatko, pomoze mi fytosoja na nastartovanie cyklu?

soldi
autor
23. júl 2012

@vavrenka popri kojeni by si soju nemala uzivat.

soldi
autor
23. júl 2012

@lucka_220809 na hlien je lepsie pit grepovy dzus- 2-5dcl tyzden pred ovulkou, z ruzoveho grepu, nie bieleho. velmi dobre ucinkuje. 🙂

soldi
autor
23. júl 2012

@antana123 ahoj, mozes skusit soju od 1 dc 5 dni prvy cyklus v tomto davkovani: 125 125 125 150 150, jednotky su v mg isoflavonoidov.
treba vela pit a lepsie ucinkuje az druhy cyklus uzivania.
mozes zacat aj 2 alebo 3 dc, ak to chces stihnut este tento cyklus 🙂

vavrenka
23. júl 2012

@soldi dik za odpoved, jdena kocka mi tvrdila, ze mozem, ale mne sa to nepozdavalo, predsa len ide o zasah do hormonov..

antana123
23. júl 2012

@soldi
@soldi moc děkuju za info jsem 6DC ale ted mě čeká laparoskopie v září tak pak se do toho vrhnu 😉

soldi
autor
23. júl 2012

@vavrenka ano, je to zasah do hormonv, okrem toho soja vo vacsom mnozstve skodi, a z mlieka sa dostava ku dietatku, takze urcite by som to neriskovala 🙂

@antana123 jasne, kludne zacni po laparo, ta tiez zvykne celkom pomoct 🙂

antana123
23. júl 2012

@soldi no uvidíme už ničemu moc nevěříme ☹

soldi
autor
23. júl 2012

@antana123 a preco neverite? vsak jedneho synceka uz mas, takze zas tak dlho sa asi nesnazite 🙂

antana123
23. júl 2012

@soldi hele my chtěli děti hned po sobě snažíme se od ledna 2011 😒 a už to nějak trvá navíc nám zatím na nic nepřišli proč nejsem těhu u malýho trvalo jen 6 cyklů a ted nic 😒

soldi
autor
23. júl 2012

@antana123 sa snazite hned od narodenia maleho? 🙂
manzel ma spermie v poriadku?

antana123
23. júl 2012

@soldi no když jsme se začali snažit tak měl malý 5měsíců
v centru na spermiu mu řekli že je v normě tak je to nejspíš mnou ☹

soldi
autor
24. júl 2012

@antana123 hadam ta laparka nieco ukaze, drzim palce nech sa uz coskoro ppodari 🙂

soldi
autor
24. júl 2012

@kacnov
@rysauka
ahojte, trosku neskor, ale predsa.
soja sa nemoze brat pri problemoch so stitnou zlazou, lebo soja je estrogen a zvysenie hladiny estrogenu vyzaduje aj zvysenie funkcie stitnej zlazy. ak ste stitkarky, tak si precitajte pribalovy letak k liekom, je tam priamo napisane, ze uzivanie vyrobkov zo soje je kontraindikaciou, pretoze soja znemoznuje vstrebavanie ucinnej latky 🙂

antana123
25. júl 2012

@soldi moc děkuju 🙂

isabellaa
27. júl 2012

Caute baby, tak dnes som zacala 2 cyklus so sojou, 1krat zabrala, uvidime ako teraz este aj po laparke, ktora ma caka buduci tyzden. Verim soji 😉
Krasny vikend

stella881
27. júl 2012

nemate niekto zaujem o fytosoju??????

mata_ba
30. júl 2012

Ahojte,chcem sa spytat 🙂 som dva mesiace po samovolnom potrate v 12tt...som v poriadku,posledny cyklus som mala teraz 30 DC 🙂 no mame povolene opat dalsie snazilkovanie..a teda ak sa nam nahodou teraz nezadari,idem skusit soju...budem mat tuto: http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6... ...kolko tabletiek si mam davat?viem,ze sa berie 5 dni...ale po kolko tabletiek denne?dakujem za radu 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@elllla @soldi ahojte kocky,kedze ste zalozili tuto temu,chcem vas poprosit o radu....moj problem som popisala o kusok vyssie...a chcem vediet,ci sa mi to vlastne aj odporuca..proble s vajenikmi pravdepodobne mat nebudem,kedze som otehu....hoci som mala ovulaciu az na nejaky 21-28 DC....a neviem,ci to mam teraz opat napravene alebo pre zmenu kratku lutealku...

soldi
autor
30. júl 2012

@mata_ba ahoj, neskusis tento cyklus merat BT, aby sme videli kedy a ci vobec prebieha ovulacia?
toho potratu mi je luto, to uz si bola dost daleko ☹

mata_ba
30. júl 2012

@soldi ahojky..jasne,budem..meriam stale,len tento cyklus som este nezacala..od stvrtka idem na to...som 6 DC a ako sa poznam,skor ako 15 DC ovulka nebude...idem prvykrat vyskusat aj ovu testy..a tyzdnovo som bola,no bablinko malo len necele 4mm,takze...zastavilo sa to skor,len ja som 3 tyzdne cakala len na samotny potrat,kedze kyret som odmietla...a som rada...

elllla
30. júl 2012

@mata_ba ahoj mati, podla coho si zistila, ze si mala ovu okolo toho 21-28dc? aj ti robili nejake vysetrenia, preco sa babo dalej nevyvijalo?
podla mna so sojou nemusis ist do extremov, skor by som volila nejake jemne davkovanie, mozno 2-2-3-3-4 tbl denne od nejakeho 3-4dc.. kazdopadne by som to sledovala aj cez BT, ze ako telo reaguje.. ak by si naozaj mala kratku LF, tak skus vitamin B6 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@elllla ahoj,tak podla bolesti a hlieniku...aj ked od potratu to teplotou overene nemam...inak to mam overene BT...aj ked som otehu som mala ovu na 27 DC...tento mesiac uvidim opat podla teploty a prvykrat vyskusam aj ovu testy...
co sa baba tyka,nerobili,lebo som kyret odmietla..podla mojho lekara doslo k chybe hned pri oplodneni a prevdepodobne to bola u mna len blba nahoda...ponukol mi aj nejake testy,ale tie som odmietla...radila som sa aj s rodinnou lekarkou a povedala,ze podla nej to este nie je nutne...zial,v dnesnej dobe je takmer uz bezne,ze prvorodicky prve babo potratia..poznam zial cim dlaej tym viac ludi,co potratili... ☹ zial,posledne dva cykly my meranie teploty nevychadzalo...ale grafiky pred otehu mam v albume cakanie na zazrak..

malik
9. aug 2012

žienky, chcem sa spýtať, tie čo meriate BT. Nezvyšovala Vám fytosoya BT? 😕 ď.