Som v 32. týždni a dieťatko mi tlačí na bedro

jaja23
1. jún 2018

Chcem sa len opytat,ci mate skusenosti s tym, ze vam dietatko tlacilo na bedro.Ked si lahnem na pravu stranu tak citim,ze ma hlavicku na mojom bedre..nemozem mu ulizit?Som v 32 tt.Asi riesim blbost len niekedy je to taky tlak,ze si radsej lahnem na lavu stranu ale stale tak lezat neviem.K doktorovi idem o tyzden.Dakujem.

sense
1. jún 2018

Ja ked som sedela tak som musela nahmuta do lava lebo.mi tlacila mala ba rebra resp akoby mala nohu medzi rebrami...ublizit mu nemozes je chranene plodovym obalom...

marylynn
1. jún 2018

No mňa strasne bolel bedrový kĺb, tiež som mala pocit, že mu tam hrozne tlačí. Keď som o tom vravela gynekológovi povedal mi, že to skôr bude väz maternice, ktorý sa počas tehotenstva strasne natiahne a boli asi v tom mieste kde sa upína na kosť.

jaja23
autor
2. jún 2018

Dakujem tak hadam to nic nebude..ja to citim len ked lezim na pravej strane,ked chodim a sedim tak to necitim

homolca
5. jún 2018

@jaja23 mozem sa spytat ako to dopadlo?? mna tak bolel v prvom tehu klb ze som ani nechodila..gyn neriesil, ortoped mi dal termin o pol roka tak som tam nesla...a po porode sekciou ma bolelo komplet vsetko asi mesiac, tak som neriesila... teraz som zas tehu a znovu sa to ozyva jemne

niikkuska
5. jún 2018

Mne druhe babo tlacilo na chrbticu a mala som problemy s rukou. Trpla mi a niekedy som s nou nevedela pohnut. Odpoved lekara ze niekedy sa to stava ze ne tam malo miesta. Riesi sa to len ked je dlhodoby problem aj po porode. Po porode sa to mne upravilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre