Vítam všetky začínajúce snažilky 😉 a tým pádom aj budúce tehuľlky 😀 verím,že táto téma bude naším útočiskom v ťažkých chvíľach,kedy život skúša našu trpezlivosť a krehkú dušičku..ale hlavne v šťastných momentoch,plné očakávania na bábätko či už ho čakávame pod srdiečkom alebo sa na túto úlohu tešíme ešte len hlboko v srdiečku, plného očakávania... 😀
@matulik284 to je super sprava, ze sa vam tak polepsilo...nam vela pomohlo plavanie a a cvicenie, aj ked teda my sme mali ine ...zvysene svalove napatie...ale uz dobre 😵 tesim sa a prajem vela sil mamina 😉
@kaktusik007 😀 to lietanie stvornozky poznam 😀 moj odkedy objavil pohyb...pocnuc pretacanim...konecna...uz sa nezastavil 😀 ako tesim sa, zlaty je, milujem ho, ale som unavena ako kon z neho 😅 a teda vela stastia k porodu a potom sa nam ozvi 😎
ahojky, tak ja som dostala tabletky hormonalne a este dalsie a vsetko je v poriadku
tesime sa
krasny vikend, aj ked uprsany
cauky baby uzasne novinky-BLAHOZELAME..my dnes len tak v rychlosti,mame sa fajn,zatial sme zdravi,maly robi pokroky a nam velku radost-pridala som do albumu nove foto 🙂
pozdravujeme vas vsetky a posielame pusinky
@funlucy nadherne mas babenko 🙂
Ahojte baby, všetky sa držte, aj tie tehuľky, aj tie maminky, aj tie snažilky a posielam vám pusu a snažilky, verím, že jar vám určite prospeje a do roka budete mamkami!! 😉
@minewka gratulujem k babatku, vela sil a zdravia maminke aj bambulke 😉
Ahojte..ďakujeme pekne 🙂
Malá sa narodila 30.3. 2011, o 11:15, 4050g a 52cm 😀 😵 😵 😵 😵
@minewka riadne veľka babika 🙂 si rodila prirodzene alebo cisarskym ?
@matulik284
Prirodzene...nevedeli sme, že bude taká veľká. 😝
@minewka tak to si sikulka, zvladla si to 😉
ahojte, minewka gratulujem 🙂 drzte sa aj s babulkou, urcite si mala co robit pri porode...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rush dakujeme 🙂 nozicky uz mame v poriadku....uz 2 mesiace nemame remence...jupiiiii 🙂 akurat dnes sme boli na kontrole a prava nozicka je uz uplne v poriadku a lavej nozicke chyba uz len malinko, ale stale sa to zlepsuje, tak sa z toho veeeeeeeeeelmi tesime 😀 No Rebeka je taky maly smejko...velmi ju lubime 🙂
@iplusr dakujeme 🙂 ano Rebeka ma vodicku velmi rada...pri kupani plakala len prvykrat ked ju kupala sestricka v porodnici a odvtedy ani raz 😉 Doslova si to tam uziva 😀