Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
Tak kočky,môžem potvrdiť,že fytosoja skutočne účinkuje. Brala som ju 1x tento mesiac a konečne mám dominantný folikul, teraz už len snažilkovať a dúfať,že sa podarí.
@micak po vybratí Mireny mi nenabehol cyklus a ani ovulka ako mala,podľa sona sa mi nevytváral žiadny dominantný folikul, predlžoval sa mi cyklus-z 28 na 35 dní, Dr.to liečil len Duphastonom-aby sa mi upravil cyklus a povedal,že ak nezaberie,tak skúsime aj clostil,ale potom som si našla túto tému a nasadila som si fytosoju a Dr. povedal,že mám ukážkový folikul, že stačil aj duphaston, tak som mu len prikývla,ale viem, že zabrala soja, lebo po mesiaci užívania duphastonu tam ešte žiadny folikul nebol,toto bolo sono po 2 cykle užívania duphastonu. Možno sa mýlim,ale verím tomu,že fytosoja urobila svoje
@dori2 podľa návodu od sbear na 95 strane tejto diskusie:
Den cyklu 5 - 6 / 150mg/den = 6 kapsul, naraz nalacno
Den cyklu 7 - 8 / 175 mg/den = 7 kapsul, naraz nalacno
Den cyklu 9 / 200 mg/den = 8 kapsul
+som pila alchemilku, resp. ženský čaj Gynastan, grepový džús počas ovu a ovu test mi vyšiel pozitívny na 11DC a prvý krát za 6 mesiacov bol jednoznačne pozitívny,tak už len dúfať, že sa podarilo a pozitívny bude aj ten tehotenský, ale na to si ešte musím počkať 🙂
Prosím, můžu se zeptat jak to je když chci po 8 letech vysadit hormonální antikoncepci a chtěla bých to snažení podpořit, můžu zkusit najet na tu soju? A jak bych ji měla užívat?
Ahojte, chcem sa podelit: od stvrtku uzivam clostil. Viacere zienky v tejto teme pisali, ze strasne vysusuje a nie je pri nom ziadny hlien. Soja je vraj v tomto lepsia. So sojou som zacala asi 3krat. Ani raz som nemala tolko hlienu co pri clostile. Neviem teda na com presne bolo toto tvrdenie zalozene, ale nie som jedina, ktora ma pri clostile hlienu viac nez dost...
Ahojte, mohly by ste niekto naskenovat letak Clostil alebo poslat link? Ja som Clostil nikdy nebrala, zaujimalo by ma, kedy sa Clostil nema brat atd.
Baby aj ja by som chcela tento cyklus zacat s fytosojou...to sa da kupit v lekarni vsak? Dnes som 3 DC...takze mi staci to brat od 5 Dc ?
ked som mala clostil brala som 2 tabl. to je 100 mg....a ked tu pisete ze na 9 Dc sa berie az 200 mg to nie je vela ?
Neublizi to telu ? A s fytosoje nevznikaju cysty ?? dakujem za info
A este ktoru fytosoju si mam kupit je viacej druhov ? aby som nahodu zlu nebrala. dakuejm
@micak dakujem mne clostil zase nepomohol..ovulku som mala ale neotehotnela som ☹ tak som myslela ze skusim toto.... lebo dr. caka ze co bude ci sama teraz budem mat ovulku ale ja pochybujem....
a kolko sa snazite ked tak skoro ta poslali ?....aj ja si myslim ze tam raz pojdem ale predtym chcem vyskusat hocico....a car uz bude asi posledna moznost ☹
ake su vedlajsie ucinky fytoseje?? teda co ked dam davkovanie pre mna vysoke ako to zistim bude sa to nejako prejavovat ??? dakujem
@soldi ahoj chcem sa s tebou poradit, mam klasicky az ucebnicovy pcos, vsetky priznaky ale inzulinovu rezistenciu mi nezistili, mam hranicne hodnoty,takze metformin mi endokrinologicka nemoze dat. navstevovala som uz aj CAR tam som brala asi vsetko co sa dalo...ale velmi tazko som znasala hormonalnu liecbu. po porode som 20 mesiacov kojila a menstruaciu som nemala vobec, potom pekne naskocila....ci s ovulaciou,alebo bez nej to neviem....potom som schudla asi 10 kil a stratila sa uplne, teraz nemam nic...raz mi prisla, isla som na krv 5DC a aj 21DC ale vysledky este neviem. ale vobec nikto nic v mojom pripade neriesi, ani gynekolog, ani endokrinologicka( na tu krv pocas cyklu som sla na moju ziadost iba).....ja uz nechcem ist do CARu, chcem to skusit prirodzene. co by si mi odporucala? ako sa mam dopracovat k menstruacii,ovulacii a aj k babatku? tato tema mi dala novu nadej,lebo uz fakt neviem kde ist, co robit aby som sa pohla z miesta....

@stella881 daj mi vedieť aká a koľko €.
Dik