Šťastné budúce tehuľky pridajte sa a diskutujme
Vítam všetky začínajúce snažilky 😉 a tým pádom aj budúce tehuľlky 😃 verím,že táto téma bude naším útočiskom v ťažkých chvíľach,kedy život skúša našu trpezlivosť a krehkú dušičku..ale hlavne v šťastných momentoch,plné očakávania na bábätko či už ho čakávame pod srdiečkom alebo sa na túto úlohu tešíme ešte len hlboko v srdiečku, plného očakávania... 😃
na obvolávanie je ešte čaasúúúú.... ja osobne si to nechám sama pre seba (a manžela) aspoň do 10teho týždňa... s výnimkou práce, keďže viem, že by boli radšej ak by ma tu nemali 😃
minewka - dobre vidíš, je tam... takže... v duchu povier čím viac ti je zle tým je zdravšie bábo ti prajem každodenné objímanie záchodovej misy 😃 - veď chápeš, že v dobrom, však??? :-p
minewka - dobre vidíš, je tam... takže... v duchu povier čím viac ti je zle tým je zdravšie bábo ti prajem každodenné objímanie záchodovej misy 😃 - veď chápeš, že v dobrom, však??? :-p
minewka, neblbni... stačí jeden s dnešným dátumom.... a keď máš ešte jeden, tak počkaj a testni v sobotu ráno, to bude už čiarka podstatne silnejšia... dnes si ho robiť je hlúposť, koncentrácia HCG je najsilnejšia ráno.. alebo ak si moc netrpezlivá, testi zajtra ráno... 😉 ale skús vydržať, treba byť trpezlivá, dievča! :-p
minewka...tak ked ti je zle to ti nezavidim....mna to nastastie obislo...ani raz som negrckala...ale zvykol sa so mnou tocit svet sem-tam a najhorsie bolo nechutenstvo...asi tak 2,3 tyzdne...taky 8,9,10tt inak sa dalo x-) ale niektorym babam z tehu temicky bolo zle cele mesiace - tak uvidis ako dopadnes moja 😉
mne uz vykuka brusko...uz ho neschovam...a vyzera to na chlapceka x-) x-) takze este raz drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a aby si mohla sirit dalej tehu virusy 😃
ibamy niekde som tu citala, ze aj ty asi budes mat chlapceka? x-)
iplusr - ty moja co netestujes? x-)
baby velmi sa vam tesim....pfuj pfuj
mne uz vykuka brusko...uz ho neschovam...a vyzera to na chlapceka x-) x-) takze este raz drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a aby si mohla sirit dalej tehu virusy 😃
ibamy niekde som tu citala, ze aj ty asi budes mat chlapceka? x-)
iplusr - ty moja co netestujes? x-)
baby velmi sa vam tesim....pfuj pfuj
kaktusik, ja viem, ze je rozumnejsie testovat v sobotu. ale ty by si to vydrzala? ja asi nie. tiez by som tomu kusku papierika neverila a testovala by som ako blazon niekolkokrat.
len aby ta mrcha uz konecne dosla, nech mozme zacat odznova snazilkovat. dnes 'oslavujem' patdesiatku - 50 dni bez. tak snad tie lieky skoro dorazia a zaberu. 😞
len aby ta mrcha uz konecne dosla, nech mozme zacat odznova snazilkovat. dnes 'oslavujem' patdesiatku - 50 dni bez. tak snad tie lieky skoro dorazia a zaberu. 😞
min - ja chapem tvoje obavy....aj ja aj kazda tehula tym prechadza...ale pocas celehu tehu stale je sa pre co obavat...takze pochybnosti si uzivam od zaciatku...najprv ci to neni mimomaternicove, potom to moje krvacanie...potom dockat 8,9tt aby neodislo babo...potom screeningy a vysledky...ja mam horsie kvoli veku.....teraz cakam na to aby som vedela ci musim na amnio alebo nie...no hruuuuuza....potom cakas aby sa uz pohlo...a potom aby sa uz narodilo 😃 no stale nieco 😃 😃 😃 ale krasny pocit x-) x-)
iplsr: vydrzala, vdaka mojej racionalite... do zajtra rana teda urcite, a mozno aj do sobotneho 🙂
rush: ano, tehotenstvo je o cakani.. a o obavach... ale tie si netreba pripustat, lebo z toho zcvokneme 🙂
a prave som dostala sialenu chut na sladke, takze idem na nakup 😃
rush: ano, tehotenstvo je o cakani.. a o obavach... ale tie si netreba pripustat, lebo z toho zcvokneme 🙂
a prave som dostala sialenu chut na sladke, takze idem na nakup 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
no jo no... to vracanie dnes rano... bolo viac ako podozrive 😃 skvele!!!!