icon

Som tehotná a niečo ma tam dole tlačí

11. jún 2020

Ahojte ženy, prosím vás, čakám svoje prvé dieťatko. Som ešte len v prvých týždňoch ale občas mám pocit, ako keby som mala vo vnútri tompon a trošičku ma tlačil.. Nie stále, ale občas tam niekedy niečo cítim. Je to normálne? Ďakujem

buzz5
11. jún 2020

Môže to byť aj rozťahovanie maternice 🙂 ta sa za tehotenstvo natiahne asi 1000nasobne takže by som malo byt v poriadku, ak to netrvá dlho a často

ckatka
11. jún 2020

Maternica sa roztahuje.
Ja si od začiatku cítim ako sa mi zväčšuje...telo si poznám...presne viem.kde co mam...teraz som v 11tt a cítim tam niečo vo veľkosti asi pomaranča alebo grepu...co mi nedovolí gate zapnúť a tlačí na mechúr 😂😂

autor
11. jún 2020

@buzz5 myslíš ze to môžem cítit tak 3-4tt?

buzz5
11. jún 2020

Ja som ešte v 3-4tt ani nevedela ze som tehotná, mala som bolesti také ako pri menštruácii tak som si len myslela ze to len mešká a už prichádza menštruácia keď neprišla ani po 2tyzdnoch až vtedy som zistila ze som tehotná 😂 bola si už na gyne? Lekár vie najlepsie co sa deje, ako takto cez internet to zisťovať

autor
11. jún 2020

@buzz5 ja viem, že som, pretože sme boli na umelom.. A práve preto sa obávam, že čo to tam cítim, alebo mi už šibe 😁

lukasko12
14. jún 2020

Baby dobre ranko mna pobolieva na lavej strane myslite ze by som s tym mala ist na pohotovost

ckatka
14. jún 2020

Kľudne môžeš cítiť to roztahovanie maternice...mňa tam tak jemne sklbalo od začiatku. Vedela som ze to nie sú pocity ako pri PMS...iné to bolo...